Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem normális...

Csak szerintem nem normális az öcsém barátnője?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve vannak együtt. Kb fél éve mutatta be nekünk. Komolyan mondom az első találkozásnál meg se szólalt. Csak ült és nézett,ha kérdeztél tőle valamit akkor hümmögött valamit.

Azóta élet sokat van nálunk. Ami gyakorlatban annyit tesz, hogy bemenekül az öcsém szobájába és nem jön ki.

Az öcsém meg hordja be a kaját, vagy rendeli a kaját és a szobájába esznek. Konkrétan egy hétvégi ebédnél is.

Anyu már többször beszélt az öcsémmel, hogy ez így nagyon gáz de semmi haszna.

Ha az öcsém meg kijön és 10 percnél tovább van kint, üzenetet ír neki hogy miért nem megy már vissza kivel beszél. Hallottam már, hogy engem is leszólt... Persze este meg jönnek ki a hangok tőle, ami vér ciki. Anyu már ezt is mondta az öcsémnek, hogy szóljon neki.

De mit lehetne vele kezdeni? Anyu annyira nincs a helyzet magaslatán, nem nagyon akar konfliktust.

ápr. 12. 18:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem szociális fóbiás a csaj.
ápr. 13. 04:02
 22/28 anonim ***** válasza:
90%
Én is szociális fóbiás vagyok. De attól még köszönök másoknak, max. zavarban vagyok, meg izgulok előtte. Azt is nehéz szorongással magyarázni, hogy pattog a wc előtt. Szerintem ő úgy kezeli a helyzetet, mintha szállodában lenne, titeket úgymond idegenként kezel, mintha csak az öcsédhez jött volna. Persze, ez ultragáz, főleg, hogy rengeteget van ott. Ultragáz, hogy ha ott eszik, nem köszöni meg anyukátoknak a kaját, amit főzött, és előtte megvett. A csaj gyakorlatilag ott él, fürdik, eszik. Tuti nem hagynám, hogy ennyire semmibe vegyen, ha gyakorlatilag én tartom el. Anyukád helyében biztos nem hagynám annyiban. Ez nem az "ő ilyen" -kategória, hanem egy nagyon sértő, semmibe vevő magatartás, holott a hozzá való alkalmazkodás, már egyáltalán, hogy nem is ismeritek, pedig gyakorlatilag hozzátok költözött, nem kis áldozatot követel az egész családtól.
ápr. 13. 05:54
 23/28 anonim ***** válasza:
93%

Introvertáltként írom, azért ez a szintű menekülés nem normális.

Én sem szívesen ücsörgök társaságban, mert többnyire nem szólalok meg, de tudok viselkedni, szóval nem a vőlegényem szobájában töltöm a napokat, amikor ott vagyunk.

Kiülök velük, hallgatom a beszélgetést, NÉHA hozzászólok - ritkán, mert társaságban nem szívesen beszélek.

Kivétel a legjobb barátaim, velük folyamatosan, amikor összeülünk.

ápr. 13. 14:07
 24/28 anonim ***** válasza:
81%

Persze, szociális fóbiás, de ahhoz azért nem fostos, hogy betegye a pcsáját heti több napra más otthonába és ott még puffogjon, pofákat is vágjon.

Hagyjuk már, egy neveletlen kis senkiházi, bszni elég felnőtt, de a vendéglátói szemébe nézni nem az. Ne hozzunk szégyent a valóban beteg emberekre.

ápr. 13. 14:12
 25/28 anonim ***** válasza:
62%
én is ilyen voltam anno az elején. néha most is kínosan érzem magamat, ha a párom anyukájával beszélgetek (így 2 év után), de mivel tudom hogy bír engem meg minden nem aggódom annyira, kezdek egyre jobban megnyílni. lehet a csajnak otthon olyanok a szülei/családja, hogy nem tud megszólalni otthon sem, ezért nem megy ki hozzátok.
ápr. 13. 23:33
 26/28 anonim ***** válasza:
90%
Oszd ki szépen, ne érdekeljen ki van ott, az öcséd előtt is nyugodtan tedd meg. Szobából nem megy ki egyáltalán még a családi ebédhez se, normálisan konkrétan nem tud viselkedni, ő megy a ti házatokba de téged meg elhord? Jajj ilyen olyan szégyellős de arra nem szégyellős a drága hogy este ba*ás közben visítgasson, kész vicc. Vagy változtat és bocsánatot kér vagy ne menjen oda akkor, engem nem érdekelne hogy az öcsém megharagudna vagy sem, de ezekután azért én is elgondolkodnék hogy az öcsémmel is valami baj van hogy egy ilyennel állt össze.
ápr. 16. 16:38
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami kattos liba... Van pofája magában pampogni amikor ő ül nálatok kussban heti 5 napot. Az igen.
ápr. 22. 08:06
 28/28 anonim ***** válasza:
75%
Azóta mi a helyzet?
máj. 11. 01:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!