Mr.lucky kérdése:

Mi tévő legyek??

Figyelt kérdés

Meg ismertem egy nőt össze költöztünk.

Viszont az anyám nem viselte jól , mindenféle reteknek elhordta amit ő is hallott . Miután nem másítottam meg a döntésem , meg próbálta a család többi tagját ellenem hergelni . De miután mindenki mellém állt teljesen össze veszett mindenkivel. Utána el kezdett hazugságokat terjeszteni rólunk . A barátnőm nem bírja már teljesen tönkre megy benne.

És ennek tetejébe most kórházba került anyám.

A barátnőm pedig mondta hogy válasszak.

dec. 2. 11:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell anyukához menni
dec. 2. 14:11
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Olvastuk milyen a mutter.
dec. 2. 15:06
 13/18 wcpumpa01 válasza:
19%
őszintén báttya milyen férfi vagy te ha egy nő képes választás elé állítani de most komolyan? elég gyenge jellemre utal ez.. nincs másik vagy ronda vagy vagy miért ragaszkodsz a nőhöz annyira? amiből rengeteg van amúgy is, de épp egy bánatot fogtál ki, anyád meg csak egy van. Nőböl meg rengeteg.. gondolkodj picit mert utána késő bánkódni ha egysem lessz :)
dec. 2. 15:57
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

Kicsit el kéne gondolkozz, hogy milyen barátnőd is van, aki ilyen helyzetben téged választás elé rak. Nem másért, az igaz, hogy nőből annyi van amennyit akarsz, de anyából csak egy. Legyen akàrmilyen, de a bajban illik segíteni, főleg, ha ezen az eseten kívül nem annyira szar anya volt.

Védd meg a barátnődet, ha anyádnak nincs igaza, szó se róla, én személy szerint ennek örülnék nagyon. De én az életben nem állítanám a páromat választás elé, hogy akkor most válassz, anyád, vagy én, legyen akármilyen anyós. Mégis ő nevelte fel, ő ápolta, ő gondoskodott róla 20 éven át, nehogy már én odaállítsak és pár hónap után már dirigáljak neki. Szerintem beszélgess el a csajjal, hogy ez nagyon nem oké, és nem fogsz a beteg anyádnak hátat fordítani. Ő nem kell látogassa, ő nem kell vele találkozzon, ha valamit szól anyád akkor állj ki mellette, és mondd meg neki, hogy ha nincs igaza.

dec. 2. 18:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyadnak tegyel rendet a fejebe. Hatha kicsit eszhez teriti ez a korhazasdi, viszont sajnalni nem kell. Te meg ha meg akarod tartani a parodat, kicsivel jobban allj melle, anyaddal nyugodtan lehet konfrontalodni.
dec. 2. 19:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
16-nál a pont.
dec. 2. 19:24
 17/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
Anyud egye meg, amit főzött.
dec. 3. 18:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Aranyos csaj lehet a nőd is. Anyád miket állít róla?
dec. 5. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!