Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen családi drámáról...

Milyen családi drámáról tudtok személyes ismeretségi körötökből amiről azt gondoltátok hogy csak a filmekben létezhet?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm rajtakapta a barátnőjét hogy megcsalja mert bekapcsolva hagyta a tabletjét miközben pesten volt egyetemen. A srác élőben olvasta hogy csetel egy férfivel aki jár hozzá az albérletébe. Beült a kocsiba és tetten érte őket amint pont az ágyban voltak.

Másik ismerősöm testvére csak a féltestvére mert az anyját a férj testvére ejtette teherbe másodszor mikor sorkatona volt a férj. Ugy nevelték mindkét gyereket mintha egy apától lettek volna.

máj. 9. 17:13
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

ismerős hapsi, legyen Sanyi, 20 évesen elvette Katit, lett 3 gyerek, az első gyerek Évi. 35 évesen elvált, újranősült lett újabb 3 gyerek.

Ismét elvált, újranősült, de már nem lett több gyerek.

Kati húga, Brigi volt férje, Peti elvette Évit. 15 év után elváltak iszonyú csúnyán

És ami kiverte nálam a biztosítékot, hogy Sanyi 50. szülinapi buliján ott volt 1. feleség, Kati, a 2. feleség és a 3. feleség is. Mindegyik hozta a jelenlegi palit, ott volt mind a 6 gyerek, köztük Évi is az új férjjel, hab a tortán, hogy Brigi is és Peti is részt vett az új partnerekkel.

Beteg banda.

máj. 9. 22:13
 32/52 anonim ***** válasza:
69%
31 Aztan volt gruppen is. :))
máj. 9. 22:14
 33/52 anonim ***** válasza:
97%

Anyám kicsi faluban született, az utcában lakó egyik családra nagyon fújt az anyja (a nagymamám), sok rosszat terjesztett róluk, és vica versa, amonnan is jött az utálkozás.

Anyám viszont Rómeó és Júliásan pont ennek a családnak a legfiatalabb férfitagjába zúgott bele, össze is jöttek, természetesen titokban, mert tudták, hogy családi balhé lenne.

Nem tudták, hogy mi volt a családi ellentét alapja, míg egyszer elő nem került valahol egy családi fotóalbumból vagy nem tudom honnan egy fotó anyám pasijának a nagyapjáról.

És ő volt anyám nagyapja is, de anyámnak csak azt mondták el róla előzetesen a szülei, hogy a nagyapa meghalt. Azt nem, hogy előtte lelépett az utcában lakó másik asszonyhoz, és új családot alapított.

máj. 9. 22:22
 34/52 anonim ***** válasza:
90%
Nem családi sztori, de a volt szomszédomék családjával történt. A volt szomszédom volt a legkisebb öccs a három testvér közül. A feleségének mind a három testvértől volt 1-1 gyereke, és mindegyikkel házasok voltak legalább 5 évig. Az első gyereket (a középső testvértől) 16 évesen szülte, ami csak hab a tortán. A testvérek a mai napig jóban vannak mindezek ellenére. És nem, nem "indiánok" a volt szomszédaim. Átlagos középosztálybeli értelmiségi család, mindenki felsőfokú végzettséggel (orvos, fogorvos és katonai rendész a három testvér, a nő meg könyvelő).
máj. 9. 22:23
 35/52 anonim ***** válasza:
36%
Szerencsére csak ismerős. A nő elvált, mert összejött egy fiatalabb pasival. Ez annyira nem jött be, újra kezdett kavarni a volt férjjel. Újra össze is akart házasodni vele, le is szervezte az esküvőt. Mondjuk legalább nem nagyot, csak két tanús hivatalit. A volt férj azonban valamennyivel előtte beijedhetett, mert időt kért. Erre a nő fogta a fiatalabb pasit, akivel elvileg közben szétmentek, bejelentkezett vele a hivatalban és hozzáment, ráadásul az eredetileg lefoglalt időpontban.
máj. 10. 00:09
 36/52 anonim ***** válasza:
70%

#35 komolyan kérdezem hogy miért kell hazudni? Unatkozol vagy miért?

Ha te bejelented hogy hozzá mész Józsihoz ok minimum 30 nap múlva teheted meg az hogy nem megy el Józsi az nem azt jelenti hogy akkor helyette mehet Pista

Ha már hazudsz akkor legalább valami hihetőt

Szánalmas vagy

máj. 10. 00:26
 37/52 anonim ***** válasza:
59%
Az a szánalmas, hogy képtelen vagy szöveget értelmezni. Írtam, hogy a fiatalabb pasival is bejelentkezett. A dolog pikantériája, hogy az időpont az maradt, csak a pasi változott.
máj. 10. 00:32
 38/52 anonim ***** válasza:
72%

De hát épp ezaz hogy egy időpontra nem jelentkezhetsz úgy hogy majd megyek valakivel

Legyen az időpont 07.07 beírják hogy Mari meg Sanyi jön házasságot kötni erre Mari megjelent Pistával?

máj. 10. 00:57
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a minden pasitol szuljunk/minden nonek csinaljunk gyereket modit nem ertem.

Sogornom az apjanak a harmadik gyereke, a ket testvere ket kulon notol van. Az utcankban a csaj a harmadikat varja a harmadik apatol. Egy kolleganom szinten az apuka harmadik gyereket szulte, aki utana csinalt meg egyet masnak, tehat neki mar negy notol volt negy gyereke.

A ferjemnek is van egy az elozo kapcsolatabol, mi most varjuk a kozoset, de o azt mondta, ha valaha szet is mennenk, harmadik mar biztos nem kellene neki (mastol plane nem, en meg tobbet nem szulok).

máj. 10. 07:19
 40/52 anonim ***** válasza:
54%

Ez a történet nem saját én a harmadik továbbadó vagyok

(Akivel történt-> ismerős-> én)

Szóval van egy csaj akinek egy 17 évvel idősebb barátja volt. Ő egy elég értelmiségi személy. 7 év egyetem, diplomák, jó munka, jó fizetés stb.

Amikor már 2 éve együttvoltak akkor kiderült, hogy a pasi találkozgat egy nála közel 30 évvel fiatalabb lánnyal. Aki még akkor nem volt 18 !!!

Azt nem tudom, hogy történt-e bármi köztük, az biztos, hogy a csaj (az első) Ő egyből szakított vele és visszaköltözött a nővéréhez.

Nem túl nagy sztori de szerintem érdekes

máj. 10. 08:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!