Jól gondolom? Lehet csak túlreagálom?
Felkértem nagybátyjám (25) párját aki velem egy idős(20),hogy legyen az egyik koszorúslányom az unokaöcsém pedig a gyűrűhordozó.Látszólag örült a felkérésnek meg is köszönte .Azóta viszont figyelembe se veszi ha írok neki csak nagyon ritkán egy szavas válaszokat ad.olyan kérdésekre ,hogy milyenek a ruhaméretek mivel a ruhákat én veszem egyéb
kiegészítőkkel vagy például hogy küldök pár képet szavazzák meg melyik legyen nekik ....a többi lánnyal nincsen semmi ilyesmi gond ők valóban örülnek neki az se baj ha ő nem csak mondja meg legalábbis normál esetben én megmondanám ...vélemény? Tényleg egy paraszt vagy én reagálom túl?
Hát pedig látod van ilyen ember
Egyébként a kérdés akkor mégegyszer szerintetek bunkó dolog nemválaszolni ruha , cipő , méret kérdésekre és bármire ami vele kapcsolatos az elején válaszolt például olyan kérdésre hogy szeretne e részt venni koszorúslány táncba azóta semmi! Ittvannak nálam kiegészítők amiket megvettem nekik de nemválaszol rá hogy mikor jönne el meg semmi
Kérdező,
tiszta szerencse, hogy a kommentjeidből kiderült, hogy te valóban nem vagy erőszakos, lekezelő, és kivagyi. Így tényleg a másik a hülye, hogy nem ég ezer fokon, ahogy te.
Vagy várjunk csak...
Úgy látszik csak nekem volt egyértelmű hogy a lányok ruháját is a kérdező veszi. Nem a saját kiegészítővel lert véleményt.
Nekem ez tök szimpatikus. Inkább kérdezzen meg mindenkit, minthogy valakire rá legyen erőltetve valami amiben nem érezné jól magát. Ilyen kérdésekre tényleg illene válaszolnia ha mondent ingyen kap. Ez nem kevés pénz lesz a kérdezőnek. Tudjuk hogy a lányoknak a ruha akkor is fontos ha nem ők a menyasszonyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!