Miért csinálja ezt? Elhatározom h nem keresem, feladom, kész, erre ő az aki keres!
Valaki volt hasonló helyzetben,ha igen mit tett?
reménytelenül szerelmes vagyok,eddig megragadtam minden lehetőséget h találkozhassak vele,de belefáradtam h ő nem akar többet :( csak megalázom magam vele :(
Tegnap este meg fogadtam,h többé nem keresem. Erre ma ő az aki keres és érdeklődik h mi újság velem... Olyan idegesítő! Kimértem válaszolgattam neki-nem voltam sem tul bunkó és hűvős,és nem voltam lelkes sem. Most meg MI VAN HA kérdéseken agyalok. Normélis ez? 20/L
Figyelj... HA akar tőled valamit, meg fogja mondani, de mivel eddig sem tett ilyet, kicsi rá az esély. Nincs "mi van ha". HA veled akar lenni, szól. Ha nem szól, nem akar. Nincs olyan, hogy biztos nem mer kezdeményezni. Ha a félelmei fontosabbak, mint te, nem vagy fontos neki, nem akar igazán. Ez van.
Ráadásul sok pasi szereti, ha rajonganak érte a nők, semmit nem tesznek, nem akarnak, csak fenntartani az érdeklődést.
Nincs reménytelen szerelem. A szerelem kölcsönös dolog, ami nem az, az nem szerelem, hanem vágy. Ahhoz, hogy szeress valakit, ismerned kell tetőtől talpig, ehhez pedig hosszú idő kell, amit vele töltesz. Te egy általad elképzelt, nem létező emberbe vagy "szerelmes", amilyennek elképzelted őt. De ő nem olyan!!
Talán most kapott észhez. Rájött h már nem érdekes számodra, és ez bántja az önérzetét, ezért most ő teper.
Legyél valamelyest távolságtartó, de ne ellenálló, és várd ki a végét!
mi ismerjük egymást már elég régóta,közel egy évig csak szexpartnerek voltunk,ám én időközbe beleszerettem,és mikor ezt megmondtam neki akkor megszakadt a kapcsolatnak egy jó fél évre. Mostanában 2-3 hónapja újból elkezdtünk találkozni,eleinte reménykedtem h most talán majd több lesz mint szex,mert én még mindig szeretem :( de nem :( és belefáradtam h megpróbáljak tovább küzdeni :8
meg próbáltam mindent amit csak tudtam,de már nem akarom tovább alázni magam.
El akarom felejteni végleg :( De így nem megy h ő keres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!