Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Húgom szerintem prostituált...

Húgom szerintem prostituált lett, hogy lehet ezt megmondani otthon?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne gyertek azzal, hogy ehhez semmi közöm, törődjek a magam dolgával.

8 év van közöttünk, mindig én voltam a "nagy tesó", aki gondoskodott róla, akihez jött, ha baja volt. Szüleink engem szigorúan fogtak nagyon, vele már bőven engedékenyek voltak, sokszor még én is meglepődtem, mennyire. De azért ez, hogy pénzt fogad el szexért cserébe, nem olyan, amit csak úgy megbeszélnénk a vasárnapi húsleves fölött.

Kérdeztem már tőle is, hogy honnan van ennyi mindenre pénze, hiszen csak diákmunkázik, 100-120 ezernél nem keres többet egy hónapban (vagyis 1 éve még így keresett vele). Annyival rendezte le, hogy összespórolta rá a pénzt, vagy akciósan vette, vagy valamelyik barátnője selejtezte le és neki adta. Utazásoknál szintén vetít, last minute foglaltak, barátnője a párjával ment volna de a srác beteg lett, és hogy ne menjek teljesen füstbe az út, ő ment a srác helyett, neki csak költőpénzt kellett vinnie. Április van, csak idén 4-szer volt már külföldön.

És ez a "spóroltam" szöveg sem hiteles, mert közben olyan nagylábon él, mint valami felsőközéposztálybeli, karrierista nő. Látom az instáján, meg mondja ő is, ha beszélünk, hogy most éppen hol volt, hová megy, mi még a programja, mikor fog ráérni. És hazudik, szemrebbenés nélkül. Jár most valami újfajta pilátesre, ódákat zeng róla, imádja. Egy barátnőm fogyni, formásodni szeretne, javasoltam neki is ezt, próbálja ki, mert a húgom aztán utált mozogni világ életében, de ezt szereti, hátha neki is bejön. Utána mondta, hogy ő nem tudja, hová jár a húgom, de bármelyik helyet nézte, az árak 10-15 ezer Ft között mozogtak/alkalom, neki erre egy héten nincs majdnem 50 ezre. Kérdeztem a húgomtól ezt, hogy miből jár ilyesmire, azt mondta, hogy az egyetemmel van szerződése a stúdiónak és a hallgatói kártyát bemutatva nekik ez 5 ezer Ft csak, utána meg kikelt magából, hogy én mit nyomozgatom, hová jár és mennyiért.

Féltem, aggódok érte és attól tartok, valami nagy bajban van, amit még fel sem ismert.

2024. ápr. 1. 23:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim válasza:
61%
100% hogy erotikus munkából él, ez tény
2024. ápr. 14. 21:30
 102/103 anonim ***** válasza:
22%

Nos. Akkor valaki majd jó betalálja vagy már beis találta és huzzale rolla lovét szépen ovatosan nehogyanut fogjon.

A.kuncsaftokat is a nagy ő hozza neki,nem pitiáner kurvpecérek

Borokai félék nagy suskával.

Vegyél uj SIM kártyát és vadászd a prosti oldalakat hátha belefutsz vagy beajánlja valaki. Aztán ha már ott vagy borithatsz neki

2024. ápr. 17. 20:04
 103/103 anonim ***** válasza:
Rl Linket! 😄
szept. 5. 07:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!