Túl tökéletes a kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Férjemmel nincs semmi probléma és a 3 gyerekemmel sem. Egyáltalán nem lázadnak tökéletes a kapcsolatunk meg az életünk. Egyik barátnőm azt mondta hogy ez fura hogy nincs gondom. Szerintem féltékeny mert nem engedhetik meg amit nekem a férjem megteremt. Szerintetek?2022. aug. 2. 12:34
1/29 anonim válasza:
Azért ne állítsuk már egyből, hogy féltékeny, csak azért mert annyit mondott, hogy "fura hogy nincs gondod"... ez tényleg fura, csak megállapította, ettől még nem lesz egyből féltékeny :D csak szeretnéd.
2/29 anonim válasza:
Uborkaszezon.
Botcsinálta kérdések.
3/29 anonim válasza:
Az általános ha vannak gondok. Úgyhogy tényleg kirívó ha nincs: ebben az esetben sanszosabb hogy valaki nyel, nem mondja ki a bajait mint hogy tényleg nincs baj. egy ilyet ismerek ahol elvileg nincs baj, ott a csaj mosolyogva tűt mindent mint a kisangyal, mert pénzes a csávója. Ha neki jó a pénzért időnként a bokszzsák szerep, az ő dolga.
5/29 anonim válasza:
Még nagyon van a nyári szünetből...
6/29 anonim válasza:
Unalmasak ezek a provokatív kamukérdések.
7/29 anonim válasza:
Persze, nekem meg annyi pénzem van, hogy az egész országot meg tudnám venni Vityától, aztán lehetne kitoloncolni mindenkit külföldre😎
8/29 anonim válasza:
A "Gúrmé" (amit mellesleg nem így kell írni) mit keres a hívószavak között? Mennyiben segíti az elő a témába vágó kérdés megtalálását?
9/29 anonim válasza:
Ismét egy gagyi kamu kérdés, ahol természetesen jó anyagi helyzetben van a kérdező.
Én nem lennék büszke arra, hogy egy kitartott nő vagyok és ha a férjem talál egy fiatalabbat a meztelen valagammal kerülök az utcára. De ok. Még a kitalált életed is gáz :D
10/29 anonim válasza:
Szerintem, kisebbségi komplexusod lehet, vagy nagyon unatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!