Hogyan értessem meg a fiammal,hogy ez a nő rossz választás?
100-as: látod, tényleg nincs szerencséje ennek a nőnek.
Van ilyen!
De talán a fiaddal az van - még ha a leendő anyósával szintén nincs..
Ha konkrét segítséget nem tudsz neki adni, jó helyre nem tudod őt beajánlani, akkor legalább ne árts, ne dörgöld az orra alá, amivel úgyis tisztában van és valszeg nap mint nap frusztrálja őt is!
Tök mindegy hogy a mentális vagy a krónikus betegség volt előbb vagy hogy egyik a másik okozója, a lényeg hogy tény hogy mentális problémái vannak!
Amúgy miért mentegeted folyamatosan? Nem is anyós vagy hanem a nő? Vagy a pasi?
Kérdező!
Tulajdonképpen te most mit szeretnél?
Hirtelen legyen egy jó egzisztenciája a nőnek vagy szakítsanak a fiaddal vagy mit?!
105-ös: na de manapság nincs olyan, hogy "tartós" munkahely és bármikor történhet bármi!
Ma nem úgy van már, mint régen, hogy az első munkahelyről mentél nyugdíjba, ahová nem kellett több körös interjú sem.
Én megértelek, az alapján, amit írsz, tényleg rossz választás ez a nő. Ettől még egy gyerekes nő is jobb lenne, akinek van munkája.
Én is úgy vagyok vele, hogy a pánikbetegség csak kifogás. Ez az egész pánikbetegség egy kitalált, képzelt dolog. Ha akarna dolgozni, elvállalná azokat a rosszul fizető munkákat ismét, amiket már otthagyott egyszer. Az a baj, hogy nincs rászorulva erre, mert a fiad eltartja. A szülei már ismerik, nem akarják, hogy rájuk akaszkodjon, ezért kellett neki a fiad.
A fiad vehetne neki egy autót, ha csak ennyi a baja. Ha úgyis vele akarja leélni az életét, akkor ez nem nagy áldozat. Maradhatna a fiad nevén a kocsi, arra az esetre, ha mégis szétmennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!