Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen családi drámáról...

Milyen családi drámáról tudtok személyes ismeretségi körötökből amiről azt gondoltátok hogy csak a filmekben létezhet?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm rajtakapta a barátnőjét hogy megcsalja mert bekapcsolva hagyta a tabletjét miközben pesten volt egyetemen. A srác élőben olvasta hogy csetel egy férfivel aki jár hozzá az albérletébe. Beült a kocsiba és tetten érte őket amint pont az ágyban voltak.

Másik ismerősöm testvére csak a féltestvére mert az anyját a férj testvére ejtette teherbe másodszor mikor sorkatona volt a férj. Ugy nevelték mindkét gyereket mintha egy apától lettek volna.

máj. 9. 17:13
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

Az exem viszonyt folytatott a legjobb barátnőmmel, és csak azért buktak le, mert a balfx exem nekem küldte a nőjének szánt üzenetet :D

Én kidobtam, a másik "nagymellű" csaj szintén kidobta.

Nekem vőlegényem van azóta, a csaj már kétgyerekes családanya exem meg továbbra is egyedül :D Karma.

máj. 10. 08:54
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nőismerősöm, aki 3 gyereket szült, de egyiket sem az éppen aktuális férjtől. (Abból is a harmadiknál tart.) Mind a három gyereke félreépés eredménye. Pedig biztos élt szexuális életet a párjaival is, de valahogy a gyerekek mindig a szeretőktől lettek. Azért erre se volt nagy az esély.
máj. 10. 09:17
 43/52 anonim ***** válasza:
21%

Pedig pont én is ezt akartam írni, hogy annyi sztori van, nem csak az enyém hanem a másoké is, de ráismernének az emberek.

Éljetek sokáig, beszélgessetek sokat fura emberekkel és nektek is lesznek.

máj. 10. 09:36
 44/52 anonim ***** válasza:
74%
Számomra brutál, hogy mennyire felelőtlenül vállalnak akár 3 gyereket is az emberek. Még a csávónak mind egy is, mert nem nagy dolog az a fél perc amíg megcsinálja. De a nők hogy tudnak ennyire ostobák lenni? Elképesztő, akár az állatok. Dugnak össze-vissza mindenkivel és jönnek a gyerekek sorra. Brutál mennyire elmosódik a határ az állatok és az emberek között.
máj. 10. 10:52
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
A sógorom tanár egy középiskolában. Megtetszett neki az egyik diákja, kiderült, hogy kölcsönös (pedig 18 év van köztük). Ezek alig várták, hogy a csaj leérettségizzen, hogy nyíltan vállalhassák a kapcsolatot. Azóta a diák a sógornőm lett, és minden évben retteg, hogy a férje megint beleszeret egy diákjába.
máj. 10. 10:53
 46/52 anonim ***** válasza:
79%
Egyetemen egyik évfolyamtársamnak három barátnője volt egyszerre, három különböző településen. Egy Pesten, ahová egyetemre jártunk, egy odahaza, meg még egy valahol, ahová zenélni járt. Persze a csajok nem tudtak egymásról. Ilyenkor az ember nem is tudja eldönteni, méltatlankodjon, vagy irigykedjen. :D
máj. 10. 11:45
 47/52 anonim ***** válasza:
90%
Ismerősömnek 3 nőtől 3 gyerek 10 évente. A legnagyobb 23, középső 13 és a legkisebb 3 éves.
máj. 10. 19:02
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

Úh, van egy pár.

Egy ismerős elhagyta a családját, mikor terhes lett a nála 30 évvel fiatalabb szerető és válás után összeházasodott vele, azóta már több gyerekük is van.

Egy régi barátom véletlen meglátott üzenezekből jött rá kamaszként, hogy az anyja csalja az apját annak testvérével. Később kiderült, hogy apukának is van szeretője, azóta se váltak el.

De a legdurvább talán egy távolabbi ismerős családdal történt, egy településen laktunk. Fickó összejött az unokatestvérével, akinek volt már egy kamasz lánya. Sok volt a balhé, egyszer a nő késsel megsebesítette a férfit, s mikor kijöttek a rendőrök, azt hazudták, csak véletlen belesétált a késbe :D Mindenki tudta, hogy ahhoz a férfihez kell menni, ha drogot akarsz, szóval valószínűleg megijedtek, hogy megtalálják náluk a cuccot. Egy másik rendőri kimenetelnél pedig meztelenül találták a férfit a nevelt lányával egy ágyban, akkor azt mondták fáztak, azért takaróztak be. Ezekről azért tudok ennyi részletet, mert van egy rendőr ismerősöm, aki visszajáró vendég volt náluk. Végül a nevelt lány teherbe esett tőle és elhagyva az eredeti barátnőjét elköltöztek.

máj. 10. 19:50
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
A nagyanyám majdnem megtépte apámat, mert az nem köszöntötte fel az előző napi szülinapján. A legmegfelelőbb időpontnak erre azt a pillanatot választotta, mikor apámmal az oldalon vonultam be a templomba esküdni.
máj. 11. 11:05
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
49 Orult nagyanyad van... az enyem is egyszer letamadta apamat mas miatt, raadasul egy fel orszagot atutazott a tamadas miatt, mert az orszag masik feleben laknak... aztan anyam (nagymamam lanya) lebaszta nagyanyamat, hogy mit kepzel magarol, azota nem mert ilyet csinalni.
máj. 11. 11:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!