Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ilyen rohadt...

Miért kell ilyen rohadt féltékenynek lenni, én tehetek róla, hogy ilyen elcseszett az élete?

Figyelt kérdés

Olyan rohadt ideges vagyok már. A férjemmel át mentünk anyósomhoz. Most vagyunk épp benne az építkezésbe, amiatt is folyamatosan csak az idegbaj megy. Cuki anyósom nagyon, beszélgettünk erről is. Próbál segíteni, tanácsot adni. Majd fél óra után megjelent a "kedves" sógornőm... Mindig ott van anyósomnál komolyan mondom, jön a gyerekkel. Ő a férjem öccsének a barátnője, aki felcsináltatta magát aztán eltartattja magát anyósomékkal. Hosszú sztori ez is.

Folytatná anyósom a beszélgetésünket. Majd bele ugat, hogy jajj már megint erről kell beszélni, bár neki is ennyi problémája lenne, hogy nem jó csempét raktak fel a konyhába. Ő már unja, hogy erről kell beszélni. Már nem bírtam tovább és mondtam neki, hogy te jelentél meg megint itt váratlanul. Múltkor 3x eljátszottad ugyan ezt. Anyósom is hülye, mert sokszor beszélgetés közben mondja neki, hogy mi mondjuk délután be megyünk. Ő meg direkt ekkor jön.

És akkor 2 mondatot nem tudunk beszélgetni a saját dolgainkról mert mindig mindenbe bele szól. Le szól. Elkezd arról beszélni, hogy nekik milyen nehéz. Persze, hogy nehéz ha mind a ketten munkakerülő iskolázatlanok.

Na most legalább ki adtam magamból.

2024. ápr. 3. 19:16
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy két ember kell hozzá. De az egész ahogy történt az ő viselkedési formájához tartozik.
2024. ápr. 3. 21:05
 22/29 mantis religiosa ***** válasza:
35%
A sógornő felmenői között biztos, hogy vannak cigók. 😅
2024. ápr. 3. 21:36
 23/29 anonim ***** válasza:
71%
En alapbol utalom ha belepofaznak a mondanivalomba. Ha en vegighallgatok mast, es nem vagok a szavaba, ugyanezt elvarom visszafele is. Vagy tegyetek helyre, vagy mondd meg anyosodnak, ne hivja el ot amikor ti is ott vagytok, vagy alljatok fel es menjetek el, amikor a csaj is megerkezik.
2024. ápr. 3. 22:21
 24/29 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem jó a külön gardrób, mert ha nem ugyanakkor keltek, nem kell az ajtó huzigálást csapkodást hallgatni, hanem be lehet osonni öltözni.

Hogy hogy nem jó csempét raktak fel, ők vették valahogy mutyiba? Mert néha ezt szokták hogy amit olcsón ad a haver, azt preferálják.

2024. ápr. 3. 22:22
 25/29 A kérdező kommentje:
Nem a témába vág, de a fürdőszobába szánt csempét kezdték el felpakolni a konyhába. Nem tudom, hogy nézték be.
2024. ápr. 3. 22:25
 26/29 anonim ***** válasza:
40%
Huh. Ezek szerint egyszerre csak egy féle csempe lehet a lakásban mert elkezdenek mást csinálni. Bár még akkor is elronthatják. Küldhettek volna róla fotót hogy akkor most kezdjük ezzel. Áh, nálunk is volt minden.
2024. ápr. 3. 22:40
 27/29 anonim ***** válasza:
54%
De azert vedd eszre kozben, hogy nemcsak nem otthon vagy kozben, hanem a ferjed csaladjat latogatod. A nagy beszologatasok kozben annyira vagy otthon, mint a felcsinaltatta magat baratno.
2024. ápr. 5. 01:24
 28/29 anonim ***** válasza:
Csöndben legyél, most nem rólad van szó. Hátha elkussol. Nem a te házad, nem a te pénzed, nem a te ízlésed.
2024. ápr. 7. 09:05
 29/29 anonim ***** válasza:
Én nem szívesen süllyednék le egy bizonyos szint alá, ezáltal jutott eszembe hogy mivan ha azt mondod hogy persze, vagy jól van és akkor folytatod a beszélgetést mintha ott sem lenne. Esetleg még az is opció hogy anyósnak megmondod hogy legyen szíves ne mondja neki mikor mész
2024. ápr. 7. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!