Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a fiammal,...

Hogyan értessem meg a fiammal,hogy ez a nő rossz választás?

Figyelt kérdés
A fiam 35 éves a nő 38. Négy éve nincs munkahelye, a testvére sem dolgozott még. A fiam jó beosztásban dolgozik, és komolyan tervez ezzel a nővel. Egészségügyi gondjai is vannak a nőnek. Egyébként főiskolát végzett, az a baj vele, hogy semmi nem jön össze neki. Félek, hogy a fiamat is visszahúzza. Meg tanulna is még, holott inkább a munkakeresésre kellene összpontosítania. A fiam meg örül mert ez a nő milyen boldoggá teszi.
márc. 31. 11:31
 61/117 anonim ***** válasza:
54%
Szerencsére mi, nők nem vagyunk ilyen hülyék! 😃
márc. 31. 19:14
 62/117 anonim ***** válasza:
81%
Boldogtalan a fiam, de a menyem hozzá(m) való. Nagy diadal.
márc. 31. 19:15
 63/117 anonim ***** válasza:
58%

Miért nem költöznek (másik) városba, ahol tudna dolgozni a fiad párja is? Hiszen állítása szerint akar dolgozni. Nem ártana gyerek előtt valami munka, hogy kapja a GYED-et. (vagy nem tudom mi a neve most a gyednek)

Én a helyedben rábeszélném őket, hogy költözzenek másik településre.

márc. 31. 19:22
 64/117 anonim ***** válasza:
79%

Mennyi szeretet kap tőle azt írod.

Itt szerintem meg is van a dolog. Mert valószínűleg tőled nem kapta meg.

Sok sok ilyen helyzet van.

35 évesen mar nincs beleszólásod.

Az en páromnak is hülye volt az anyja, de gyógyítjuk egymást. Nem tudja mi az a feltétel nélküli szeretet. Amúgy én is voltam munkanélküli egy ideig de jelenleg többet keresek mint ő. Csakhogy megnyugtassalak.

márc. 31. 19:41
 65/117 anonim ***** válasza:
72%
Van valóban olyan, valaki nem akar dolgozni, es van olyan aki nem tud megtartani egy munkahelyet, nekem 3 főiskolam van es sose tudtam elhelyezkedni, mindenki csesztetett, hogy csak akarni kell, meg biztos nem akarok, stb, vegul 46 evesen tudtam meg, hogy autisztikus vagyok
márc. 31. 19:44
 66/117 anonim ***** válasza:
86%
Csak mert nem dolgozik, attól még lehet jó ember, és ha lesz gyerekük, lehet, hogy becsülettel felnevelné. Sok ember él valamilyen netegséggel, meg szerintem ez sem nagy gond. Adj esélyt a nőnek, ismerd meg jobban, és lehet, nem is olyan rossz, mint aminek hiszed.
márc. 31. 21:30
 67/117 anonim ***** válasza:
68%
Remélem a fiad boldog lesz azzal a nővel, már csak azért is, hogy megpukkadj mérgedben, hogy nem ugathatsz bele az életükbe.
ápr. 1. 04:16
 68/117 anonim ***** válasza:
24%
Mióta vannak együtt? Pár évnél nem adok nekik többet.
ápr. 1. 05:36
 69/117 anonim ***** válasza:
51%
Én egyet kell, hogy értsek az aggódó anyukával. Aki 4 évig nem talál a mai világban munkát, az nem is akar dolgozni. Így mi a francra akar gyereket vállalni? Azért ha valaki akar gyereket, menjen el dolgozni is. Másrészt mi van, ha a férjet baleset éri, meghal vagy valami? Akkor miből akarja eltartani a gyereket? Nagy semmiből?
ápr. 1. 08:45
 70/117 anonim ***** válasza:
90%

1. A betegsegeirol nem tehet, ha a fiadnak belefér hogy talán soha nem lesz gyereke akkor neked is el kell fogadnod.

2. Elhiszem hogy boldoggá teszi, megnyugszik mellette stb.

3. Azt viszont ne mondja nekem senki hogy ha valaki aktívan keres munkát akkor 4 év alatt nem talál és azt se mondja senki hogy ez normális.

De a harmadik pont ellenére sem a te dolgod kérdező. Értem hogy nem örülsz neki, természetes hogy zavar, de attól még nem tudsz mit tenni.

Én is ismerek ilyen pasit akinek a nője évek óta nem dolgozik, nem talál munkát címszóval és a pasi tartja el mindkettőjüket. Szukosen élnek, de ettől függetlenül szereti azt az ingyenélőt, így a család nézi és nem tud mit csinálni, mint néha meghallgatja a pasit amikor panaszkodik. Meg kell várni hogy ők jussonak el arra a szintre amikor már igazán zavarja őket.

ápr. 1. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!