Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ilyen rohadt...

Miért kell ilyen rohadt féltékenynek lenni, én tehetek róla, hogy ilyen elcseszett az élete?

Figyelt kérdés

Olyan rohadt ideges vagyok már. A férjemmel át mentünk anyósomhoz. Most vagyunk épp benne az építkezésbe, amiatt is folyamatosan csak az idegbaj megy. Cuki anyósom nagyon, beszélgettünk erről is. Próbál segíteni, tanácsot adni. Majd fél óra után megjelent a "kedves" sógornőm... Mindig ott van anyósomnál komolyan mondom, jön a gyerekkel. Ő a férjem öccsének a barátnője, aki felcsináltatta magát aztán eltartattja magát anyósomékkal. Hosszú sztori ez is.

Folytatná anyósom a beszélgetésünket. Majd bele ugat, hogy jajj már megint erről kell beszélni, bár neki is ennyi problémája lenne, hogy nem jó csempét raktak fel a konyhába. Ő már unja, hogy erről kell beszélni. Már nem bírtam tovább és mondtam neki, hogy te jelentél meg megint itt váratlanul. Múltkor 3x eljátszottad ugyan ezt. Anyósom is hülye, mert sokszor beszélgetés közben mondja neki, hogy mi mondjuk délután be megyünk. Ő meg direkt ekkor jön.

És akkor 2 mondatot nem tudunk beszélgetni a saját dolgainkról mert mindig mindenbe bele szól. Le szól. Elkezd arról beszélni, hogy nekik milyen nehéz. Persze, hogy nehéz ha mind a ketten munkakerülő iskolázatlanok.

Na most legalább ki adtam magamból.

ápr. 3. 19:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Anyósoddal és férjeddel hárman nem tudtok egy hülye libát helyretenni? Meg kell neki mondani határozottan, hogy ne haragudj Kati, hadd beszéljük meg, amit elkeztünk anélkül, hogy elterelnéd a témát. Majd utána jöhetsz te is a nagy gondjaiddal (amit nektek már nem kötelező végighallgatni).
ápr. 3. 20:09
 12/29 A kérdező kommentje:

A folyamatos beszólogatásai. Mindenbe bele szól. A múltkori alkalommal pont arról beszélgettünk, hogy a gardrób hogy legyen. Anyósomék pont tavaly újították fel a házat, tényleg sok tanácsot tud adni. Szívesen is mond mindig mindent. Na akkor is pont ott volt már akkor mikor oda értünk.

Rögtön, hogy minek nektek ilyen, hogy gardrób szoba. Nekünk tökéletesen megfelel a szekrény amit a mamától kaptunk. Vagy ha utazunk valahova, arra is van egy egy beszólása, hogy minek, miért, idióták vagyunk.

És a legszebb, hogy ő ezekbe tényleg bele szól. Mert én nem beszélek vele, viszont ahogy írtam anyósom kis cuki és akarva akaratlanul is elmondja. Vagy ha időnként egy vasárnapi ebédnél találkozunk akkor a férjem mamája is bele kérdez, elmeséljük neki és már rögtön ugat bele és szól le mindent.

ápr. 3. 20:09
 13/29 A kérdező kommentje:
#11 én és a férjem szinte mindig elküldjük melegebb éghajlatra. De azért úgy tettük, hogy a a családi béke megmaradjon. De most már úgy felbosszantott, hogy már ez sem érdekel.
ápr. 3. 20:12
 14/29 anonim ***** válasza:
76%
Így is türelmes voltál vele idáig. Én már rég elküldtem volna a pitsába. Kit érdekel a nyomora, lehet menni tanulni- jó diplomát szerezni, utána dolgozni. Jah, azért már tenni kéne... dögöljenek akkor éhen.
ápr. 3. 20:24
 15/29 A kérdező kommentje:
Igazából egyáltalán nem érdekelne, hogy milyen életet él. De folyamatosan mindenkitől pénzt kérnek. Régebben mi is adtunk nekik. A baba cuccok 90%at a család vette meg mert nekik nem volt egy fillerjuk se. De ehhez egy olyan rohadt nagyképű ki ha én nem stílusa van, hogy az ember zsebébe kinyílik a bicska.
ápr. 3. 20:35
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

Ismerek ilyen személyt szóval tudom milyen idegesítő. Ha pedig szóvá teszed még te vagy a szr.

Csórikám önképzavaros.

ápr. 3. 20:39
 17/29 anonim ***** válasza:
77%
Azért nekem egyvalami szúrja a szemem...írod, hogy felcsináltatta magát. Azért ehhez két ember kell. A sógorod miért nem szídod, hogy a semmire csinál gyereket?
ápr. 3. 20:48
 18/29 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy néha a pontozásokból is látszik hogy az igazság rohadtul tud fájni.:')

Mert a sógora gondolom nem beszél bele más dolgába, így ő nem is érdekli, ahogy ez a nő sem érdekelné ha nem beszélne bele más beszélgetésébe.

ápr. 3. 20:50
 19/29 A kérdező kommentje:

Ó, ő megint egy külön posztot érdemelne. De ő azért valamennyire vissza fogja magát.

De igen, lényegében az egész így történt. Kábé 5 hónapja voltak csak együtt mikor anyósom szülinapján közölte az örömhírt, hogy már 3 hónapos terhes. Anyósom meg majdnem infarktust kapott, azon is ki volt akadva, hogy senki nem örült a gólyahírnek.

ápr. 3. 20:50
 20/29 anonim ***** válasza:
47%
Akkor a valós problémát hozd fel a csaj ellen. Az, hogy hogyan lett terhes, a viselkedése szempontjából irreveláns. Teljesen felesleges így megemlítened, hogy felcsináltatta magát. Mint írtam, ehhez kétember kell.
ápr. 3. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!