Kaptam munkahelyről egy . Shs fájlt, de nem tudom megnyitni. Mivel lehet?
Az SHS egy OLE objektum, nem olvasható, rejtett Windows fájl.
A Microsoft Office 97 és az azt megelőző verziók használják adatcserére és beágyazásra az .shs kiterjesztésű fájlokat.
Ha egy Excel vagy Word alkalmazásból egy kijelölt dokumentum darab fogd és vidd módszerrel az Asztalra lett dobva, akkor jön létre az .shs fájl, lényegében a vágólap fájlba mentett megjelenése.
Ha az .shs fájl egy megnyitott Microsoft Word vagy Excel dokumentumba "behúzzuk", beágyazódik a kimentett rész.
Magyarul: egérrel húzd bele Word-be vagy Excel-be.
Igen..., azt nem írtam, hogy már láttam ezeket az oldalakat, és próbáltam ezt-azt.
Olyan válaszát várta, akinek már volt dolga ilyen fájllal. Win7 alatt sehogy nem sikerült megnyitnom 2003-as Office-val. Mivel két oprendszer van a gépen, gondoltam teszek egy próbát xp alatt is...és ott simán ment. Mostanában nem használtam az xp-t, le is akartam törölni már, de jó ha marad még, azt hiszem. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!