Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki írna pár jó szót...

Valaki írna pár jó szót nekem, hogy kicsit megnyugodjak?

Figyelt kérdés
Anyukám 48 éves, 3 nappal ezelőtt szívinfarktust kapott! A családban voltak ámr szívbetegek, én is az vagyok... Bevitték a kórházba, az intenzívosztályta, de le sem ejtették! Az orvosok flegmák voltak Vele, Rajta és más betegeke n töltötték ki a bajukat, aynukámnak kitépte az infúziót a kezéből egy orvos, mert mérges volt valamiért, szóval embertelen körülmények között vannak a betegek! (Károlyi kórház) Egy cukorbeteg néninek, cukros teát kínáltak!!! Ennyire tesznek az emberekre magasról! Anyukám akkor azt mondta, hogy köszöni szépen, nem kér abból a bánásmódból és hazajön. Nem akarták engedni, de Ő aláírta a papírt és saját felelősségre hazajött. Megint rosszul érzi magát, nagyon félek, hogy baja lesz! Az orvos azt mondta, hogy egy időzített bomba, bármikor bekövetkezhet a legrosszabb! Nagyon félek, ugynais nemlátó vagyok (beszélőprogrammal ellátott számítóglppel írok, olvasok), nincsenek rokonaink, tehát ha Vele történik valami (...), akkor én teljesen egyedül maradok! Kérem, akik olvassák az írásomat, mondjanak pár jó szót, mert nagyon ki vagyok borulva, félek! Csak normális válazsokat szeretnék, így is nagyon feszült vagyok! Vivien, 19
2010. okt. 29. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia Vivien!A harmadik válaszoló vagyok.Hogy vagytok azóta?Ha tudsz írj, sok kitartást kívánok!
2010. okt. 29. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
válaszoltam e-mailben, remélem átment az üzi:)
2010. okt. 30. 01:06
 13/16 A kérdező kommentje:

Szia kedves 3. válaszadó! Köszönöm a kérdéesed, most kicsit jobban van anyukám, de nagyon kell vigyáznia, hgoy ne rrőltesse magát! Nem hagyonm Neki! Holnap után elmegy orvoshoz és valószínűleg befekszik egy kórházba. Köszönjük, szükség lesz a kitartásra! Én nagynn kitartó vagyok, anykám nem annyira, de én erősítem:) Amikor elvesztettem a látásomat, akkor is fel akarta a dni, de én mondtan Neki, hogy nem szabad feladni, én sem adom fel! Most is ezen az elven vagyok! Köszönöm, hogy érdeklődtél!

Köszönöm az e-mailt, megkaptam! Váaszoltam is!

2010. okt. 30. 11:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Sok sikert!

A harmadik.

2010. okt. 30. 13:09
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. okt. 30. 17:47
 16/16 A kérdező kommentje:
...vagyis: köszönjük!
2010. okt. 30. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!