Jól gondolom? Lehet csak túlreagálom?
Felkértem nagybátyjám (25) párját aki velem egy idős(20),hogy legyen az egyik koszorúslányom az unokaöcsém pedig a gyűrűhordozó.Látszólag örült a felkérésnek meg is köszönte .Azóta viszont figyelembe se veszi ha írok neki csak nagyon ritkán egy szavas válaszokat ad.olyan kérdésekre ,hogy milyenek a ruhaméretek mivel a ruhákat én veszem egyéb
kiegészítőkkel vagy például hogy küldök pár képet szavazzák meg melyik legyen nekik ....a többi lánnyal nincsen semmi ilyesmi gond ők valóban örülnek neki az se baj ha ő nem csak mondja meg legalábbis normál esetben én megmondanám ...vélemény? Tényleg egy paraszt vagy én reagálom túl?
Szerintem meg neki - veled ellentétben - van élete, és ő képes egy kérdésben anélkül döntést hozni, hogy 200 ember megkérdezett volna. Bocs, én is falnak mennék, ha onnatól kezdve, hogy rábólintok egy koszorúslány-dologra 0-24 azzal b...gatna a menyasszony és persze rögtön választ vár.
Hogyne, amikor épp van időm, írok néhány szót, nem köré építem fel a létezésem.
Nem saját magammal kapcsoltaba indítok szavazást hanem azzal kapcsolatba hogy mit szeretnének felvenni miben éreznék jól magukat
Ezen kívűl semmi más esküvővel kapcsolatos kérdést nem teszek fel nekik
aha, tehát havi egy kérdés.
20 éves vagy, mióta szervezed az eskövőt? CSak mert eddig minimum 4-5 hónap az a havi egy kérdés.
Mekkora ruha, milyen frizura, milyen smink, milyen kiegészítő... (amúgy bocs, de semmi közöd hozzá, milyen frizurát meg sminket akar, a lófacnak is van vége)
Mi a kérdésed kérdező? Mert ha valóban kételkedsz és erre vársz megerősítést, akkor leírom, igen, túlgondolod, túlreagálod. Viszont a későbbiekben úgy nyilatkoztál, hogy te aztán biztos nem csináltál semmit, ami sok lehet.
Döntsd el, hogy mit szeretnél igazából kérdezni. A stílusod borzasztóan közönséges és csoda, hogy valakinek kell ez amíg a halál el nem választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!