Hogyan közölnétek hogy jön a baba ?
Most csináltam egy tesztet és pozitív lett . A párommal megszakítással védekeztünk ha jön a baba akkor jön alapon . Harmadéves egyetemi hallgató vagyok . 22 éves . A párom nem volt annyira motivált a baba témában . Ő 28 éves . Ma egy barátjának a szulinapját ment ünnepelni azért nincs itthon . Holnap estefelé ér haza . A teszt szerintem nem téves mert már 2 napja feszít a mellem és nagyon érzékeny volt együttlét közben a csíklóm és a mellbimbóm is . Ti hogy mondanátok el úgy , hogy különleges legyen ? Hogy váratlanul érje és kicsit talán motiváltabb legyen ?
Előre is köszönöm a válaszokat !
Tervek nélkül, elkötelezett kapcsolat nélkül, mindkettőtök részéről kifejezett és erős akarat nélkül, meztelen sejhajra, normális anyasági ellátáerw jogosultság nélkül, félbehagyott tanulmányok mellett gyereket “vállalni” az több, mint merészség.
Nagy rakás felelőtlenségnek hívják és a legkisebb gond az, hogy azon vergődsz, hogy a védekezni képtelen pasikádnak hogy cukormázazd a tényt: normális körülmények nélkül ugranátok fejest az ismeretlenbe (igen, a “majd vigyázok” meg “majd kiveszem időben” az nagyon nem az, szégyen, hogy egyetemistaként neked ennyire mindegy egy élet…)
…nem lenne ezzel sem baj, meg majd lehet habzó szájjal kommentelgetni, hogy bezzeg Kalányoséknak is megy a putriban meg Dzseniferke is úúúú de boldog, pedig 15 évesen szült meg te okos vagy meg a pasid eltart meg anyukádék megoldják… persze.
Egyet felejtesz el: a ti gyereketeknek is joga lenne normális szülőkhöz, normális kapcsolatba, normális körülmények közé születni.
Ilyen felállással én leültetném az aktuális kanit és mondanám: terhes vagyok.
Ennél több ebben a helyzetben sok(k) lenne, inkább a gyerekvállalás testi-anyagi és mentális terhei foglalkoztassanak, lesz bőven, már most is kiszolgáltatott vagy (tudjuk, teee neeeeeeem).
Szegény gyerek….
Egy anya
Ez : "..ha jön a baba akkor jön alapon ." És ez: "A párom nem volt annyira motivált a baba témában" Mondjuk totál ellentétes allitasok.
Amúgy a Pisti, terhes vagyok tökéletes.
"...hogy már nem csak a párom , hanem apuka is"
Hát kapaszkodj, csak a párod. Apuka akkor lesz, ha a gyerek megszuletik és ő az apja akar lenni.
18
Azért a vesszőkkel még továbbra is bajban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!