Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem normalis...

Csak szerintem nem normalis apam felfogasa?

Figyelt kérdés
jott hozank a nagynenem illetve az egyik ismerose szinte meg a nagynenem se ismerte nagyon de jottek hozank az a lenyeg, es a 16 eves hugom pont akkor veszekedett a szuleimmel leginkabb (apankal mint mindig) a lenyeg h ebbe a veszekedesbe senki nem szolt bele, se en se a nagynenenk senki tenyleg a nagynenem lanya se szolt bele, mire az idegen no megszolal a nagynenem ismerose hogy szerinte is igaza van apamnak es szerinte is bolond lany a noverem, es en meg bele szoltam hogy o meg mit szol bele idegen no letere? apank meg még egyezett vele miszerint a hugom egy taknyos 16 eves kislany barmikor egy idegen beleszolhat a csaladi veszekedesbe mer a csaladi veszekedes az szerinte az ha ferj es feleseg veszekednek😆 szerintem elegge fogyatekos az apank
2024. máj. 22. 14:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
10: ha itt kint el, akkor amit osszehordott, az alapjaban veve elo sem fordulhat, ugyanis buncselekmenyszamba megy ugy a domestic abuse is mint az ASBO, amit nagyon komolyan vesznek. Nem magyar forumokra jarnak sirni. ;-)
2024. máj. 22. 14:51
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

3x kellett nekifutnom, hogy megértsem mit akarsz...

Úgy vagy te angliában, mint én a holdon :D

Szerintem is fogyatékos apád. meg te is.

2024. máj. 22. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:
2024. máj. 22. 15:27
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Kamu kérdés kiírása esetében nem árt előre eldönteni, hogy húgod lesz a sztoriban vagy nővéred. Sebaj, legközelebb ügyesebb leszel.
2024. máj. 22. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
Aztan mi a picsat keres nalatok egy idegen? Be sem engednem a hazba, a csaladi eletembe meg plane nem pofazhat bele.
2024. máj. 22. 17:10
 16/17 anonim ***** válasza:
96%
Azért nem angol fórumra írt a kérdező, mert angolul ennyire sem beszél.
2024. máj. 22. 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, az egész egy idehányt maszlag, ékezetek, írásjelek nulla, tagolás, központozás semmi.

Svájcban élek, érdekes, képes voltam beállítani a laptopomon a "magyar" kiosztást :D, nem a svájci némettel tolom...

2024. máj. 23. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!