Jól gondolom? Lehet csak túlreagálom?
Felkértem nagybátyjám (25) párját aki velem egy idős(20),hogy legyen az egyik koszorúslányom az unokaöcsém pedig a gyűrűhordozó.Látszólag örült a felkérésnek meg is köszönte .Azóta viszont figyelembe se veszi ha írok neki csak nagyon ritkán egy szavas válaszokat ad.olyan kérdésekre ,hogy milyenek a ruhaméretek mivel a ruhákat én veszem egyéb
kiegészítőkkel vagy például hogy küldök pár képet szavazzák meg melyik legyen nekik ....a többi lánnyal nincsen semmi ilyesmi gond ők valóban örülnek neki az se baj ha ő nem csak mondja meg legalábbis normál esetben én megmondanám ...vélemény? Tényleg egy paraszt vagy én reagálom túl?
30, mindenkinek világos volt.
De az illetőnek tök mindegy, mit aggat rá a kérdező, úgyis a többség dönt, majd felveszi, amit a többiek választanak.
Suerintem nem volt egyértelmű így visszaolvasva.
Ha nem így tett volna akkor most azt olvasnánk hogy de bunkó volt meg se kérdezte hogy milyen ruhát akarnak. Szerintem tök jó hogy nem erőlteti rájuk az akaratát. Eszért lehetne a ruhaméretre válaszolni. Vagy tényleg egyáltalán ha már ennyire nincs kedve hozzá akkor mondja le. A koszorúslány tipikusan a kozelálló suemélyek közül szokott kikerulni, és a feladatuk az hogy segítsék a menyasszonyt. Nemcsak biodíszletek. Szóval ha ennyire leszarja mi lesz akkor mondja vissza.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..
Hát én se kapkodnék emiatt a lagzi miatt
Ja, a nagy “szakmabeli”, aki annyiból akarja megoldani a komplett menüt, amennyiből egy közepes étteremben egy adag főétel jön ki. :D Szánalmas.
Anyuka megy végül a kemény parti leánybúcsúra, hogy együtt baszcsizhassatok be szénsavas ásványvízzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!