Hogyan közölnétek hogy jön a baba ?
Most csináltam egy tesztet és pozitív lett . A párommal megszakítással védekeztünk ha jön a baba akkor jön alapon . Harmadéves egyetemi hallgató vagyok . 22 éves . A párom nem volt annyira motivált a baba témában . Ő 28 éves . Ma egy barátjának a szulinapját ment ünnepelni azért nincs itthon . Holnap estefelé ér haza . A teszt szerintem nem téves mert már 2 napja feszít a mellem és nagyon érzékeny volt együttlét közben a csíklóm és a mellbimbóm is . Ti hogy mondanátok el úgy , hogy különleges legyen ? Hogy váratlanul érje és kicsit talán motiváltabb legyen ?
Előre is köszönöm a válaszokat !
Hát, 22 évesen úgy teherbe esni, hogy a barátod "nem motivált", csak nem szeret gumit hűzni, nem semmi.
Különleges lesz neki, de van egy olyan érzésem, hogy nem úgy, ahogy te szeretnéd.
Ha amúgy sem motivált, akkor magát a "tényközlést" nem biztos, hogy érdemes megkísérelni különlegessé tenni, az első válaszoló hozzászólása mentén négyszemközt, egyszerű formában közölném, s ha örül a hírnek, akkor lehet majd ünnepelni.
Kívánom, hogy ne legyen igazunk, de én is azt érzem, amit a többiek megírtak, a fogalmazásod alapján nem biztos, hogy "felhőtlen" lesz a boldogsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!