Csak szerintem nem normális az öcsém barátnője?
Már lassan egy éve vannak együtt. Kb fél éve mutatta be nekünk. Komolyan mondom az első találkozásnál meg se szólalt. Csak ült és nézett,ha kérdeztél tőle valamit akkor hümmögött valamit.
Azóta élet sokat van nálunk. Ami gyakorlatban annyit tesz, hogy bemenekül az öcsém szobájába és nem jön ki.
Az öcsém meg hordja be a kaját, vagy rendeli a kaját és a szobájába esznek. Konkrétan egy hétvégi ebédnél is.
Anyu már többször beszélt az öcsémmel, hogy ez így nagyon gáz de semmi haszna.
Ha az öcsém meg kijön és 10 percnél tovább van kint, üzenetet ír neki hogy miért nem megy már vissza kivel beszél. Hallottam már, hogy engem is leszólt... Persze este meg jönnek ki a hangok tőle, ami vér ciki. Anyu már ezt is mondta az öcsémnek, hogy szóljon neki.
De mit lehetne vele kezdeni? Anyu annyira nincs a helyzet magaslatán, nem nagyon akar konfliktust.
Introvertáltként írom, azért ez a szintű menekülés nem normális.
Én sem szívesen ücsörgök társaságban, mert többnyire nem szólalok meg, de tudok viselkedni, szóval nem a vőlegényem szobájában töltöm a napokat, amikor ott vagyunk.
Kiülök velük, hallgatom a beszélgetést, NÉHA hozzászólok - ritkán, mert társaságban nem szívesen beszélek.
Kivétel a legjobb barátaim, velük folyamatosan, amikor összeülünk.
Persze, szociális fóbiás, de ahhoz azért nem fostos, hogy betegye a pcsáját heti több napra más otthonába és ott még puffogjon, pofákat is vágjon.
Hagyjuk már, egy neveletlen kis senkiházi, bszni elég felnőtt, de a vendéglátói szemébe nézni nem az. Ne hozzunk szégyent a valóban beteg emberekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!