Megőrülök, nem bírom hogy folyton az egész család a munkahelyről beszél!?
Már tettem fel anyuról kérdést, hogy folyton a munkahelyről beszél. :S Tesóim is ott dolgoznak ezért csak az a téma.
Semmi más téma nincs, én nem tudok vele beszélni a jegyeimről.
Mert egyből jönnek tesóim a munkahelyel.
Én meg le vagyok tojva. Rettentő idegesítő hogy nem tudok még arra sem koncentrálni amit most írok/ meg arra sem amit épp tanul.
Miért nem tudják felfogni hogy ne hozzák haza itthonra a munkahelyet?? ZAVAR HOGY SEMMI MÁS NINCS..
:@ beleőrülök sokszor befogom a fülem, és mint egy skizofén mondom hogy "nem, nem, nem"
Mintha már hangokat hallanák, tudom ez furán hangzik, de mikor erről beszélnek a sírógörcs, hangok hallása, idegesség,irrtáció.
Utánna feszült vagyok, magamban beszélek.
Igen emlékszem rád.
Amikor pl esztek(akkor csak nem arról beszélnek) vagy mikor pl tvz-nek bemész a szobába,hogy szeretnél vele beszélni. Mármint anyuddal.
Sok sikert:)
De ez így tényleg nem jó.
Mivel foglalkoznak?
Köszönöm a válaszokat!! Miért nem reagál a kérdező?? AZért nem tudtam írni mert nem voltam a gépnél :)
Amúgy megbeszéltük, ésbocsánatot kért!! :) Most eddig minden rendben van. Remélem továbbra is így lesz
:$ ugy történt ahogy az utolsó mondja.
Nem mondom meg a munkahely nevét. De nem egy dolgot dolgoznak, mint pl: a cukrász az a sütiket.
Hanem ilyen görgö beültetés :D
Nem kell a munkahely neve, azt természetes, hogy nem írod ki egy nyilvános oldalra.
Csak, hogy milyen jellegű, miket csinálnak, mennyit dolgoznak stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!