Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt veletek olyan, hogy...

Történt veletek olyan, hogy nem fogadtak be az új kollégák, vagy olyan, hogy kifúrtak benneteket a munkahelyről? Hogyan történt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 13:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

én ugyan még nem dolgoztam soha, de az iskolában sikeresen kiközösítettek. Általános iskolába autóbalesetem volt, 2 hónap után mentem vissza tanulni, akkor még azért ment a harc h ki vigye a táskám, majd olyan pletykák terjengtek rólam h mű végtagjaim vannak stb (a lábam és a karom tört el) Na meg h eztmondtam meg aztmondtam, olyanokat hallottam vissza, amik nem is voltak igazak.

Aztán középiskolába, a női mag természetesen, állandóan én voltam a téma, milyen ruhát hordok, milyen színű a hajam stb, na meg kinéztek mert nem buliztam hétvégeként nem feküdtem le az első jöttmenttel, és nem ittam, nem cigiztem, nem terhességi teszteket vásárolgattam 15 évesen... meg ment a pletyka h kibeszélek másokat (komolyan senkire nem szóltam egy szót se!) ha balhé volt én voltam a "hülye" akire rá tudtak mindent kenni.

a fiúkkal természetesen jóba voltam, ők kedveltek, nekik köszönhetem h a 4 évet kitudtam húzni ott.

Aztán főiskola, szintén, a nagy észlények akik apuci pénzén élnek, és ő fizeti a tandíjukat, ott is a nők furtak persze, szintén h nem bulizok, nem járok sehova, mindig minden probléma volt. Milyen magassarkú van rajtam, milyen a telefonom stb. Míg ők a kettesért kűzdöttek én tanulok szorgalmasan, remélem elérem a célom. Kiskoromba mindig azthittem h csak a "gyerekek" viselkednek ilyen szánalmas módon h kiközösítenek mást. Látom a "felnőttek" is ilyenek...

22/L

2010. okt. 28. 15:44
 22/22 anonim ***** válasza:

kb 13 vannak a cégnél ebből 2 nő van én , meg a közvetlen fönököm. A cégtulaj is férfi.Egy mezőgazdasági cég irodáján dolgozom.

Szóval a férfiak is fúrják egymást.Ezek a férfiak mind házasok 30tól 60 éves korosztály. mindig ráesnek valakire.Engem is próbáltak szivatni de nekem 3 bátyám van így nem bírtak el velem. Mindig ráesnek valakire.Mert az ma kevesebbet dolgozik, többet ült az ebédlőben, nem hoz kávét.A fiatalokat szabályosan elüldözték. Én fiatal nő vagyok de felvettem a harcot. Azzal tudtam őket a legjobban idegesíteni, mikor közöltem hogy nem tudnak meghatni, mert ezt a poént ezerszer hallottam, mondhattok mindet közben rángattam a vállam. De a legjobban a szexuális töltetű beszólásokat utáltam, erre mindig visszaszólok, volt hogy zavarba jöttem akkor azon röhögtek. Engem elfogadtak ,egyenként közelítettem meg őket, próbáltam nekik jót csinálni. mondják is hogy téged nem bántunk mert téged nem érdekel, nem lehet idegesíteni ,akkor minek? Szóval kitartás, nagy száj, jó idegzet.

De úgy kibeszélik egymást, főleg a fiatalokat fúrják ki.

23/ N

2010. okt. 28. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!