Valaki írna pár jó szót nekem, hogy kicsit megnyugodjak?
Kedves Vivien.
Bízz a legjobbakban,ilyenkor csak erre szabad.
Ha tudsz segíts anyudnak,hogy a lehető legkevesebb stressz érje.Még valamit.HA tudsz olyan emberekkel vedd fel a kapcsolatot akik pontosan az ilyen kórházi viselkedéssel szemben szoktak fellépni..nyugodtan kérj tőlük segítséget,mert tényleg felháborító,hogy egyesorvosok/ápolok,hogy bánnak a betegekkel.
Drága Vivikém:(Nagyon megijedtem, mikor olvastalak.Igaza van az előttem válaszolónak, nem szabad bepánikolnod. És ha már otthon van anyud, akkor rengeteget pihenjen. És amint megint rosszul lesz, orvos! Kitartás!
picy
Kedves Vivien! Beszélj a háziorvosotokkal, hogy ha legközelebb kórházba kell mennie anyukádnak, akkor más kórházba szeretne kerülni. Mondd el neki, hogy mi volt ebben a kórházban. Sajnos elég sok orvossal és kórházzal rossz tapasztalata van az embernek. Az időjárás változásokkor és a fronthatásokkor a szívbetegek (és sok más betegségben szenvedő is) rosszul érzi magát.
A nagymamámnak sem jósoltak túl sok időt, amikor az első infarktusa volt (kb ilyen idős volt, mint most édesanyád) Ráadásul más betegségei és gyóhyszerallergiája is volt. Az orvosok folyton temették volna, ehhez képest 85 éves volt, amikor meghalt.
Próbálj megnyugodni, tudom, hogy nehéz, de mindkettőtök érdekében meg kell próbálnod.
Valamelyik nap volt a TVben az agykontrolos módszer, esetleg azzal is próbálkozhattok.
Remélem, hamarosan jobban lesz anyukád, és te is megnyugszol!
Kedves Vivien:)
nagyon sajnálom, hogy ez van most:( mindenképpen maradj mellette, amikor csak tudsz, nyugtasd meg, érezze, hogy nagyon szereted, tudod ez nagyon fontos:)
nem tudom mennyire vagy vallásos, de biztosan hallottad már, hogy a hit csodákra képes...ha eddig nemis, most próbálj meg hinni, ha eddig is hittél, akkor erre támaszkodj, mert téged is megnyugtat:)
azt sem tudom, anyagilag hogyan álltok, de esetleg egy olyan orvost keresni, aki magánkórházban van, ott talán rendesebben bánnának vele...vagy amit már írtak, hogy máshova vitetni...persze, ahogyan anyukádnak a jobb:)
mit írhatnék még...jó lenne segíteni...azért remélem ez a pár sor is segít egy kicsit:)
légy nagyon erős, majd minden megoldódik:)
ha beszélgetni szeretnél, nyugodtan írhatsz privit, szívesen válaszolok:)
a jó Isten adjon nektek nagyon sok erőt és egészséget, az Angyalkák vigyázzanak rátok, hogy anyukád meggyógyuljon, jobban legyen és még sokág lehessetek együtt, és minden rendben menjen:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!