Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Húgom szerintem prostituált...

Húgom szerintem prostituált lett, hogy lehet ezt megmondani otthon?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne gyertek azzal, hogy ehhez semmi közöm, törődjek a magam dolgával.

8 év van közöttünk, mindig én voltam a "nagy tesó", aki gondoskodott róla, akihez jött, ha baja volt. Szüleink engem szigorúan fogtak nagyon, vele már bőven engedékenyek voltak, sokszor még én is meglepődtem, mennyire. De azért ez, hogy pénzt fogad el szexért cserébe, nem olyan, amit csak úgy megbeszélnénk a vasárnapi húsleves fölött.

Kérdeztem már tőle is, hogy honnan van ennyi mindenre pénze, hiszen csak diákmunkázik, 100-120 ezernél nem keres többet egy hónapban (vagyis 1 éve még így keresett vele). Annyival rendezte le, hogy összespórolta rá a pénzt, vagy akciósan vette, vagy valamelyik barátnője selejtezte le és neki adta. Utazásoknál szintén vetít, last minute foglaltak, barátnője a párjával ment volna de a srác beteg lett, és hogy ne menjek teljesen füstbe az út, ő ment a srác helyett, neki csak költőpénzt kellett vinnie. Április van, csak idén 4-szer volt már külföldön.

És ez a "spóroltam" szöveg sem hiteles, mert közben olyan nagylábon él, mint valami felsőközéposztálybeli, karrierista nő. Látom az instáján, meg mondja ő is, ha beszélünk, hogy most éppen hol volt, hová megy, mi még a programja, mikor fog ráérni. És hazudik, szemrebbenés nélkül. Jár most valami újfajta pilátesre, ódákat zeng róla, imádja. Egy barátnőm fogyni, formásodni szeretne, javasoltam neki is ezt, próbálja ki, mert a húgom aztán utált mozogni világ életében, de ezt szereti, hátha neki is bejön. Utána mondta, hogy ő nem tudja, hová jár a húgom, de bármelyik helyet nézte, az árak 10-15 ezer Ft között mozogtak/alkalom, neki erre egy héten nincs majdnem 50 ezre. Kérdeztem a húgomtól ezt, hogy miből jár ilyesmire, azt mondta, hogy az egyetemmel van szerződése a stúdiónak és a hallgatói kártyát bemutatva nekik ez 5 ezer Ft csak, utána meg kikelt magából, hogy én mit nyomozgatom, hová jár és mennyiért.

Féltem, aggódok érte és attól tartok, valami nagy bajban van, amit még fel sem ismert.

2024. ápr. 1. 23:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 A kérdező kommentje:

Irigykedni pedig nem szoktam, nem is nagyon tudom, mire kellene.

Olyan állásom van, amit nagyon szeretek és amivel keresek is annyit, hogy szexmunka nélkül utazzak, ha ahhoz van kedvem.

A pilátesnél megnéztem, hová jár, ott nincs semmiféle kedvezmény, max. olyan, hogy ha bérletet veszel, pár ezerrel olcsóbbra jössz ki alkalmanként.

2024. ápr. 2. 00:01
 12/103 anonim ***** válasza:
78%
Oké, és? Továbbra is azt szeretnénk megtudni, hogy mi a fsz közöd van hozzá. Irigység be like…
2024. ápr. 2. 00:02
 13/103 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy ne haragudj, de rohadt idegesítő vagy.

Nekem teljesen úgy jön le, hogy minden miatt felkérdezed a húgod, hogy kivel mit csinál, és mikor.

És amúgy semmi jele nincs annak, hogy prosti. Ha meg az akkor elég luxus szinten űzi, hogy ennyi mindent megengedhet magának. Vagy talált egy gazdag pasit aki pénzeli. Tudod hányan csinálják ezt? És akkor mi van? Nem marad örökre így.

2024. ápr. 2. 00:07
 14/103 A kérdező kommentje:

Féltem, mert nagyon labilis lelkileg.

Nem tudom, miért érzitek, hogy engem kell itt támadni.

2024. ápr. 2. 00:09
 15/103 anonim ***** válasza:
92%
Azért mert egy felnőtt nő, aki éli az életét. Gondolom le szakadna a családról is kicsit. Te meg basztatod folyamatosan.
2024. ápr. 2. 00:10
 16/103 anonim ***** válasza:
89%

Nem is biztos, hogy prosti, mit kombinálsz?

Rólam is biztos sokan gondolják, mert egyedülálló nő vagyok, jelenleg épp nincs munkám, csinos vagyok, jóval idősebb a párom. A megoldás: örököltem a vagyonomat, sok éve főleg annak befektetéseiből élek.

Lehet, hogy neki is tisztességes a pénzforrása.

Tényleg törődj a magad dolgával. De ha esetleg kitartatja magát, az is a magánügye.

2024. ápr. 2. 00:13
 17/103 A kérdező kommentje:

21 éves, aki amiatt felhív, hogy le kell olvasnia a hidegvizet és azt hol kell megcsinálni. Vagy, hogy ha feltörte a cipő a lábát és vérzik, azzal mit csináljon. Múltkor beállított hozzánk azért, mert lasagnét akart csinálni, de fogalma sem volt arról, hogy kell és segítsek neki.

Bármit vesz ki a hűtőből, 3-szor körbefotózza és elküldi nekem, meg anyának, hogy abból biztosan ehet-e, tuti nem romlott?

Mikor a volt barátja szakított vele, magába döntött 2 üvegnyi Frontint és búcsú SMS-t küldött nekünk. Labilis borzasztóan, rengetegszer irányítják az érzelmei.

Közel sem felnőtt, maradjunk annyiban.

2024. ápr. 2. 00:15
 18/103 anonim ***** válasza:
79%

Az én testvérem is ilyen, mindenbe beleugató gyökér, aki minden hülyeséget kitalált, aminek köze nem volt persze a valósághoz :D

Tízéve nem beszélek vele.

2024. ápr. 2. 00:17
 19/103 A kérdező kommentje:

"A megoldás: örököltem a vagyonomat, sok éve főleg annak befektetéseiből élek."

Ő viszont semmit nem örökölt, mert a szüleink, nagyszüleink, de még két dédszülőnk is életben van. Pénzügyi tudatossága, mint olyan, nem létezik, korábban az volt neki a "befektetés", hogy úgy vásárolt bulikra ruhákat, hogy utána visszavitte őket a boltba, mondván, hogy egy szettet úgyis csak egyszer vesz fel jó szívvel.

2024. ápr. 2. 00:18
 20/103 anonim ***** válasza:
89%

Ha folyamatosan felkérdezne valaki, hogy mi micsoda, akkor én is terelnék. Ilyenkor vágyik az ember a családtól való függetlenedésre. Ha jobban faggatod, szaglászol utána, jobban távolodik.

Én is ezt csináltam. Minél jobban bele akart látni a család az egyetemi életembe, annál több lett a titok, a meg nem nevezett barát.

Nem, nem voltam prosti. Nem számoltam be az összes bevételemről, találtam olcsóbb megoldásokat, spóroltam stb. Pl nőtt a fizum, nem mondtam el, felcsaptam néha plazmadonornak, nem számoltam be a tanulmányi átlagtól és szoc helyzettől független ösztöndíjam puszta létezéséről. A család konkrétan úgy tudta, hogy annyit keresek, hogy 10-15 ezrem marad, ha kifizetem az állandó, alap kiadásaim(kaja, szobabérlés, higiénia). Ehhez képest 70-80 ezret tettem félre rosszabb hónapokban is. (1-2 éve)

2024. ápr. 2. 00:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!