Most csináltam egy tesztet és pozitív lett . A párommal megszakítással védekeztünk ha jön a baba akkor jön alapon . Harmadéves egyetemi hallgató vagyok . 22 éves . A párom nem volt annyira motivált a baba témában . Ő 28 éves . Ma egy barátjának a szulinapját ment ünnepelni azért nincs itthon . Holnap estefelé ér haza . A teszt szerintem nem téves mert már 2 napja feszít a mellem és nagyon érzékeny volt együttlét közben a csíklóm és a mellbimbóm is . Ti hogy mondanátok el úgy , hogy különleges legyen ? Hogy váratlanul érje és kicsit talán motiváltabb legyen ?
Akar mit mondotok én örülök a babának . Nem leszek elhagyva de ha mégis meg oldom egyedül is , ha nem fejezem be az egyetemet akkor mi van ? Én már családot akarok !
jún. 10. 07:27
22/42 anonim válasza:
22 éves egyetemistaként mit dolgozol hogy tudod fizetni az építkezés felét? Mert ha nem te fizeted, akkor a pasid meg a szüleid állnak anyagilag stabilan, neked csak csupasz popsi van.
jún. 10. 07:27
23/42 anonim válasza:
Te max moslékért jársz az egyetem konyhájára...
jún. 10. 07:28
24/42 anonim válasza:
22 éves egyetemistaként építkeztek és stabil jövedelmeket van. Hát persze! Ezen a ponton el is bukott ez a történet.
jún. 10. 07:46
25/42 anonim válasza:
Szep dolog a parod es/vagy szulok penzevel kerkedni. Gondolom egyedul meg magadat eltartani se tudod :D
Uhh de milyen jo otlet gyereket vallalni 🙄
jún. 10. 07:48
26/42 anonim válasza:
24, elbukott az az első mondatnál, nincs az az egytem, ahol az első félév első beadandójánál ne szóltak volna neki, hogy az írásjel elé ne tegyen szóközt...
jún. 10. 07:54
27/42 anonim válasza:
A párom nem volt annyira motivált a baba témában - magyarul ő NEM akar gyereket. Ennyi a helyzet.
Amúgy megy troll vagy, a dupla szóközös.
jún. 10. 08:13
28/42 anonim válasza:
26
😆 Igazad van!
jún. 10. 08:17
29/42 anonim válasza:
Az ige előtt található igekötő egybeírandó az igével. A vesszők és mondatvégi írásjelek nem szavak, így nem való eléjük szóköz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!