Hogyan értessem meg a fiammal,hogy ez a nő rossz választás?
Miért nem költöznek (másik) városba, ahol tudna dolgozni a fiad párja is? Hiszen állítása szerint akar dolgozni. Nem ártana gyerek előtt valami munka, hogy kapja a GYED-et. (vagy nem tudom mi a neve most a gyednek)
Én a helyedben rábeszélném őket, hogy költözzenek másik településre.
Mennyi szeretet kap tőle azt írod.
Itt szerintem meg is van a dolog. Mert valószínűleg tőled nem kapta meg.
Sok sok ilyen helyzet van.
35 évesen mar nincs beleszólásod.
Az en páromnak is hülye volt az anyja, de gyógyítjuk egymást. Nem tudja mi az a feltétel nélküli szeretet. Amúgy én is voltam munkanélküli egy ideig de jelenleg többet keresek mint ő. Csakhogy megnyugtassalak.
1. A betegsegeirol nem tehet, ha a fiadnak belefér hogy talán soha nem lesz gyereke akkor neked is el kell fogadnod.
2. Elhiszem hogy boldoggá teszi, megnyugszik mellette stb.
3. Azt viszont ne mondja nekem senki hogy ha valaki aktívan keres munkát akkor 4 év alatt nem talál és azt se mondja senki hogy ez normális.
De a harmadik pont ellenére sem a te dolgod kérdező. Értem hogy nem örülsz neki, természetes hogy zavar, de attól még nem tudsz mit tenni.
Én is ismerek ilyen pasit akinek a nője évek óta nem dolgozik, nem talál munkát címszóval és a pasi tartja el mindkettőjüket. Szukosen élnek, de ettől függetlenül szereti azt az ingyenélőt, így a család nézi és nem tud mit csinálni, mint néha meghallgatja a pasit amikor panaszkodik. Meg kell várni hogy ők jussonak el arra a szintre amikor már igazán zavarja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!