Mi tévő legyek??
Meg ismertem egy nőt össze költöztünk.
Viszont az anyám nem viselte jól , mindenféle reteknek elhordta amit ő is hallott . Miután nem másítottam meg a döntésem , meg próbálta a család többi tagját ellenem hergelni . De miután mindenki mellém állt teljesen össze veszett mindenkivel. Utána el kezdett hazugságokat terjeszteni rólunk . A barátnőm nem bírja már teljesen tönkre megy benne.
És ennek tetejébe most kórházba került anyám.
A barátnőm pedig mondta hogy válasszak.
Kicsit el kéne gondolkozz, hogy milyen barátnőd is van, aki ilyen helyzetben téged választás elé rak. Nem másért, az igaz, hogy nőből annyi van amennyit akarsz, de anyából csak egy. Legyen akàrmilyen, de a bajban illik segíteni, főleg, ha ezen az eseten kívül nem annyira szar anya volt.
Védd meg a barátnődet, ha anyádnak nincs igaza, szó se róla, én személy szerint ennek örülnék nagyon. De én az életben nem állítanám a páromat választás elé, hogy akkor most válassz, anyád, vagy én, legyen akármilyen anyós. Mégis ő nevelte fel, ő ápolta, ő gondoskodott róla 20 éven át, nehogy már én odaállítsak és pár hónap után már dirigáljak neki. Szerintem beszélgess el a csajjal, hogy ez nagyon nem oké, és nem fogsz a beteg anyádnak hátat fordítani. Ő nem kell látogassa, ő nem kell vele találkozzon, ha valamit szól anyád akkor állj ki mellette, és mondd meg neki, hogy ha nincs igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!