Hogyan értessem meg a fiammal,hogy ez a nő rossz
választás?
Nem olvastam el az összes kommentet, csak a kérdésre válaszolnék:
Sehogy nem tudod megértetni, a fiadnak a maga kárán kell ezt megtanulnia. Egyébként ha a nőnek tényleg van többféle egészségügyi problémája, akkor azért egyáltalán nem biztos, hogy lustaságból nem talál munkát.
ápr. 1. 09:33
72/117 A kérdező kommentje:
Éppen ez is baj,a testvérének is vannak problémái. Meg depressziós lett amikor valamelyik baja kiderült, öngyilkossági gondolatai voltak. Most meg benne ragadt ebbe a hülyeségbe ahelyett,hogy összeszedné magát. És nem szeretném,ha az unokám örökölné a bajokat akármilyen kedves stb
73/117 A kérdező kommentje:
Azért sem talál munkahelyet mert olyan településen él,ahol rossz a közlekedés vezetni kellene,sok esetben a munkahelyein is. Mindig mondom neki gyakoroljon kis mellékutcában aztán induljon neki mint mások, ez a kifogás pánik,meg depresszió, elszokott tőle. Én Budapesten is vezettem ő meg fél tőle ilyen helyeken. Nem tudom mit gondol az ilyen ember egyébként.
Kerdezo, ha mar itt vagy. Az azert atment, hogy mindez nem a te dolgod, hanem a felnott fiadeke?
ápr. 1. 10:40
75/117 A kérdező kommentje:
Azért javaslom neki, állítólag a szülei is rossz sofőrnek tartották amikor lerakta a jogsit. És már vezetni is félt. Tehát a szülei sem tàmogatóak, nem érdeklődtek soha hogy tudnának segíteni neki vagy a testvérének a munkakeresésben. Pedig az egyik szülőjének van ismeretsége jó helyre, mégsem segít egyetlen gyerekének sem azt mondja szégyent hoz rájuk. Szóval ilyen család ez.
Pánikbeteg ember, aki alapból félt is az egésztől, az ne vezessen! Nagyon is felelősségteljes, ha ezt belátja!
ápr. 1. 10:46
77/117 A kérdező kommentje:
Én mindig a fiam érdekét tartottam fontosnak. Az nő szülei nem ilyenek ha van ismeretségem és betudnám egy multihoz juttatni a gyerekemet de nem teszem. Akkor amikor minimális nyelvtudást vártak el, amit a fizetésből kifizethetett volna az nem az én hibám. Helyette mindenféle rossz keveset kereső munkát elkelett válallnia ahol rosszul érezte magát. Itt nem én vagyok a rossz.
A családja alapján meg szájhagyomány útján terjedő pletykák alapján durvának tartom így beskatukyázni a nőt. Az én testvérem egy semmirekellő szar most akkor én is az vagyok mert pluszba az anyám se támogatott.
ápr. 1. 10:54
79/117 A kérdező kommentje:
Nem lesz munkája ha nem küzdi le a félelmét. Egyébként én is mérges vagyok a szüleire mert a multinál jó lett volna neki, kitudta volna fizetni az albérletet nekik köszönhető ez amibe került. Én és a férjem mindig a gyerek érdekeit tartottuk fontosnak aki nem ilyen az szerencsétlenné teszi a gyerekeit
Kerdezo. Felnott ebmerekrol beszelunk. A csaj szulei ezt nyilvan jobban tudjak, mint te. Felnott,neki kell megoldani az eletet. Hogy miert nem juttattak be a multihoz... te jo eg.... az o dolguk.
Neked minden oke az eletedben, hogy ennyire raersz mas embereket cseszegetni? Azt nem tudjuk mondjuk, hogy tenyleg cseszegeted-e (ha igen, jo ut ahhoz, hogy elveszitsd a fiadat) vagy csak magadban puffogsz (meg itt). Oruljel mar kicsit, hogy boldog a fiad, a tobbi az o dolguk. Mindenhol vannak problemak majd megoldjak, ahogy ok akarjak.
ápr. 1. 11:22
Kapcsolódó kérdések: