Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy kéne viszonyu...

Szerintetek hogy kéne viszonyulnom ahhoz, hogy mindig itthon maradok ?

Figyelt kérdés

Barátommal 5 éve vagyunk egy pár, 1,5 éve együtt is lakunk. Mind a ketten 22 évesek vagyunk.

Barátomnak van egy 20 évvel idősebb báttya, külföldön él és nagyon gazdag. Màr én is többször találkoztam vele, úgy tűnt, kedvel engem, jól elvoltunk. Egyszer voltam nála látogatóban, még 2020 nyarán, azóta nem hívott többé. Mindig akkor találkoztam vele, ha jött Magyarországra.

Barátom gyakran (kb 2 havonta) jár ki külföldre besegíteni a tesója cégében (vállalkozó) de sosem hívnak, merthogy "munkaügy" és kevés a szabadidejük, vagy máskor karácsony tájékán ment, mikor nekem vizsgák voltak. Persze minden láogatás alkalmával elmennek étterembe, iszogatni, moziba, múltkor nagy céges buli is volt, ahol egész este ittak, berúgtak stb. Szóval dolgoznak persze, de nem olyan "vészes".

Aztán tavaly tavasz óta úgy alakult, hogy az idősebb tesó nem jár már haza, így tehát több, mint 1 éve nem találkoztunk.

Barátom tesója még 2022ben kitalálta, hogy a barátomat, illetve a 3. fiútestvérüket elvinné ilyen "pasis nyaralásra" külföldre. Engem nem hívtak, mert csak így fiúk mennek, mindent az idősebb tesó fizet kb. Én igazából nem is tudtam volna kifizetni, ha hívtak volna sem, mert nagyon szép szállodában aludtak, nagyon drága clubokba jártak inni, bulizni.

Most ősszel Londonba is elmentek, aztán a héten Rómába is. Mondtam a barátomnak, hogy bevallom, irigykedek, mert oda én is mindig vágytam, de nem szerettem volna "piócának" tűnni, így próbáltam elengedni a témát, nem felhozni többé. Azzal vígasztaltam magam, hogy ez az ő családi, testvéres nyaralásuk, csak férfiak egymás közt, ez fontos dolog nekik.

Erre megtudtam, hogy a második napon csatlakozott hozzájuk az idősebb testvér friss barátnője, akivel kb fél éve vannak együtt. Tudom, hogy a nő jól él, van pénze, hogy fizesse magának az utat, szóval lehet ez is közrejátszott, hogy elment velük. Bevallom, irigy vagyok, és nem a nőre "haragszom" csak annyira értetlen vagyok, hogy akkor engem miért hagytak ki. Eddig azt hittem, hogy az a lényeg, hogy csak hárman vannak testvérek. Ha egy kicsit egyszerűbb hotelben szállnának meg, és kevesebbet járnának éttermekbe, én is össze tudnék rá spórolni, nem kellene mindent fizetni nekem, de ez egyszerűen fel sem merül.

Nem tudom hová tenni magamban az egészet, felmerült bennem, hogy az ok az, hogy az idősebb testvér nem kedvel. Sem magához nem hív el, sem a nyaralásra, làtogatóba se jön. A barátom azt mondta, mikor kérdeztem, hogy nincs semmi baja velem. Szerintetek beszélnem kéne erről a barátommal újra? Titeket zavarna ez? Nem szeretnék túl tapadós lenni, és az is benne van, hogy ez így tök normális, csak én agyalom túl és állok hozzá rosszul. Nem akarok "rossz barátnő" lenni, aki nem hagyja élni a másikat. Ti láttok valami furcsa a sztoriban?

