Miért utálják a nők ennyire a férfiakat?
Én is nő vagyok de elkeserít hogy a többiek milyen utálattal beszélnek a férfiakról, sokszor még a "sajátjukról" is. Mint pl abban a kérdésben ahol arról volt szó mi lenne ha a férfiak szülnének. 50 válaszon keresztül a férfiakat szídták ogy milyen rosszak, bénák, gyengék stb. Mire jó ez? Vagy ha ennyire rosszak akkor egyes dolgokra miért jók mégis (pl gyerek, szerelem stb)...
Most mondhatjátok hogy a férfiak is. De én ősztintén még csak egy-két férfitől hallottam hogy "a nőknek csak a pénz kell", de nem annyitól mint ahány nőtől fordítva... Miért hiszik a nők hogy jobbak?
"73%-ban hasznos" 45 éves hölgy!
Minden szavaddal tökéletesen egyetértek!
26.L
Félreértettél amikor ezt írtam:
Azért hiszik a nők, hogy jobbak, mert azok.
Szerintem a gyerekek miatt.
Nem lehetnek annyira önzők, mint a férfiak.
Nem azt írtam, hogy azért jobbak mert tudnak gyereket szülni. Úgy értettem kevésbé engedhetik meg maguknak az önzőséget, mivel többnyire ők nevelik a gyerekeket.
Úgy szokták mondani, hogy a gyerekek szocializálják a szüleiket. Leginkább az anyjukat mivel ők vannak velük sokat.
Én erre nem vagyok büszke. Ez csak tény.
Egyáltalán nem örülök a férfigyűlöletemnek. nagyon sok fájdalom van mögötte. És rossz bizalmatlannak lenni.
Inkább az empátiás készségemre vagyok büszke, mert ez a fájdalmakon keresztül fejlődött ki. Persze egy nőnek erre alapvetően nagyobb hajlama van.
Mondj példát kérlek, hogy mi az amiben a férfiak jobbak
a mai világban.
Általában az intelligenciájukkal büszkélkednek .
Sajnálom, de ma már a nők is kibontakoztatják a szellemi képességeiket. És tudják azt a szintet hozni, amit a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!