Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Elhatározo...

Miért csinálja ezt? Elhatározom h nem keresem, feladom, kész, erre ő az aki keres!

Figyelt kérdés

Valaki volt hasonló helyzetben,ha igen mit tett?

reménytelenül szerelmes vagyok,eddig megragadtam minden lehetőséget h találkozhassak vele,de belefáradtam h ő nem akar többet :( csak megalázom magam vele :(

Tegnap este meg fogadtam,h többé nem keresem. Erre ma ő az aki keres és érdeklődik h mi újság velem... Olyan idegesítő! Kimértem válaszolgattam neki-nem voltam sem tul bunkó és hűvős,és nem voltam lelkes sem. Most meg MI VAN HA kérdéseken agyalok. Normélis ez? 20/L

2010. okt. 26. 12:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Hány éves a pasi??Ha megkérdezhetem!Igen smsben nem gondoltam!MAjd alakul néha azt érzem csak hagyom magam had sodródjak az árral!Néha azt érzem határozottabb kell legyek mert ő amugy egy nyuszi ember,fél a nőktől!Tőlem is félt mert sokáig nem mert találkozni!Csak amikor küldtem neki jeleket h jó lenne talizni,és pár randi után megtörtént a dolog!Szar volt,kimondottan!Utána nem keresett na mondom ennyi volt!Aztán fel keresett 1 hónap után!És azóta összejárunk!Szóval borzalmas és nem ajánlom senkinek!
2010. okt. 26. 15:21
 22/34 A kérdező kommentje:

ő 27 éves

én sem ajánlom senkinek,bárcsak visszaforgathatnám az időt! vele se kezdenék,de most meg kiszállni ebből az egészből nem tudok,nem megy.

Azt mondta késöbb még majd hívni fog,félek h kimondom azt h igen találkozzunk,mert sokszor hiába tudom h mit kéne mondanom neki a számon vhogy más jön ki :S

2010. okt. 26. 15:26
 23/34 anonim ***** válasza:
Akkor állj elé és mond meg neki büszkén h te jobbat érdemelsz és te nem szenvedni akarsz hanem szeretni valakit!Legyél kemény!Ne lássa rajtad h félsz tőle!Döntse el mit akar!Ha meg csak kihasználni akkor hagyd ott!Ne szenvedj feleslegesen!
2010. okt. 26. 15:47
 24/34 anonim ***** válasza:

ugyeugye...én is ebben szenvedek:D bár engem ő nem keres, de mindig hallat magáról...

tegnap reggel végre kitisztítottam az agyam, megdumáltam magammal hogy többet nem godnolok rá... rá fél órára jön a telefon egyik haveromtól, hogy bezsélt a sráccal és tuti bejövök neki... hát b*ssza meg. msot megint rá gondolok, pedig semmivel sem vagyok előrébb:D

neked csak azt tudom tanácsolni hogy kérdezz rá valamilyen furfangos módon, vagy egyenesen... nekem is ezt kéne, de én nyuszi vagyok hozzá.

2010. okt. 26. 16:20
 25/34 anonim ***** válasza:

Én dettó ugyanígy voltam, mint te, Kedves Kérdező! Én lehűtöttem a kedélyeit. Azóta még azt is letagadom, hogy ismerem. Csak pislognak a közös ismerősök.

Tanulja meg a leckét, hog téged elveszített! Ne alázd meg magad azzal, hogy visszafogadod!

2010. okt. 26. 18:53
 26/34 anonim ***** válasza:
Ird le hogy találkoztál e vele?VAgy mit történt lécci!!
2010. okt. 27. 14:26
 27/34 A kérdező kommentje:
este hívott h nem megyek el hozzá,de azt mondtam h nem. Tök késő volt már,ez volt a szerencsém mert amilyen hülye vagyok ha kicsit elöbb hív mentem volna... Próbálok elkülönülni tőle. msn-n le tiltottam,meg beállítottam h ha ő hív akkor csak egy egész halkat pittyenjen a telomígy meg se hallom
2010. okt. 27. 15:01
 28/34 anonim ***** válasza:
Titltasd le a számát is, és állíttasd be, hogy rejtett számról ne fogadjon a telefonod hívást (a szolgáltatód v.melyik kereskedésébe bemész, ott elintézik neked). Ne törj meg, mert megint te fogsz rosszul járni!
2010. okt. 27. 15:26
 29/34 anonim ***** válasza:

"Ha meg csak kihasználni akkor hagyd ott!Ne szenvedj feleslegesen!"

Kicsit le vagyok maradva, mert visszaolvasva sem látom, hogy ki akart volna használni. ha leírnád, hogy mivel használ ki, könnyebb a helyedbe képzelni magam és könnyebb tanácsot adni.

2010. nov. 28. 02:42
 30/34 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem próbáltad az újrakezdés után azt hogy mozi után elköszönsz tőle és no szex. Ha keresett volna még ezek után is, akkor valóban elképzelhető lett volna, hogy akar valamit. De így, hogy egy füttyentésre odaadtad magad..., hát ne haragudj, de mit vártál?
2010. nov. 28. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!