Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Elhatározo...

Miért csinálja ezt? Elhatározom h nem keresem, feladom, kész, erre ő az aki keres!

Figyelt kérdés

Valaki volt hasonló helyzetben,ha igen mit tett?

reménytelenül szerelmes vagyok,eddig megragadtam minden lehetőséget h találkozhassak vele,de belefáradtam h ő nem akar többet :( csak megalázom magam vele :(

Tegnap este meg fogadtam,h többé nem keresem. Erre ma ő az aki keres és érdeklődik h mi újság velem... Olyan idegesítő! Kimértem válaszolgattam neki-nem voltam sem tul bunkó és hűvős,és nem voltam lelkes sem. Most meg MI VAN HA kérdéseken agyalok. Normélis ez? 20/L

2010. okt. 26. 12:19
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
35%
Tarts ki még egy darabig, és a kezedet is megkéri.
2010. okt. 26. 12:22
 2/34 anonim ***** válasza:
67%
ez ilyen, velem is sokszor előfordult. ilyen csiki-csuki játék. lehet ebből még valami, adj neki lehetőséget.
2010. okt. 26. 12:25
 3/34 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj... HA akar tőled valamit, meg fogja mondani, de mivel eddig sem tett ilyet, kicsi rá az esély. Nincs "mi van ha". HA veled akar lenni, szól. Ha nem szól, nem akar. Nincs olyan, hogy biztos nem mer kezdeményezni. Ha a félelmei fontosabbak, mint te, nem vagy fontos neki, nem akar igazán. Ez van.

Ráadásul sok pasi szereti, ha rajonganak érte a nők, semmit nem tesznek, nem akarnak, csak fenntartani az érdeklődést.

Nincs reménytelen szerelem. A szerelem kölcsönös dolog, ami nem az, az nem szerelem, hanem vágy. Ahhoz, hogy szeress valakit, ismerned kell tetőtől talpig, ehhez pedig hosszú idő kell, amit vele töltesz. Te egy általad elképzelt, nem létező emberbe vagy "szerelmes", amilyennek elképzelted őt. De ő nem olyan!!

2010. okt. 26. 12:30
 4/34 anonim ***** válasza:
73%

Talán most kapott észhez. Rájött h már nem érdekes számodra, és ez bántja az önérzetét, ezért most ő teper.

Legyél valamelyest távolságtartó, de ne ellenálló, és várd ki a végét!

2010. okt. 26. 12:30
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy hagyd a fenébe és ezt neki is mondd meg akármennyire is nehéz, hogy nem érdekel már ő téged! Én is így voltam az exemmel, esélyt adtam neki már sokadjára és teljesen megalázott! Az apja mondta, hogy meg akarja kérni a kezem is, de vártam, és semmi és így visszagondolva jobban is jártam! Mert mint kiderült azért hagyott el, mert akadt neki alakulóban egy másik csaj és ha kerestem semmi, de miután nem jött össze a csajjal megint hozzám könyörögte magát, visszafogadtam és nem lett jó vége!
2010. okt. 26. 12:31
 6/34 anonim ***** válasza:
Még egy: ha mindenképp fontos, hogy le legyen zárva az ügy, akkor állj elé, és mondd meg neki, hogy szeretnéd jobban megismerni, ha ő is akarja. Ki fog bújni a szög a zsákból. Viszont ezzel nem mondtál semmit, ami megalázó, nem akaszkodtál rá (hagytál neki döntési lehetőséget), nem szolgáltattad ki magad. Ha benne van, elindulhat valami, ha nemet mond, csak hülyített.
2010. okt. 26. 12:34
 7/34 A kérdező kommentje:

mi ismerjük egymást már elég régóta,közel egy évig csak szexpartnerek voltunk,ám én időközbe beleszerettem,és mikor ezt megmondtam neki akkor megszakadt a kapcsolatnak egy jó fél évre. Mostanában 2-3 hónapja újból elkezdtünk találkozni,eleinte reménykedtem h most talán majd több lesz mint szex,mert én még mindig szeretem :( de nem :( és belefáradtam h megpróbáljak tovább küzdeni :8

meg próbáltam mindent amit csak tudtam,de már nem akarom tovább alázni magam.

El akarom felejteni végleg :( De így nem megy h ő keres

2010. okt. 26. 12:36
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a típus, aki csak akkor érdeklődik, ha elveszettnek érzi az érdeklődésedet iránta. Ilyen gyáva pasi nem létezik. Ha meg bizonytalankodik, felejtsd el, hogy te lennél az, aki meg tudja győzni az ellenkezőjéről!
2010. okt. 26. 12:38
 9/34 anonim ***** válasza:
51%
Szegény,megértelek!Én pont most vágtam bele egy ilyen kapcsolatba!!ELmesélnéd nekem h miket csináltatok vagy h működött a találkozás?Csak szex és kész,vagy nyiltan is mutatkoztatok?Légyszives mert ha ilyen gáz akkor bele se bonyolódik!!
2010. okt. 26. 13:01
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe bele sem szabadott volna vágnod! Szerintem egyértelmű számodra a válasz.
2010. okt. 26. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!