Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Elhatározo...

Miért csinálja ezt? Elhatározom h nem keresem, feladom, kész, erre ő az aki keres!

Figyelt kérdés

Valaki volt hasonló helyzetben,ha igen mit tett?

reménytelenül szerelmes vagyok,eddig megragadtam minden lehetőséget h találkozhassak vele,de belefáradtam h ő nem akar többet :( csak megalázom magam vele :(

Tegnap este meg fogadtam,h többé nem keresem. Erre ma ő az aki keres és érdeklődik h mi újság velem... Olyan idegesítő! Kimértem válaszolgattam neki-nem voltam sem tul bunkó és hűvős,és nem voltam lelkes sem. Most meg MI VAN HA kérdéseken agyalok. Normélis ez? 20/L

2010. okt. 26. 12:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok énis!Szexkapcsolatban élek/tem/,nem mondtam meg még neki h szerelmes vagyok belé,de nem keresem már!Hátha rájön!De valahol mindig megtalál és nem tudok neki ellenálni!Néha azt érzem szeret vagy egy halvány hangyafing esély van rá!egyszer letudtuk zárni 3hétre,én nem is kerestem de ő felhivott!Átkozott pasi!És ne mtudom mit csináljak!Mesélhetnél a pasi természetéről!Mert az enyém az ágyban rettentő jó de kommunikálni nem tud az érzéseiről,magyarul beszari!És ezt ő is bevallotta!
2010. okt. 26. 13:40
 12/34 A kérdező kommentje:

Én ha tehetném vissza csinálnám az egészet,és soha nem bonyolodnék bele :S

Vele is nagyon jó az ágyban,még soha senkivel nem volt ennyire jó. És ha találkozunk nem tudok neki ellenállni. Sokszor eszembe jutott h megmondom neki h nem tudtam elfelejteni és még mindig szeretem őt :( de amikor utoljára bevalottam az érzéseim,elég csúnyán koptatott le :( Így jobbnak látom ha csak egyszerüen megpróbálok vele megszakítani minden kapcsolatot,de így lehetetlen ha mindig keres

2010. okt. 26. 14:20
 13/34 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem h mit mondott amikor bevallottad?Milyen szöveggel koptatott le?És miket mond amikor felhiv?Csak elmész hozzá vagy ő hozzá és szexeltek?semmi ölelkezés,vacsi,séta?
2010. okt. 26. 14:32
 14/34 A kérdező kommentje:

A találkozások ugy szoktak történni,h nem nézünk megegy filmet vagy ilyesmi, meg általába haza szokott kisérni az utcán meg fogja a kezem,meg ilyenek. Sőt van ugy h csak együtt alszunk,mert én menstruálok. Ezekkel a jelekkel eléri azt h reménykedni kezdek h hátha mégis lehet belőle több,de sajnos nem :(

Totál nem értem néha miért viselkedik ugy ahogy :(

2010. okt. 26. 14:33
 15/34 A kérdező kommentje:
emlékeztetett a saját szabályaimra(azt mondtam neki hez csak szex,és ennyi,több nem lehet belőle) majdnem h kijelentette h ribanc vagyok :S ezek után fél évig nem beszéltünk,se én,se ő nem kereste a másikat. Pár hónapja ő kezdett rám irni msn-n és végül találkoztunk,meg azóta többször is. Arról h a multban mi történt egyikünk se beszélt...
2010. okt. 26. 14:36
 16/34 anonim ***** válasza:
a saját szabályaidra?Akkor te voltál az aki először kijelentette h csak szex?És mivel indokolta h nem akar komoly kapcsolatot?Mi megbeszéltük h ez nem ribanckodás és mindig elmondja h ne érezzem magam annak mert felnőttek vagyunk!
2010. okt. 26. 14:45
 17/34 anonim ***** válasza:
lehet azóta már kezdett valamit érezni vagy hiányoztál neki!Nem mondta miért keresett fel újból?
2010. okt. 26. 14:47
 18/34 A kérdező kommentje:

nem mondta

ilyen általános kérdéseket tett fel,h mi ujság velem meg ilyenek... Arról h mi történt egyikünk se beszélt. Sztem sírva is fakadtam volna ha bocsánatot kér. Olyan megalázó volt amikor lekoptatott :( Én teljesen elhittem h igaza van és ribanc vagyok amélrt csaka szexért találkoztunk. és igen én mondtam h ebből ne legyen több,mert elötte lett vége egy komoly kapcsolatomnak és nem akartam egyből beleugrani egy kapcsolatba,de a szex meg hiányzott :S eleinte ugy gondoltamh felnőttek vagyunk tudom majd kezelni a helyzetet,nem gondoltam volna h szerelmes leszek belé...

Sztem csak nem volt senkije,és gondolta bepróbálkozik... Hát bejött neki... Eleinte minden erőmmel azon voltam h változtassaka kapcsolatunkon,de nem sikerült. Mikor én kérdezem h nem e találkozunk,akkor vmi gagyi kifogással kitér előle. De mikor ő akar,addig ir,meg hív amig rá nem tud beszélni. Jó bevallom nem nehéz neki rábeszélnie...

DE már nem akarom megalázni magam,felejteni akarok. Csak ugy simán kilépni a bűvköréből. Nem akarok neki magyarázkodni sem h miért,mert tök felesleges.

2010. okt. 26. 14:57
 19/34 anonim ***** válasza:
én megértelek mert énsem tudok szabadulni tőle,talán az lenne a legjobb ha tényleg hagynád!Tiltsd le msnről,szakítsd meg vele minden elérhető kapcsolatot!Én nem merem elmondani neki h szeretem,pedig annyira próbálkoztam nem érezni iránta semmit!És ő mondta h nem legyek szerelmes!segitenél hogy mondtad el neki?Honnan szedtél erőt?
2010. okt. 26. 15:05
 20/34 A kérdező kommentje:

én se mertem megmondai neki,inkább irtam neki egy sms-t... amire aztán jöttek sorban a bunkóbbnál bunkóbb válaszok... A végén azt is mondta h ha nem sms-be vallom be akkor másképp reagált volna.... Képzelem. :S

Msn-ről már letiltottam tegnap este,a számát kitöröltem h még a legrészegebb pillantomba se tudjam felhívni vagy sms-t irni neki... De ma ő irt sms-t h miért megyek fel msn-re,meg mivel nem válaszoltam neki fel is hívott. olyanokat mondtam neki h nincs kedvem gépezni,majd talán később leszek. Kérdezte azt is h nem e talizunk,mondtam neki h talán máskor,ma nem nagyon érek rá aztán elköszöntem tőle.

tel.számot ez miatt nem akarok cserélni :S

Tudod nagyon nehéz volt nem egyből igen mondani a talira :S de az járt a fejembe h tudom miért akarja :S de miután letettem meg már azon gondolkoztam h MI VAN HA most azért hívott mert tényleg hiányzom neki,és nem csak azért mert szexelni akar...

Ez egy ördögi kör

2010. okt. 26. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!