Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Húgom szerintem prostituált...

Húgom szerintem prostituált lett, hogy lehet ezt megmondani otthon?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne gyertek azzal, hogy ehhez semmi közöm, törődjek a magam dolgával.

8 év van közöttünk, mindig én voltam a "nagy tesó", aki gondoskodott róla, akihez jött, ha baja volt. Szüleink engem szigorúan fogtak nagyon, vele már bőven engedékenyek voltak, sokszor még én is meglepődtem, mennyire. De azért ez, hogy pénzt fogad el szexért cserébe, nem olyan, amit csak úgy megbeszélnénk a vasárnapi húsleves fölött.

Kérdeztem már tőle is, hogy honnan van ennyi mindenre pénze, hiszen csak diákmunkázik, 100-120 ezernél nem keres többet egy hónapban (vagyis 1 éve még így keresett vele). Annyival rendezte le, hogy összespórolta rá a pénzt, vagy akciósan vette, vagy valamelyik barátnője selejtezte le és neki adta. Utazásoknál szintén vetít, last minute foglaltak, barátnője a párjával ment volna de a srác beteg lett, és hogy ne menjek teljesen füstbe az út, ő ment a srác helyett, neki csak költőpénzt kellett vinnie. Április van, csak idén 4-szer volt már külföldön.

És ez a "spóroltam" szöveg sem hiteles, mert közben olyan nagylábon él, mint valami felsőközéposztálybeli, karrierista nő. Látom az instáján, meg mondja ő is, ha beszélünk, hogy most éppen hol volt, hová megy, mi még a programja, mikor fog ráérni. És hazudik, szemrebbenés nélkül. Jár most valami újfajta pilátesre, ódákat zeng róla, imádja. Egy barátnőm fogyni, formásodni szeretne, javasoltam neki is ezt, próbálja ki, mert a húgom aztán utált mozogni világ életében, de ezt szereti, hátha neki is bejön. Utána mondta, hogy ő nem tudja, hová jár a húgom, de bármelyik helyet nézte, az árak 10-15 ezer Ft között mozogtak/alkalom, neki erre egy héten nincs majdnem 50 ezre. Kérdeztem a húgomtól ezt, hogy miből jár ilyesmire, azt mondta, hogy az egyetemmel van szerződése a stúdiónak és a hallgatói kártyát bemutatva nekik ez 5 ezer Ft csak, utána meg kikelt magából, hogy én mit nyomozgatom, hová jár és mennyiért.

Féltem, aggódok érte és attól tartok, valami nagy bajban van, amit még fel sem ismert.

2024. ápr. 1. 23:34
 61/103 anonim ***** válasza:
82%

Nos, abból amit leirtal egy dolog kb biztos: nem prosti, hanem idősebb barátja van. Hogy ez csak támogatói kapcsolat, vagy "valodi" párkapcsolat, az rejtély, de hogy kozod nincs hozzá, az biztos.

Fejezd be az utána való kutakodast. Egy dolgot ehetsz csak el vele, azt, hogy megszakitja veled a kapcsolatot. Felnőtt, azt csinál amit akar

2024. ápr. 2. 06:40
 62/103 anonim ***** válasza:
86%

Hát ha feltűnik egyszer egyszer egy férfi kéz a képein akkor biztos, hogy van valakije.

Hogy ez egy pasi aki csak a sugqr daddyje. Vagy egy pasi akivel együtt van valóban, de nem akarja elmondani még.

Igazából hidd el ha prosti lenne nem telne neki ilyenekre.

2024. ápr. 2. 06:45
 63/103 anonim ***** válasza:
64%
Szegény csajszi, miért áll még szóba veled? Ha az én tesóm kezdene így nyomozgatni utánam, turkálni a pénztárcámban, a szexuális életemben, nem tenné zsebre. Öltözz fel szépen, menj emberek közé, legyél jófej és majd neked is lesz sugardaddyd ha ennyire irigy vagy!
2024. ápr. 2. 06:50
 64/103 anonim ***** válasza:
91%

"És aggódom érte, mert fogalmam sincs, hogy mit tesz ezekért a holmikért, utazásokért."

