Mi tévő legyek??
Meg ismertem egy nőt össze költöztünk.
Viszont az anyám nem viselte jól , mindenféle reteknek elhordta amit ő is hallott . Miután nem másítottam meg a döntésem , meg próbálta a család többi tagját ellenem hergelni . De miután mindenki mellém állt teljesen össze veszett mindenkivel. Utána el kezdett hazugságokat terjeszteni rólunk . A barátnőm nem bírja már teljesen tönkre megy benne.
És ennek tetejébe most kórházba került anyám.
A barátnőm pedig mondta hogy válasszak.
Akkor válassz.
A helyedben őt választanám páromnak, anyámat pedig látogatnám, és megkérném, hogy hagyjon engem és minket élni, és csak igazat mondjon rólunk.
Itt van az ideje megmondani anyukának, hogy állítsa le magát, máskülönben elveszít Téged is. Az, hogy most kórházba került, nem ok arra, hogy tönkretedd a párkapcsolatodat és anyuka mellé állj. Felnőtt férfi nem hódol be az érzelmi zsarolásnak.
(Én is anya vagyok két felnőtt fiúval, de sose jutna eszembe beleszólni ilyen szinten az életükbe.)
Párod miért megy tönkre? Jár hozzátok amyukad? Vagy ti jartok hozzá? Vagy allandoan róla beszéltek?
Ne essen szó amyukadrol otthon. Minek beszéltek róla? Nekem ez bevált. Ha hazamemtek nem kell szobahozni és kész.
A baratnőd ultimátumat nem ertem. Hiszen már választottál. Azzal higy visszautasított anyukád valdait, kiálltál a párod mellett. Vagy bem így történt? Mit akar meg a párod? Egy kicsit részletesebben írnál arról hogy mennyire vagytok kapcsolatban anyukáddal?
Szerintem nem a legmegfelelob pillanat a kapcsolatmegszakitasra ha kórházban van anyukád. Utána lehet.
Anyád túltolta, beszélj vele, állítsd le, mondd meg neki, hogy így el fog veszíteni. Reméljük felfogja.
A barátnődet szintén tedd helyre, nem zsaroljuk a másikat, szülővel, kapcsolattal.
Azért fontos megjegyezni, hogy lehet a szóban forgó anyuka olyannyira idegesítő és frusztráló jelenség a pár életében, hogy a nő már idegességében mondta, hogy válasszon kettejük közül. Persze ez csak tipp, a valóságot egyedül a kérdező tudja.
Amennyiben jól tippeltem, nem gondolnám, hogy kisajátításról van szó, csak már rohadtul unja az anyukát. – persze ez csak egyéni vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!