Kirúghatnak a munkahelyről a dühkitöréseim miatt?
Nem ütök nem vágok földhöz semmit csak üvöltök káromkodok és meresztgetem a szemeimet. De közben a munkára koncentrálok és nem lógok.
30/F
Utolsónak!
Ó szekálhat engem úgy ahogy akar!!!???
Jól teszed, de tudnod kell, hogy a probléma felismerése még csak az első aprócska lépés a megoldás felé.
Szóval tiszteletreméltó, hogy próbálkozol, de bárki bármilyen idegesítő kérdést tesz fel, ha kulturáltan teszi, akkor nincs jogod így reagálni.
Azért vagy dühös mert állandóan kérdez??
NA ezért simán úgy kirúgnálak hogy a lábad nem érné a földet!Tudod miért?Mert a düh ellen lehet a következőket is tenni.
1.egyik füleden be a másikon ki
2.Ha kérdez valamit,akkor csak annyit mondj,hogy "nem tudom,kérdez meg a főnököt"
3.Válaszolj minden kérdésére türelmesen,ha kell ezerszer.Egyszer csak megunja..
4.irányítsd más valakihez,vagyis ráz le magadról.
Ha erre nem vagy képes,akkor mégis it vár tőled el a főnököd??Gondolod hogy csak neked vannak ilyen kollégáid??Nekem s van..Én mindig türelmesen válaszolok még arra a kérdésre is,hogy naponta hányszor és mikor mosson kezet..
Nem, a sírásért nem. Azt max. furának találják.
Mondom, hogy elég labilis lehet az idegrendszered, segítségre lenne szükséged.
A "pszichológushoz járás" az nem féléevente egy alkalom,az semmire nem jó. heti 1-2 alkalom.
A kollégád meg azért idegesít,mert hagyod magad. Ne reagálj, akkor majd megunja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!