Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki írna pár jó szót...

Valaki írna pár jó szót nekem, hogy kicsit megnyugodjak?

Figyelt kérdés
Anyukám 48 éves, 3 nappal ezelőtt szívinfarktust kapott! A családban voltak ámr szívbetegek, én is az vagyok... Bevitték a kórházba, az intenzívosztályta, de le sem ejtették! Az orvosok flegmák voltak Vele, Rajta és más betegeke n töltötték ki a bajukat, aynukámnak kitépte az infúziót a kezéből egy orvos, mert mérges volt valamiért, szóval embertelen körülmények között vannak a betegek! (Károlyi kórház) Egy cukorbeteg néninek, cukros teát kínáltak!!! Ennyire tesznek az emberekre magasról! Anyukám akkor azt mondta, hogy köszöni szépen, nem kér abból a bánásmódból és hazajön. Nem akarták engedni, de Ő aláírta a papírt és saját felelősségre hazajött. Megint rosszul érzi magát, nagyon félek, hogy baja lesz! Az orvos azt mondta, hogy egy időzített bomba, bármikor bekövetkezhet a legrosszabb! Nagyon félek, ugynais nemlátó vagyok (beszélőprogrammal ellátott számítóglppel írok, olvasok), nincsenek rokonaink, tehát ha Vele történik valami (...), akkor én teljesen egyedül maradok! Kérem, akik olvassák az írásomat, mondjanak pár jó szót, mert nagyon ki vagyok borulva, félek! Csak normális válazsokat szeretnék, így is nagyon feszült vagyok! Vivien, 19
2010. okt. 29. 14:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
hívd a mentőt. most. jelezd, hogy ne a károlyi kórházba vigyék. valószínű nme oda fogják, ha nem muszáj, mmint máshol is fel vannak készülve a betegek fogadására és lehetséges más helyre is vinni.
2010. okt. 29. 15:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Vivien.

Bízz a legjobbakban,ilyenkor csak erre szabad.

Ha tudsz segíts anyudnak,hogy a lehető legkevesebb stressz érje.Még valamit.HA tudsz olyan emberekkel vedd fel a kapcsolatot akik pontosan az ilyen kórházi viselkedéssel szemben szoktak fellépni..nyugodtan kérj tőlük segítséget,mert tényleg felháborító,hogy egyesorvosok/ápolok,hogy bánnak a betegekkel.

2010. okt. 29. 15:02
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Először is nyugodj meg, az a legfontosabb, ha te is bepánikolsz akkor csak rosszabb lesz.Nem kellett volna azért eljönni anyudnak a kórházból, de ha már otthon van akkor nyugodt környezet kell neki.Ha pedig rosszul érzi magát, mégis csak szólni kell az orvosnak.Otthon semmit nem tudtok baj esetén csinálni.Mást hirtelen nem tudok mondani, fel a fejjel!
2010. okt. 29. 15:05
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Drága Vivikém:(Nagyon megijedtem, mikor olvastalak.Igaza van az előttem válaszolónak, nem szabad bepánikolnod. És ha már otthon van anyud, akkor rengeteget pihenjen. És amint megint rosszul lesz, orvos! Kitartás!

picy

2010. okt. 29. 15:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Vivien! Imádkozom értetek!
2010. okt. 29. 15:11
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Kedves vivi, anyukádnak most nyugalomra van szüksége!Ha látja rajtad hogy nyugtalan, ideges vagy, ő is az lesz! Ha rosszabbul az állapota, azonnal hívj mentőt.Ne engedd,hogy ugyan abba akórházba vigyék!
2010. okt. 29. 15:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Vivien! Beszélj a háziorvosotokkal, hogy ha legközelebb kórházba kell mennie anyukádnak, akkor más kórházba szeretne kerülni. Mondd el neki, hogy mi volt ebben a kórházban. Sajnos elég sok orvossal és kórházzal rossz tapasztalata van az embernek. Az időjárás változásokkor és a fronthatásokkor a szívbetegek (és sok más betegségben szenvedő is) rosszul érzi magát.

A nagymamámnak sem jósoltak túl sok időt, amikor az első infarktusa volt (kb ilyen idős volt, mint most édesanyád) Ráadásul más betegségei és gyóhyszerallergiája is volt. Az orvosok folyton temették volna, ehhez képest 85 éves volt, amikor meghalt.

Próbálj megnyugodni, tudom, hogy nehéz, de mindkettőtök érdekében meg kell próbálnod.

Valamelyik nap volt a TVben az agykontrolos módszer, esetleg azzal is próbálkozhattok.

Remélem, hamarosan jobban lesz anyukád, és te is megnyugszol!

2010. okt. 29. 15:28
 8/16 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm Mindenkinek a válaszokat! Rengeteget pihen, én nem is engemdem Neki, hogy bármit is csináljon! Most nincs annyira rosszul, csak nagyon fáradtnak érzi magát... Ha rosszul lesz, azonnal hívom a a mentőt! Fel akar kelni, hogy rendet tegyen, stb., de én nem engedem Neki, inkább rendet tettem én, amennyire tudtam... Picym, Neked is köszi, hogy írtál:)
2010. okt. 29. 17:19
 9/16 anonim ***** válasza:

Kedves Vivien:)

nagyon sajnálom, hogy ez van most:( mindenképpen maradj mellette, amikor csak tudsz, nyugtasd meg, érezze, hogy nagyon szereted, tudod ez nagyon fontos:)

nem tudom mennyire vagy vallásos, de biztosan hallottad már, hogy a hit csodákra képes...ha eddig nemis, most próbálj meg hinni, ha eddig is hittél, akkor erre támaszkodj, mert téged is megnyugtat:)

azt sem tudom, anyagilag hogyan álltok, de esetleg egy olyan orvost keresni, aki magánkórházban van, ott talán rendesebben bánnának vele...vagy amit már írtak, hogy máshova vitetni...persze, ahogyan anyukádnak a jobb:)

mit írhatnék még...jó lenne segíteni...azért remélem ez a pár sor is segít egy kicsit:)

légy nagyon erős, majd minden megoldódik:)

ha beszélgetni szeretnél, nyugodtan írhatsz privit, szívesen válaszolok:)

a jó Isten adjon nektek nagyon sok erőt és egészséget, az Angyalkák vigyázzanak rátok, hogy anyukád meggyógyuljon, jobban legyen és még sokág lehessetek együtt, és minden rendben menjen:)

remélem segítettem:)

2010. okt. 29. 19:26
 10/16 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó válaszadó! Természetesen Mellette vagyok sokat, éreztetem vele, hogy szeretem! Megkímélem minden erőfeszítéstől, amiben nem akadályoz a fogyatékossságom, azt elvégzem hlyette! Vallásos vagyok természetesen! Sajnos nem áállunk úgy anyagilag, hogy magánkórházba fekhessen be. Nagyon köszönöm a kedves választ Neked is és Mindenkinek, aki eddig válaszolt, mert segített egy kicsit megnyugodni! Írtam Nekd privát üzit, köszi, hogy felajánlottad, hogy beszélgethetünk! Minden jót!
2010. okt. 29. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!