Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Húgom szerintem prostituált...

Húgom szerintem prostituált lett, hogy lehet ezt megmondani otthon?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne gyertek azzal, hogy ehhez semmi közöm, törődjek a magam dolgával.

8 év van közöttünk, mindig én voltam a "nagy tesó", aki gondoskodott róla, akihez jött, ha baja volt. Szüleink engem szigorúan fogtak nagyon, vele már bőven engedékenyek voltak, sokszor még én is meglepődtem, mennyire. De azért ez, hogy pénzt fogad el szexért cserébe, nem olyan, amit csak úgy megbeszélnénk a vasárnapi húsleves fölött.

Kérdeztem már tőle is, hogy honnan van ennyi mindenre pénze, hiszen csak diákmunkázik, 100-120 ezernél nem keres többet egy hónapban (vagyis 1 éve még így keresett vele). Annyival rendezte le, hogy összespórolta rá a pénzt, vagy akciósan vette, vagy valamelyik barátnője selejtezte le és neki adta. Utazásoknál szintén vetít, last minute foglaltak, barátnője a párjával ment volna de a srác beteg lett, és hogy ne menjek teljesen füstbe az út, ő ment a srác helyett, neki csak költőpénzt kellett vinnie. Április van, csak idén 4-szer volt már külföldön.

És ez a "spóroltam" szöveg sem hiteles, mert közben olyan nagylábon él, mint valami felsőközéposztálybeli, karrierista nő. Látom az instáján, meg mondja ő is, ha beszélünk, hogy most éppen hol volt, hová megy, mi még a programja, mikor fog ráérni. És hazudik, szemrebbenés nélkül. Jár most valami újfajta pilátesre, ódákat zeng róla, imádja. Egy barátnőm fogyni, formásodni szeretne, javasoltam neki is ezt, próbálja ki, mert a húgom aztán utált mozogni világ életében, de ezt szereti, hátha neki is bejön. Utána mondta, hogy ő nem tudja, hová jár a húgom, de bármelyik helyet nézte, az árak 10-15 ezer Ft között mozogtak/alkalom, neki erre egy héten nincs majdnem 50 ezre. Kérdeztem a húgomtól ezt, hogy miből jár ilyesmire, azt mondta, hogy az egyetemmel van szerződése a stúdiónak és a hallgatói kártyát bemutatva nekik ez 5 ezer Ft csak, utána meg kikelt magából, hogy én mit nyomozgatom, hová jár és mennyiért.

Féltem, aggódok érte és attól tartok, valami nagy bajban van, amit még fel sem ismert.

2024. ápr. 1. 23:34
 71/103 anonim ***** válasza:
81%

“ Mármint a testével megkeresni könnyen, gyorsan azt, amiért más évekig dolgozik, és akkor sem biztos, hogy eléri. ”

Már bocs, de akkor kettőtök közül nem ő a buta🤣

2024. ápr. 2. 08:17
 72/103 anonim ***** válasza:
89%
De még nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy mi van ha sugardaddy-je van?
2024. ápr. 2. 08:24
 73/103 anonim ***** válasza:
28%

#71: szerintem elég messzire vezetne az eredeti kérdéstől, hogy ha elkezdenénk elemezni, hogy A magyar nyelv értelmező szótára szerint, ki a butább, aki komoly energiát, évek munkáját fektetni abba, hogy elérjen egy bizonyos életszínvonalat, vagy az, akinek eleve nincs meg az agya, hogy ezt megtegye és inkább prostinak áll.

A válaszom életút szintjén értelmezhető, erre utaltam is. Szerintem épp elég helyen le van írva, nem csak itt, hogy a tiniprostikra eddig nem kecsegtetett fényes jövő, ha nyugdíjig próbáljuk az életútjukat végiggondolni. Azt meg nem tudjuk, hogy a mai világban, ahol exponenciálisan nő ezek száma, mi lesz 30-40 év múlv velük, de én továbbra sem jósolok sok jót, még ha valószínűleg elfogadottabb lesz ez a "pálya", és arányaiban kevesebb lesz a drogos, lelkibeteg, halott köztük.

#69: Tehát prosti ;)

2024. ápr. 2. 08:28
 74/103 anonim ***** válasza:
84%
73! Tudod mit jelent a prostituált?
2024. ápr. 2. 08:36
 75/103 anonim ***** válasza:
14%
#74: Persze, azért beszélünk prostitúcióról már a 8. oldalon is.
2024. ápr. 2. 08:43
 76/103 anonim ***** válasza:
84%

A prostitúció manapság nem úgy néz ki, hogy kiállít egy strici az út szélére és egy tízesért szexelj pasikkal, naponta akár 5-10-zel is. Persze ilyen is van, de ezt nem egyetemista csinos lányok csinálják.

