Történt veletek olyan, hogy nem fogadtak be az új kollégák, vagy olyan, hogy kifúrtak benneteket a munkahelyről? Hogyan történt?
Ilyen szerintem olyan munkahelyen fordulhat elo, ahol csak nok dolgoznak...A hugom mar 1,5 eve dolgozik ilyen helyen es naponta panaszkodik h 1 munkatarsaval tud csak kijonni, vele is csak valoszinuleg azert mert kesobb vettek fel mint Ot...
Eddig 4 munkahelyem volt, mindenhol 90% folott voltunk ferfiak es soha semmi kifuras vagy kirekesztes nem volt...
15 évvel ezelőtt egy munkahelyen nem fogadtak be.Én voltam az "új lány" és így is neveztek.
Új lány csináld ezt,új lány csináld azt..Felvettek mert a szakmai képesítésemre szükségük volt.Ehelyett a lányok inkább a boltba küldtek reggeliért,meg a takarítást akarták rám bízni..2 napig ha valaki azt mondta,,hogy "hééééé új lány" akkor odamentem és azt mondtam."hhéééééé nem vagyok a kutyád ,hogy így hívj,és van nevem ,de ha nem tudod megjegyezni akkor itt ez a papír(előre írtam egy csomó kislapot amire vastagon fekete filccel ráírtam a keresztnevemet) Mivel ez sem ért sokat,és továbbra is új lány maradtam,és boltba járkáltam..így a harmadik nap úgy döntöttem nem megyek többet dolgozni oda.Szépen besétáltam reggel 10-kor (a reggel 7 óra helyett) a felszerelésemért,és a papírokért..
Öröm volt nézni,amikor reggel a főnök asszony készült letolni (új lány..nem leszünk jóba ha már a harmadik nap késel),és öröm volt azt mondani neki,hogy
"Vénlány,keres más hülyét aki takarít helyetted nert én már itt sem vagyok.."
De soha ne volt még ilyen szar melóhelyem mint ez..
Az egyik elektronikai áruházban volt velem hasonló. Konkrétan nem fúrtak ki, de volt egy 4-5 fős női "mag", akik valamiért felsőbbrendűnek képzelték magukat, mindenkit lenéztek, dohányzóban figyelték mások beszélgetését és azokból pletykát, meg szart kevertek, volt akit kirúgattak.
2 hónapig bírtam, aztán találtam más munkahelyet.
Igen. És nem gondolom, hogy ez nemfüggő. Egyik ex munkahelyemen egy férfi kolléga volt a fő ellenségem, másik munkahelyemen egy nő.
Azért néztek ki, mert 1. többre vágytam, munka mellett még továbbtanultam (ezzel nem vágtam fel, de volt, hogy lyukasórában tankönyv volt nálam, és ezzel biztos kilógtam...), 2. mivel beteg voltam (hasnyálmirigy betegség) és diétáznom kellett, nem mentem velük hamburgert meg ilyeneket ebédelni, hanem otthonról vittem diétás ebédet, 3. nem szeretek pletykálni, főleg a "feszültséglevezető", főnökszidó pletykákban nem vettem részt, és nem is hajbókoltam a főnökök előtt, végeztem a munkámat, és ha valami zavart, nem hunyászkodtam meg, hanem igyekeztem normálisan megbeszélni, 4. második munkahelyemen rosszul viseltem, hogy a főnök diploma nélküli talpnyalója szól bele a munkámba, szervez felesleges értekezleteket (holott órabérben dolgoztunk!), és ugráltat, meg fegyelmezni próbál, ráadásul valami kimondhatatlanul irritáló stílusban. (A beosztottak engem sokkal jobbnak tartottak, és jobban is kedveltek,erről ennyit.....) Egyszer majdnem behúzás lett ebből is (utólag kicsit bánom, hogy nem).....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!