Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közölnétek hogy jön a...

Hogyan közölnétek hogy jön a baba ?

Figyelt kérdés

Most csináltam egy tesztet és pozitív lett . A párommal megszakítással védekeztünk ha jön a baba akkor jön alapon . Harmadéves egyetemi hallgató vagyok . 22 éves . A párom nem volt annyira motivált a baba témában . Ő 28 éves . Ma egy barátjának a szulinapját ment ünnepelni azért nincs itthon . Holnap estefelé ér haza . A teszt szerintem nem téves mert már 2 napja feszít a mellem és nagyon érzékeny volt együttlét közben a csíklóm és a mellbimbóm is . Ti hogy mondanátok el úgy , hogy különleges legyen ? Hogy váratlanul érje és kicsit talán motiváltabb legyen ?

Előre is köszönöm a válaszokat !

2024. jún. 9. 23:38
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
85%

Tervek nélkül, elkötelezett kapcsolat nélkül, mindkettőtök részéről kifejezett és erős akarat nélkül, meztelen sejhajra, normális anyasági ellátáerw jogosultság nélkül, félbehagyott tanulmányok mellett gyereket “vállalni” az több, mint merészség.

Nagy rakás felelőtlenségnek hívják és a legkisebb gond az, hogy azon vergődsz, hogy a védekezni képtelen pasikádnak hogy cukormázazd a tényt: normális körülmények nélkül ugranátok fejest az ismeretlenbe (igen, a “majd vigyázok” meg “majd kiveszem időben” az nagyon nem az, szégyen, hogy egyetemistaként neked ennyire mindegy egy élet…)

…nem lenne ezzel sem baj, meg majd lehet habzó szájjal kommentelgetni, hogy bezzeg Kalányoséknak is megy a putriban meg Dzseniferke is úúúú de boldog, pedig 15 évesen szült meg te okos vagy meg a pasid eltart meg anyukádék megoldják… persze.

Egyet felejtesz el: a ti gyereketeknek is joga lenne normális szülőkhöz, normális kapcsolatba, normális körülmények közé születni.

Ilyen felállással én leültetném az aktuális kanit és mondanám: terhes vagyok.

Ennél több ebben a helyzetben sok(k) lenne, inkább a gyerekvállalás testi-anyagi és mentális terhei foglalkoztassanak, lesz bőven, már most is kiszolgáltatott vagy (tudjuk, teee neeeeeeem).

Szegény gyerek….

Egy anya

2024. jún. 10. 06:45
 12/42 anonim ***** válasza:
64%
Troll, ilyen HP nincs.
2024. jún. 10. 06:54
 13/42 anonim ***** válasza:
87%
Hát kérdező én nagyon átgondolnám, van-e annyi fizetésed, amiből majd el tudod tartani magad, a gyereket és az albérletet fenttartani ha a pasi lelép? Mert ha felnőttest játszol, gondolom nem a szüleid pénzére tervezed
2024. jún. 10. 06:56
 14/42 anonim ***** válasza:
88%
MIvel nem védekeztetek szerintem nem fogja meglepni. A szüleid viszont büszkék lesznek rád az fix :-D
2024. jún. 10. 06:57
 15/42 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók ! Tisztában voltunk vele hogy ha nem szedek gyógyszert és nem húz gumit jöhet a baba. Nem volt meglepetés, de én mégis meg lepődtem amikor megláttam a tesztet. Ha nem is jött le nektek annak ellenére leírnád , hogy nagyon szeretjük egymást csak ő még nem annyira érezte azt hogy apa akar lenni . Ennek ellenére az utóbbi időben egyre többet beszélt arról hogy mi lesz ha véletlenül becsúszik . Anyagilag elég stabilan állunk . Építkezünk . Először vagyok terhes azt se tudtam tegnap mit csináljak úgy meg lepődtem . Csak azt akartam hogy neki különleges legyen amikor meg tudja hogy már nem csak a párom , hanem apuka is . Köszönöm !
2024. jún. 10. 07:05
 16/42 anonim ***** válasza:
95%

Ez : "..ha jön a baba akkor jön alapon ." És ez: "A párom nem volt annyira motivált a baba témában" Mondjuk totál ellentétes allitasok.

Amúgy a Pisti, terhes vagyok tökéletes.

2024. jún. 10. 07:05
 17/42 anonim ***** válasza:
91%

"...hogy már nem csak a párom , hanem apuka is"

Hát kapaszkodj, csak a párod. Apuka akkor lesz, ha a gyerek megszuletik és ő az apja akar lenni.

2024. jún. 10. 07:07
 18/42 anonim ***** válasza:
37%
15, érdekes, megtanultál írni hirtelen?
2024. jún. 10. 07:11
 19/42 anonim ***** válasza:
93%
Hiába mentegeted a helyzetet, csak még jobban aláásod saját magad. Szánalmas, nulla felelősség, még egy diszfunkcionális családba születő gyerek, gratulálok.
2024. jún. 10. 07:14
 20/42 anonim ***** válasza:
82%

18

Azért a vesszőkkel még továbbra is bajban van.

2024. jún. 10. 07:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!