Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Elhatározo...

Miért csinálja ezt? Elhatározom h nem keresem, feladom, kész, erre ő az aki keres!

Figyelt kérdés

Valaki volt hasonló helyzetben,ha igen mit tett?

reménytelenül szerelmes vagyok,eddig megragadtam minden lehetőséget h találkozhassak vele,de belefáradtam h ő nem akar többet :( csak megalázom magam vele :(

Tegnap este meg fogadtam,h többé nem keresem. Erre ma ő az aki keres és érdeklődik h mi újság velem... Olyan idegesítő! Kimértem válaszolgattam neki-nem voltam sem tul bunkó és hűvős,és nem voltam lelkes sem. Most meg MI VAN HA kérdéseken agyalok. Normélis ez? 20/L

2010. okt. 26. 12:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Figyelj ide a pasik olyan egyszerűek mint egy barlangrajz. Ha már nem erőlködsz, rögtön elkezd kaparni az idiótája. Az kell neki aki lealázza lesz.rja, akiért szó szerint kaparni kell. Ha te azt gondolod, hogy az önbecsülésed ezt még elbírja, akkor hagyd hadd kaparjon, és majd alakul...
2010. nov. 28. 12:44
 32/34 anonim ***** válasza:
Én biztos nem foglalkoznék vele, azok után, hogy egyszer már lekoptatott...ha csak szexkapcsolatra vágysz, arra biztos találsz mást is.Ok, értem én, hogy neked ő kell, de én biztos nem égetném magam azzal, hogy úgy táncolok, ahogy ő fütyül, bármennyire odavagyok érte.
2010. nov. 28. 12:48
 33/34 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogyha komolyan érdekelnéd, akkor veled lenne, és nem lennének "mi van, ha" kezdetű kérdések.Gondolom, nincs kivel legyen, azt meg már tudja, hogy nálad nem kell pedáloznia...
2010. nov. 28. 12:50
 34/34 anonim ***** válasza:
Tényleg?Hol tartotok most?
2010. nov. 28. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!