Anyukák, ha a gyereketekről lenne szó, elmennétek prostituáltnak?
Nem.
Egy gyárba szinte bárkit felvesznek, oda mennék inkább.
Nem. Ha elmennék prostituáltnak nagyobb veszélynek tenném ki őket és magamat is, mintha pár napig éheznénk együtt.
Kérnék kölcsön ismerőstől és a lusta s.eggemet elvonszolnám normális munkát végezni.
Ha nem lenne ismerős, akitől kölcsön tudnék kérni, eladnék valami háztartási gépet, ruhát, akármit, ami mozdítható és megveszik és azt az 1 fizetés nélküli hónapot kihúznánk.
Amíg el tudnám adni, hogy éhen ne haljunk, elmennék egy kisebb élelmiszerboltba, vagy nagyobba, lehagynék a büszkeségemből és kunyerálnék azok közül a kaják közül, amit már nem adnak el, 3 napos kenyeret, stb. Még ehhez is több gusztusom van, mint idegenek s.......t lenyelni pénzért.
Határozottan NEM. Bár nincs gyerekem, de egyszer az a kislány vagy kisfiú felnő, és elég sz*r lenne neki azt hallani az osztálytársaitól, hogy "Az anyád egy k***a.". Nekem is voltak olyan családi dolgaim, amit gimnazista koromban kibeszéltek az iskolatársaim, és bizony nem jól esett.
Voltam tartósan munkanélküli, s úgy tartottam fenn magam, hogy hitelt vettem fel, kölcsönkértünk ismerősöktől és eladtunk mozdítható dolgokat. Nem egy jó érv a prostitúcióra, hogy "Nekem gyerekem van.". Egy kicsit sem jobb anya az ilyen, mint aki nevelőszülőkhöz adja, ha átmenetileg nyomorult helyzetbe kerül.
Úgy vállaltam gyereket, hogy ne kerülhessek "olyan" helyzetbe. El se tudok képzelni olyan szituációt, amikor ekkora bajban vagyok, és ez az egyetlen kiút.
Ezer és egy más megoldás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!