Kitették a mamát az otthonból, mit tehetünk?
A párom 85 éves nagymamája az èletben sehol és senkivel nem tud huzamosabb ideig megmaradni.
Jelenleg idősek otthonában van, viszont eltanácsolták onnan, amiért nem alkalmas közösségi együttélésre.
Egyedül ellátja magàt, de a bevásárlásokst nem tudja intèzni. Lakása már nincs. Senkihez nem akar költözni, de nem is beszél a család 90%-ával. Anyagilag nagyon nehezen tudjuk megoldani az albérletet neki, de féltenénk is egyedül. Ápolónőt nem hajlandó fogadni.
Megpróbálunk egy másik otthont, de csak ideig-óráig lesz jó.
Mit lehet tenni, hova lehet vinni?
Nagyon durván nyomja a lelki zsarolást, bűntudat keltést, nehéz vele, teljesen tanàcstalan vagyok.
Megvárta, amig múlt heten mindent eladunk
Két hónapja ő is ott ült az ügyvédnél
Haladjunk.
Nem sértette súlyosan a házirendet. Rendezett egy jelenetet, hogy ő innen el akar költözni és azonnal vigyük el.
Az intézmény behívott, hogy nem alkalmas együttélésre és távoznia kell, amint találunk neki másik helyet.
Az életben nem hallottam ilyet, nekem is sàntít
Igen, nem néztem még ezeknek a gyàmságos dolgoknak, köszi a felvilágosítást! Nem értem, miért mondja.
Szerintem a végszó, hogy megpróbálunk egy másik otthont. Ott bírja majd egy darabig, majd albérletbe tesszük. Ameddig bírja, ott lesz. Addigra felépül a ház és jön hozzánk. Nem fogja sokáig bírni, de nem mehet az utcára.
"távoznia kell, amint találunk neki másik helyet."
De hiszen akkor ez nagyon egyszerű. Nem találtok másik helyet. A mama nyugodtan pattoghat, hiszen mindent aláírt, beszámítható is. Nem kell kivinni egyelőre. Keressetek masik otthont, albiba nem kell kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!