Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt veletek olyan, hogy...

Történt veletek olyan, hogy nem fogadtak be az új kollégák, vagy olyan, hogy kifúrtak benneteket a munkahelyről? Hogyan történt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 13:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen szerintem olyan munkahelyen fordulhat elo, ahol csak nok dolgoznak...A hugom mar 1,5 eve dolgozik ilyen helyen es naponta panaszkodik h 1 munkatarsaval tud csak kijonni, vele is csak valoszinuleg azert mert kesobb vettek fel mint Ot...

Eddig 4 munkahelyem volt, mindenhol 90% folott voltunk ferfiak es soha semmi kifuras vagy kirekesztes nem volt...

2010. okt. 28. 14:18
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
Hát igen, ahol csak nők dolgoznak, ott semmi jó nem sülhet ki legnagyobb részben. Nálunk is ez volt, de nem egy összeszokott csapatba kerültem be, volt aki évek óta ott volt, volt aki pár hete, és velem együtt egy új lány is. Ott is ment ezerrel egymás fúrása, mint utóbb kiderült. Olyanok is voltak, hogy már a használt intimbetéten ment a fúrás, hogy valaki nem csomagolta be rendesen, és ezt rögtön jelenteni kellett a főnöknek stb. Szánalmas volt az egész légkör, és hamar eljöttem.
2010. okt. 28. 14:22
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

15 évvel ezelőtt egy munkahelyen nem fogadtak be.Én voltam az "új lány" és így is neveztek.

Új lány csináld ezt,új lány csináld azt..Felvettek mert a szakmai képesítésemre szükségük volt.Ehelyett a lányok inkább a boltba küldtek reggeliért,meg a takarítást akarták rám bízni..2 napig ha valaki azt mondta,,hogy "hééééé új lány" akkor odamentem és azt mondtam."hhéééééé nem vagyok a kutyád ,hogy így hívj,és van nevem ,de ha nem tudod megjegyezni akkor itt ez a papír(előre írtam egy csomó kislapot amire vastagon fekete filccel ráírtam a keresztnevemet) Mivel ez sem ért sokat,és továbbra is új lány maradtam,és boltba járkáltam..így a harmadik nap úgy döntöttem nem megyek többet dolgozni oda.Szépen besétáltam reggel 10-kor (a reggel 7 óra helyett) a felszerelésemért,és a papírokért..

Öröm volt nézni,amikor reggel a főnök asszony készült letolni (új lány..nem leszünk jóba ha már a harmadik nap késel),és öröm volt azt mondani neki,hogy

"Vénlány,keres más hülyét aki takarít helyetted nert én már itt sem vagyok.."

De soha ne volt még ilyen szar melóhelyem mint ez..

2010. okt. 28. 14:31
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik elektronikai áruházban volt velem hasonló. Konkrétan nem fúrtak ki, de volt egy 4-5 fős női "mag", akik valamiért felsőbbrendűnek képzelték magukat, mindenkit lenéztek, dohányzóban figyelték mások beszélgetését és azokból pletykát, meg szart kevertek, volt akit kirúgattak.

2 hónapig bírtam, aztán találtam más munkahelyet.

2010. okt. 28. 14:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Főnök függő. A régi főnökömhöz be lehetett menni a problémákkal,de úgy, hogy fúrni senkit sem lehetett, mert meg sem hallgatta. Ehhez persze az kellett, hogy pontosan tudta, kinek mi a dolga, hol tart vele, hogyan dogozik,jobban ismerte a munkánkat, mint mi magunk. Nem lehetett megvezetni.Ha máshol is ez lenne, nem lehetne furkálni és meg sem tűrnék az ilyeneket.
2010. okt. 28. 14:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen. És nem gondolom, hogy ez nemfüggő. Egyik ex munkahelyemen egy férfi kolléga volt a fő ellenségem, másik munkahelyemen egy nő.

Azért néztek ki, mert 1. többre vágytam, munka mellett még továbbtanultam (ezzel nem vágtam fel, de volt, hogy lyukasórában tankönyv volt nálam, és ezzel biztos kilógtam...), 2. mivel beteg voltam (hasnyálmirigy betegség) és diétáznom kellett, nem mentem velük hamburgert meg ilyeneket ebédelni, hanem otthonról vittem diétás ebédet, 3. nem szeretek pletykálni, főleg a "feszültséglevezető", főnökszidó pletykákban nem vettem részt, és nem is hajbókoltam a főnökök előtt, végeztem a munkámat, és ha valami zavart, nem hunyászkodtam meg, hanem igyekeztem normálisan megbeszélni, 4. második munkahelyemen rosszul viseltem, hogy a főnök diploma nélküli talpnyalója szól bele a munkámba, szervez felesleges értekezleteket (holott órabérben dolgoztunk!), és ugráltat, meg fegyelmezni próbál, ráadásul valami kimondhatatlanul irritáló stílusban. (A beosztottak engem sokkal jobbnak tartottak, és jobban is kedveltek,erről ennyit.....) Egyszer majdnem behúzás lett ebből is (utólag kicsit bánom, hogy nem).....

2010. okt. 28. 14:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Még kezdő fiatal lány voltam érettségi után, gyors-gépíró tudással felvettek egy irodába, ahol csak női csapat volt. Piszkosul tudtam gépelni, csakúgy füstölt a villanyírógép a kezem alatt. Persze többeknek is volt ilyen szakképzettségük, rám pedig irigykedtek mennyire megy ez nekem. furtak ám a hátam mögött rendesen. Aztán jött egy jogász a céghez, közölünk választott gépírót maga mellé. És én lettem a kiválasztott. Nagyon megbecsült, igazi szorgalmas, pontos csapat lettünk ketten.Beavatott a jogi törvény összes paragrafusába, rengeteget tanultam tőle. Amikor elment a cégtől én is jelentkeztem az Újságíró Főiskolára. Elvégeztem és a mai napig ebben a szakmában vagyok. A sutyimutyik meg ott maradtak a pletykafészekben.
2010. okt. 28. 15:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én két olyan helyen is dolgoztam, ahol férfiak fúrták egymást. Mint a hülyegyerekek olyanok voltak, hallgatóztak, pletykáltak egymásról, és aztán mindig nekem panaszkodtak. Sőt volt olyan is, hogy lehallgatókészüléket szereltek a műhelybe...Nem utáltak ki, viszont nagyon leszívták az ember energiáját.
2010. okt. 28. 15:05
 19/22 anonim ***** válasza:
Ja, de mikor gyakorlati helyen voltam egy miskolci dekoratőr úrnál-na ő előre kijelentette a többieknek, hogy én protekciós vagyok és vigyázzanak velem. Ebből egy szó sem volt igaz, viszont a baromsága megtette a hatását...
2010. okt. 28. 15:08
 20/22 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem egy bőbeszédű alkat, akkor a többiek már unalmasnka találják és kiközösítik?ha valaki nem szeret pletykálkodni szintén kiközösítik?
2010. okt. 28. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!