Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem normális...

Csak szerintem nem normális az öcsém barátnője?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve vannak együtt. Kb fél éve mutatta be nekünk. Komolyan mondom az első találkozásnál meg se szólalt. Csak ült és nézett,ha kérdeztél tőle valamit akkor hümmögött valamit.

Azóta élet sokat van nálunk. Ami gyakorlatban annyit tesz, hogy bemenekül az öcsém szobájába és nem jön ki.

Az öcsém meg hordja be a kaját, vagy rendeli a kaját és a szobájába esznek. Konkrétan egy hétvégi ebédnél is.

Anyu már többször beszélt az öcsémmel, hogy ez így nagyon gáz de semmi haszna.

Ha az öcsém meg kijön és 10 percnél tovább van kint, üzenetet ír neki hogy miért nem megy már vissza kivel beszél. Hallottam már, hogy engem is leszólt... Persze este meg jönnek ki a hangok tőle, ami vér ciki. Anyu már ezt is mondta az öcsémnek, hogy szóljon neki.

De mit lehetne vele kezdeni? Anyu annyira nincs a helyzet magaslatán, nem nagyon akar konfliktust.

ápr. 12. 18:47
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Igazából úgymond nem árt senkinek. Csak sokszor értelmetlen és zavaró a viselkedése.

19 éves lesz, öcsém 20.

ápr. 12. 20:00
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Ohh, az gáz. Majd talán megtanulja később. Igazából így sem tudsz tenni semmit. Vagy megnyílik idővel, vagy nem. Vagy szakítanak és lesz "jobb" vagy nem.
ápr. 12. 20:07
 13/28 anonim ***** válasza:
29%

Magyarán: nem tudod elfogadni, de te elvárnád, hogy ő töltse veled az ideje nem kis részét. Ezt gondold át!

Igazából, ha az öcsédnek megfelel, neked nem sok beleszólásod van ebbe. Felnőtt mindkettő, ennyi.

Én sem bírom a harsány embereket, akik folyamatosan külső ingerekre vágynak, meg önmagukban nem tudnak 10 percet elleni.

ápr. 12. 20:13
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
Nahát, jó, hogy nem még nektek kell megköszönnötök, hogy heti 4-5 napot nálatok tölt. Anyád kapja el tesód grabancát, nem kell itt finomkodni. Majd a család alkalmazkodik ahhoz aki a nyakukra költözik... Vagy idomul a csaj, vagy járjon tesód az ő családja nyakára heti 4-5 napot. Ha meg anyunak az fájna, akkor így jártatok. Ha nincsenek szabályok, nincs mit betartani. Ha te nem jönnél elő a szobádból napokig, tuti nem óvatoskodna anyud. Akkor a beköltözővel miért teszi?
ápr. 12. 20:15
 15/28 A kérdező kommentje:
Félre értesz. Én nem akarom, hogy velünk töltse az idejét. De nem köszön, ha véletlenül össze futunk mondjuk mosdóba menet akkor elslisszol. Volt, hogy bent voltam a fürdőbe, készülődtem este egy buliba és hallom hogy az ajtó előtt pattog nem nekem csak magába, hogy nem igaz hogy ő nem tud be menni mert én bent vagyok. Akkor ki szóltam neki, hogy nyugalom 10 perc és jöhet. De rögtön be ment a szobába.
ápr. 12. 20:19
 16/28 anonim ***** válasza:
76%
Lehet van valami agybaja:')
ápr. 12. 20:27
 17/28 anonim ***** válasza:
80%
Eleve miért engeditek, hogy a hét több, mint felében odapofátlankodjon, koszt kvártéllyal?
ápr. 12. 22:32
 18/28 anonim ***** válasza:
84%

"Igazából úgymond nem árt senkinek. Csak sokszor értelmetlen és zavaró a viselkedése."

Ha zavar titeket a viselkedése, amit heti 3-4 nap kell elviselnetek a saját otthonotokban, akkor árt nektek. Értem, hogy anyád konfliktuskerülő, de én a helyében már rég kib_sztam volna ezt a véglényt, mint a taknyot. Ha anyád nem meri, bátran tedd meg te.

ápr. 12. 22:42
 19/28 Darius- ***** válasza:
8%

Egy év alatt nem tudtátok kideríteni. Ez aztán szuper.

Bemész, amikor egyedül van. Bezarod az ajtót. Megmondod addig nem mész el, amíg nem tárgyaltok. Ha kell ott maradsz fél napot is. Pár napig ugyanígy. Le kell küzdeni a szorongást. Segíthettek ebben neki. Először köztetek, majd idegenekkel. A sport például nagyon jó szorongás ellen.

ápr. 12. 22:44
 20/28 anonim ***** válasza:
77%
Jaj ne már. Biztos retteg tőlüj szegény lány, azért lóg ott szinte egyfolytában. Két opció van, vagy szimplán bunkó, vagy pszichiátriai eset. Egyik sem jó. Én a szüleid helyében megmondanám a tesódnak, hogy akkor hozza ide legközelebb a csaját ha normálisan tud viselkedni (és akkor is max heti 1-2 napra). Nem kell 0-24 velünk lógni, de minimum köszönjön, enni meg kint az asztalnál lehet. Ha ezeket nem képes betartani, akkor találkozzanak máshol.
ápr. 13. 00:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!