... és így születnek az olyan kellemes családi sztorik, mint nálunk is anno: anyám unokatestvére egy minden lében kanál, kombináló hisztérika volt, egyszer meglátott, amint a könyvesboltban válogatok. A vicc az, hogy még el is meséltem neki ott helyben, hogy tanulmányi versenyen nyertem egy 20.000 Ft-os könyvutalványt (nagy pénz volt még akkor). Ehhez képest másnap a nagymamám zokogva fogadott, hogy milyen szörnyű, hogy k&rvának kellett állnom ahhoz, hogy könyvet tudjak venni magamnak, hát miért nem szóltam, ő segített volna pénzzel... A nagymamámnak megmutattam az oklevelet, de a "kedves" rokonnal inkább a kapcsolatot szakítottam meg.

Szerintem neked is teljesen mindegy, hogy valójában miből-honnan vannak a húgod dolgai, te eldöntötted, hogy igenis prosti, és kész. Nem tudom, azt miért gondolod, hogy egyedül csak és kizárólag neked lehet pénzed ilyesmikre, azt meg főleg nem értem, mi közöd ilyen mélységben a húgod életéhez.

2024. ápr. 2. 07:22
 65/103 anonim ***** válasza:
92%

A kérdés egy feltételezésből áll: "szerinted mi lett húgod" és e feltételezést igaznak vélve, "hogy lehet ezt megmondani otthon?"

Nem szerencsés valamit vélelmezni, majd azon gondolkodni hogy igazságnak gondolva ezt, miképpen "kell megmondani".

Szerintem ne foglalkozz az életével, kérdés leírásából úgy tűnik: régen is tudta, hogy ha bármiben kell segítség, hozzád fordulhat.

2024. ápr. 2. 07:34
 66/103 anonim ***** válasza:
87%

Olyan állásom van, amit nagyon szeretek és amivel keresek is annyit, hogy szexmunka nélkül utazzak, ha ahhoz van kedvem.

De ezen kívül, a harmincas éveid közepén semmi másod. Gondolom, egyedül vagy, lakást a szülők aládtették. Nagyon irigy valaki....

2024. ápr. 2. 07:57
 67/103 anonim ***** válasza:
87%

21 éves

21 évesen aztán marha sokat csúszhatott az egyetemmel...

2024. ápr. 2. 07:58
 68/103 anonim ***** válasza:
86%

"mindig én voltam a "nagy tesó", aki gondoskodott róla, akihez jött, ha baja volt."

Vajon miért nincs ez már így?

De teljesen mindegy is. Feltételezve, hogy jól tippelsz és tényleg prosti (hogy most lakásos, útszéli, sugarbaby, netk/rva mindegy is, a prosti, prosti), akkor sem tudsz segíteni rajta, mert neki ez a szint. Olyan világot élünk, ahol a butácska felszínes tinipitsáknak ez egy tök valid életút. Mármint a testével megkeresni könnyen, gyorsan azt, amiért más évekig dolgozik, és akkor sem biztos, hogy eléri. Neki meg ugye jó eséllyel soha nem adatna meg. köszönni lehet nagyrészt a social media-nak. (mármint az életút elejére jó opció, a jövőjét ekkora mennyiségű k/rvának nem tudjuk még megjósolni, majd 20-30 év múlva). A szülőknek lehet gratulálni a neveléséért, de ők sme fognak tudni kezdeni vele semmit, az előző 20 évben kellett volna.

2024. ápr. 2. 08:03
 69/103 anonim ***** válasza:
88%

Nem biztos, hogy prosti.

Van egy ismerősöm aki azzal keres havi 1 misit, hogy fehérneműs képeket készít magáról.

2024. ápr. 2. 08:11
 70/103 anonim ***** válasza:
90%
Én a kérdésed alapján, egyáltalán nem látok semmi alátámasztott bizonyítékot arra, hogy a hugod "prosti" lenne. Ha az volna sem lenne semmi köze senkinek hozzá, "főleg úgy hogy felnőtt nőről beszélünk, majd ő eldönti hogy mi a jó neki, és idővel tanulni is fog belőle ha esetleg tényleg az lenne
2024. ápr. 2. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!