Nekik ott az OnlyFans, a sugar daddyzés, luxusprostiskodás. Az a világ merőben más, mint aminek te a prostiskodást elképzeled és nagyon veszélyekkel sem jár, ha az ember ésszel csinálja. Az meg külön vicc, hogy ezt szerinted csak buta lányok csinálják. Nagyon sok közöttük az értelmes, semmi köze nincs ennek az intelligenciához. És akkor sem fogsz okosabbnak tűnni, ha további okoskodó-fennhéjázó stílusú kommentekkel reagálsz rá :D Ja és abba se menjünk bele, hogy melyiknek milyen az életútja. Te ismered személyesen az összes ilyen lányt, hogy általánosíts? Van, aki okosan félretesz, gyűjt, akár vállalkozást indít a pénzből, más eltapsolja, de ahhoz nem kell prostinak lenni, hogy valaki ne tudjon bánni a pénzzel.

2024. ápr. 2. 08:50
 77/103 anonim ***** válasza:
80%
73. Akkor a magazinban lévő fehérnemű modell is prosti? 😂
2024. ápr. 2. 09:06
 78/103 anonim ***** válasza:
33%

#76: Ajánlom figyelmedbe a #68 hozzászólásomat, nem gondolom, hogy ugyanazokat a kijelentéseket meg kellene ismételni minden válaszban. Természetesen a technika fejlődése minden szakmára kiterjed, senki sem állította, hogy ne lehetne neten k/rválkodni, vagy éppen sugardaddy-t tartani (ami meg nem is újdonság, csak népszerűbb és ismeretebb téma hála a netnek). De ha van bármiféle szakirodalom/kutatás arról, hogy a "modern prostik" kevésbé vannak kitéve a veszélyeknek, mint, a hagyományosak? Azt örömmel látnám linkelve. Nyilván az esetleges fizikai bántalmazást kivéve. De nem is ez szokott lenni az elsődleges probléma.

Nem általánosítok, de nem a kivételekből kell álomvilágot felépíteni... Érintettség révén fájóak a kijelentések, vagy van valami más oka, hogy mindenáron belém akarsz állni?

#77: Ne legyünk már álszentek egészen. Értem én, hogy kellemes lenne relativizálni, és meg is teszik sokan, hogy csökkentsék az élét a dolognak, de egy fotomodell, meg a neten képeket áruló senki nem ugyanaz, ezt szerintem nem kell megmagyarázni. Persze vékony a határ, de ott van.

2024. ápr. 2. 09:36
 79/103 anonim ***** válasza:
80%
Nincs SAJÁT életed? Nem csodálom hogy a hugod nem árul el semmit.. Nekem is van titkolni valóm.. Szüleimmel élek még se szeretnék egy csomó dolgot az orrukra kötni..
2024. ápr. 2. 09:46
 80/103 anonim ***** válasza:
35%

#78 “De ha van bármiféle szakirodalom/kutatás arról, hogy a "modern prostik" kevésbé vannak kitéve a veszélyeknek, mint, a hagyományosak?”

Ha gondolod írok egy könyvet a többévnyi tapasztalatomról sugar babyként🤣De nem is kell ahhoz sugar babynek lenni, hogy logikusan végiggondold, mennyivel veszélytelenebb, mint az utcán árulni magad. Itt nem random vadidegenek használnak, hanem te válogatod meg, kivel akarsz lenni és milyen feltételekkel. Így már gyakorlatilag csak az emberismerő képességeden múlik, hogy bajba kerülsz-e. Nekem volt jópár sugar daddym az évek alatt. Nemhogy nem bántalmaztak soha, de inkább arra figyeltek, hogy nekem jó legyen, ne maguknak, és a magas támogatás ellenére még “borravalót” is kaptam szinte mindig. Jólelkű, rendes, korrekt férfiak voltak.

Persze ehhez kellett az, hogy már cseten kikukázzam a gázos alakokat. Amúgy nem hiszem, hogy azok bántottak volna, azért a való élet nem annyira veszélyes, mint 100 Netflixes gyilkosos dokumentumsorozat megnézése alapján gondolná az ember😂De persze jobb résen lenni és ésszel válogatni, akárcsak párkapcsolat esetén.

2024. ápr. 2. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!