Kirúghatnak a munkahelyről a dühkitöréseim miatt?
Nem ütök nem vágok földhöz semmit csak üvöltök káromkodok és meresztgetem a szemeimet. De közben a munkára koncentrálok és nem lógok.
30/F
Igen.
Vannak bizonyos társadalmi normák, amiket be kell tartani egy munkahelyen. Egy munkatársat sem kényszeríthetsz arra, hogy a te káromkodásodat hallgassa.
Lehetőség:
1. megtanulod a konfliktusokat és a saját dühödet ember módjára kezelni.
2. Az 1. pont teljesülése UTÁN odamész a főnöködhöz, és elmondod, hogy xy-nal nem igazán tudsz hatékonyan együtt dolgozni, ezért kéred, hogy ha lehetőség nyílik rá, helyezzen át.
Mellesleg: nem tudom, mi a másik "hibája", amivel ezt váltja ki belőled, de azért gondolkodj el rajta, hogy jelen pillanatban melyikőtökkel lehet rosszabb együtt dolgozni...
meg kéne tanulni uralkodni magadon, mert én már tuti kirugtalak volna.
Nem normális, ha valaki nemtudja kontrolálni a dühkitörésit, intelligenciahiányra utal.
Ha most ezt a kollégát kikerülöd majd jön egy másik,akire szintén ideges leszel.
Kirúghatnak.Nekem is volt egy kolléganő,aki képtelen volt a kiabálását,a dühét fékezni.A végén már velem szemben is olyan stílust,és durva viselkedést engedett meg,amit én nem érdemeltem meg,és nem is tűrtem el.Én felmentem a főnökhöz,és elmondtam neki hogyha nem tesz valamit a kolléganő ügyében akkor én fogok panaszt tenni.
Kiderült hogy aznap én voltam a harmadik ember aki panasszal élt.A kolléganőmet kirúgták a viselkedése miatt.
Azóta érdekes de helyre állt a rend és béke a munkahelyen is.
Ezért nem is értem,hogy téged mi jogosít fel hogy valakivel ordibálj,vagy dühkitöréseid legyenek.Neked sincs jogod a másiknak olyan légkört okozni,hogy rosszul érezze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!