Milyen családi drámáról tudtok személyes ismeretségi körötökből amiről azt gondoltátok hogy csak a filmekben létezhet?
Egyik ismerősöm rajtakapta a barátnőjét hogy megcsalja mert bekapcsolva hagyta a tabletjét miközben pesten volt egyetemen. A srác élőben olvasta hogy csetel egy férfivel aki jár hozzá az albérletébe. Beült a kocsiba és tetten érte őket amint pont az ágyban voltak.
Másik ismerősöm testvére csak a féltestvére mert az anyját a férj testvére ejtette teherbe másodszor mikor sorkatona volt a férj. Ugy nevelték mindkét gyereket mintha egy apától lettek volna.
Az exem viszonyt folytatott a legjobb barátnőmmel, és csak azért buktak le, mert a balfx exem nekem küldte a nőjének szánt üzenetet :D
Én kidobtam, a másik "nagymellű" csaj szintén kidobta.
Nekem vőlegényem van azóta, a csaj már kétgyerekes családanya exem meg továbbra is egyedül :D Karma.
Pedig pont én is ezt akartam írni, hogy annyi sztori van, nem csak az enyém hanem a másoké is, de ráismernének az emberek.
Éljetek sokáig, beszélgessetek sokat fura emberekkel és nektek is lesznek.
Úh, van egy pár.
Egy ismerős elhagyta a családját, mikor terhes lett a nála 30 évvel fiatalabb szerető és válás után összeházasodott vele, azóta már több gyerekük is van.
Egy régi barátom véletlen meglátott üzenezekből jött rá kamaszként, hogy az anyja csalja az apját annak testvérével. Később kiderült, hogy apukának is van szeretője, azóta se váltak el.
De a legdurvább talán egy távolabbi ismerős családdal történt, egy településen laktunk. Fickó összejött az unokatestvérével, akinek volt már egy kamasz lánya. Sok volt a balhé, egyszer a nő késsel megsebesítette a férfit, s mikor kijöttek a rendőrök, azt hazudták, csak véletlen belesétált a késbe :D Mindenki tudta, hogy ahhoz a férfihez kell menni, ha drogot akarsz, szóval valószínűleg megijedtek, hogy megtalálják náluk a cuccot. Egy másik rendőri kimenetelnél pedig meztelenül találták a férfit a nevelt lányával egy ágyban, akkor azt mondták fáztak, azért takaróztak be. Ezekről azért tudok ennyi részletet, mert van egy rendőr ismerősöm, aki visszajáró vendég volt náluk. Végül a nevelt lány teherbe esett tőle és elhagyva az eredeti barátnőjét elköltöztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!