Volt már olyan, hogy annak is örültél, hogy legalább nemleges válasszal visszajeleztek munkahelyről?
hát igen!
manapság nagyon nehéz állást találni.
protekció kell midenhez
Igen, már az is valami ha egy sablon emailt kapok.
szerintem ne húzd fel magad. Jómagam is próbálkozom.
Kb. minden 20. pályázatra kapok valamilyen visszajelzést. Ezeknek meg kb. a negyede interjúbehívás vagy online felmérés, azaz nem elutasítás.
Persze az igen rosszul szokott esni, mikor interjú után megígérik a szemembe, hogy mindenképp értesítenek, akármi is az eredmény. Persze...
Hát..nekem ahová utólag behívtak, ott tényleg föl is hívtak másnap, hogy nem, már ennek is örültem :)
Az első eset, meg a Zepter volt, oda felvettek volna, oda felvesznek mindenkit, de én köszöntem szépen nem kértem, mikor megtudtam, hogy mi ez, ugyanis gyanútlanul elküldtem egy életrajzot irodai munka címre.. :S
Nem húzom már fel magam, már teljesen elkeseredtem, és belefásultam az egészbe..most újra próbálkozok, megint érzek magamban egy kis erőt hozzá, holnap elkezdek telefonálgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!