jún. 2. 01:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
69%
Az rendben volna, hogy egy 22 éves srác élvezi az életet, mikor tegye, ha nem most? De akkor éljen egyedül, ne élettársi kapcsolatban. Ha házasok lennének, ugyanezt csinálná? Kérdező, fiatal vagy, még nem késő váltani. Kár az öt évért, sajnos túl fiatalon kerültetek össze, de ez a helyzet nem valószínű, hogy meg fog változni. A barátod utazgatni fog, te meg itthon fogsz megsavanyodni. Nehéz lesz, fájni fog, de tovább kell lépned, ennél jobbat érdemelsz.
jún. 2. 12:24
 42/84 anonim ***** válasza:
27%
Én is többet járok haverokkal nyaralni mint barátnőmmel. Ettől még szeretem őt, de nekem nagyon fontosak a barátok is és a velük töltött idő. Az is közrejátszik nálunk is, hogy a barátnőmnek nincs annyi pénze hogy mindenhova velünk jöjjön, de vele külön szoktam menni nyaralni amit szinte teljes egészében én fizetek és ott csak kettesben vagyunk. Szerintem nincs azzal semmi gond, ha valaki jól tudja érezni magát egyedül is, főleg egy 5 éves kapcsolat után. Én magamból tudok kiindulni, de én bárkitől be tudok sokallni, szükségem van környezetváltozásra vagy egyedüllétre. Egyelőre nem is tudnám elképzelni hogy valakivel tartósan együtt élek, ami nálatok viszont már megvan. Szerintem szeret ő téged és nincs semmi gond, csak olyan mint én. Illetve még annyit tennék hozzá hogy barátnőm is jár külön nyaralgatni az ő barátnőivel, eszembe se jutna megsértődni vagy elvárni hogy engem is vigyen. Nem egészséges szerintem sülve főve együtt lenni valakivel
jún. 2. 12:29
 43/84 anonim ***** válasza:
26%

"...de most a másik férfi friss barátnője szinte végig velük volt, így már nem ugyan az a szitu számomra"

Mármint annak a barátnője, aki az egészet tervezte, szervezte és fizette? Ugye azt meg tudod érteni, hogy ő az egyetlen, aki eldontheti, ki mehet? Ha akarja, meghívja a szomszedait is.

jún. 2. 13:01
 44/84 anonim ***** válasza:
25%

43.

Nem a finanszírozó bátty barátnője. Hogy nem egyértelmű ez? 🤔😭

jún. 2. 13:03
 45/84 anonim ***** válasza:
81%

44!

Mondjuk úgy, hogy konkrétan minden esteben "idősebb testvér" van említve.

"Aztán tavaly tavasz óta úgy alakult, hogy az idősebb tesó nem jár már haza, így tehát több, mint 1 éve nem találkoztunk."

"...az idősebb testvér friss barátnője, akivel kb fél éve vannak együtt. "

"..felmerült bennem, hogy az ok az, hogy az idősebb testvér nem kedvel."

Ebből mondjuk nekem az az egyértelmű, hogy ez egy személy, méghozzá az, aki fizet.

"...illetve a 3. fiútestvérüket" - erről ugye nem tudni, idősebb vagy fiatalabb, mint a kérdező párja, vagy a pénzes pasi

jún. 2. 13:11
 46/84 anonim ***** válasza:
80%

43. Szerintem meg igen. Az idősebb testvér barátnőjéről ír.

"a második napon csatlakozott hozzájuk az idősebb testvér friss barátnője,"

jún. 2. 13:12
 47/84 anonim ***** válasza:
23%

46. Pontosan erről van szó. Ebből tudtam én is, hogy nem a fizető testvér nője.

45. 🙂

jún. 2. 13:16
 48/84 anonim ***** válasza:
81%

46!

Oké. Ki az idősebb testvér szerinted? A kérdező pasijanak 20 évvel idősebb bátyja, vagy a harmadik, ismeretlen korú fiu?

jún. 2. 13:17
 49/84 anonim ***** válasza:
28%

Tok mindegy kinek a csaja. Ha harmadik teso csaja, de o maganam fizeti az is ok es az us ha a nagybátty sajat csajat hivta el es mindent fizet neki is.

Egyik esetben sem kerheti ezt szamon a kerdezo.

Az egyetlen eset az lenne ha a kerdezo azt mondana, hogy van penze a luxi nyaralasra o is menne es azt mondanak neki h ne. Akkor mar talan esetleg hisztizhetne.

De azert mert a pasija tesoja evi 1x megnyaraltatja az occseit ahhoz neki semmi koze.

jún. 2. 13:23
 50/84 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem tökmindegy! Hogy lenne már mindegy?
jún. 2. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!