Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a fiammal,...

Hogyan értessem meg a fiammal,hogy ez a nő rossz választás?

Figyelt kérdés
A fiam 35 éves a nő 38. Négy éve nincs munkahelye, a testvére sem dolgozott még. A fiam jó beosztásban dolgozik, és komolyan tervez ezzel a nővel. Egészségügyi gondjai is vannak a nőnek. Egyébként főiskolát végzett, az a baj vele, hogy semmi nem jön össze neki. Félek, hogy a fiamat is visszahúzza. Meg tanulna is még, holott inkább a munkakeresésre kellene összpontosítania. A fiam meg örül mert ez a nő milyen boldoggá teszi.
márc. 31. 11:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/117 anonim ***** válasza:
76%

100-as: látod, tényleg nincs szerencséje ennek a nőnek.

Van ilyen!

De talán a fiaddal az van - még ha a leendő anyósával szintén nincs..

Ha konkrét segítséget nem tudsz neki adni, jó helyre nem tudod őt beajánlani, akkor legalább ne árts, ne dörgöld az orra alá, amivel úgyis tisztában van és valszeg nap mint nap frusztrálja őt is!

ápr. 1. 15:27
 102/117 anonim ***** válasza:
48%

Tök mindegy hogy a mentális vagy a krónikus betegség volt előbb vagy hogy egyik a másik okozója, a lényeg hogy tény hogy mentális problémái vannak!

Amúgy miért mentegeted folyamatosan? Nem is anyós vagy hanem a nő? Vagy a pasi?

ápr. 1. 16:11
 103/117 A kérdező kommentje:
Nem mentegetem. Amit elmond és amit tudok az alapján így van. Most meg az a baj hogy nem sértegetem?
ápr. 1. 16:15
 104/117 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Tulajdonképpen te most mit szeretnél?

Hirtelen legyen egy jó egzisztenciája a nőnek vagy szakítsanak a fiaddal vagy mit?!

ápr. 1. 16:18
 105/117 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén ha lenne egy tartósabb munkahelye akkor nyugodtabb lennék valamennyivel.
ápr. 1. 16:22
 106/117 anonim ***** válasza:
76%

105-ös: na de manapság nincs olyan, hogy "tartós" munkahely és bármikor történhet bármi!

Ma nem úgy van már, mint régen, hogy az első munkahelyről mentél nyugdíjba, ahová nem kellett több körös interjú sem.

ápr. 1. 16:26
 107/117 anonim ***** válasza:
33%
De azok alapján amit elmondtal nem lesz tartós munkahelye mert egy szerencsecsomag aki kifogásokat gyárt megoldások helyett, a fiadnak meg úgy tűnik ez rendben van.
ápr. 1. 16:27
 108/117 A kérdező kommentje:
A fiam azt mondja, hogyha felvennék valahova helyt állna. Azért van olyan most is aki megtartja a munkahelyét.
ápr. 1. 16:32
 109/117 anonim ***** válasza:
34%
Tök mindegy hogy helyt állna e ha arra se képes hogy 4 év alatt osszehozzon egy munkahelyet.
ápr. 1. 16:35
 110/117 anonim ***** válasza:
41%

Én megértelek, az alapján, amit írsz, tényleg rossz választás ez a nő. Ettől még egy gyerekes nő is jobb lenne, akinek van munkája.

Én is úgy vagyok vele, hogy a pánikbetegség csak kifogás. Ez az egész pánikbetegség egy kitalált, képzelt dolog. Ha akarna dolgozni, elvállalná azokat a rosszul fizető munkákat ismét, amiket már otthagyott egyszer. Az a baj, hogy nincs rászorulva erre, mert a fiad eltartja. A szülei már ismerik, nem akarják, hogy rájuk akaszkodjon, ezért kellett neki a fiad.

A fiad vehetne neki egy autót, ha csak ennyi a baja. Ha úgyis vele akarja leélni az életét, akkor ez nem nagy áldozat. Maradhatna a fiad nevén a kocsi, arra az esetre, ha mégis szétmennének.

ápr. 1. 20:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!