Miért csinálja ezt? Elhatározom h nem keresem, feladom, kész, erre ő az aki keres!
Valaki volt hasonló helyzetben,ha igen mit tett?
reménytelenül szerelmes vagyok,eddig megragadtam minden lehetőséget h találkozhassak vele,de belefáradtam h ő nem akar többet :( csak megalázom magam vele :(
Tegnap este meg fogadtam,h többé nem keresem. Erre ma ő az aki keres és érdeklődik h mi újság velem... Olyan idegesítő! Kimértem válaszolgattam neki-nem voltam sem tul bunkó és hűvős,és nem voltam lelkes sem. Most meg MI VAN HA kérdéseken agyalok. Normélis ez? 20/L
Én ha tehetném vissza csinálnám az egészet,és soha nem bonyolodnék bele :S
Vele is nagyon jó az ágyban,még soha senkivel nem volt ennyire jó. És ha találkozunk nem tudok neki ellenállni. Sokszor eszembe jutott h megmondom neki h nem tudtam elfelejteni és még mindig szeretem őt :( de amikor utoljára bevalottam az érzéseim,elég csúnyán koptatott le :( Így jobbnak látom ha csak egyszerüen megpróbálok vele megszakítani minden kapcsolatot,de így lehetetlen ha mindig keres
A találkozások ugy szoktak történni,h nem nézünk megegy filmet vagy ilyesmi, meg általába haza szokott kisérni az utcán meg fogja a kezem,meg ilyenek. Sőt van ugy h csak együtt alszunk,mert én menstruálok. Ezekkel a jelekkel eléri azt h reménykedni kezdek h hátha mégis lehet belőle több,de sajnos nem :(
Totál nem értem néha miért viselkedik ugy ahogy :(
nem mondta
ilyen általános kérdéseket tett fel,h mi ujság velem meg ilyenek... Arról h mi történt egyikünk se beszélt. Sztem sírva is fakadtam volna ha bocsánatot kér. Olyan megalázó volt amikor lekoptatott :( Én teljesen elhittem h igaza van és ribanc vagyok amélrt csaka szexért találkoztunk. és igen én mondtam h ebből ne legyen több,mert elötte lett vége egy komoly kapcsolatomnak és nem akartam egyből beleugrani egy kapcsolatba,de a szex meg hiányzott :S eleinte ugy gondoltamh felnőttek vagyunk tudom majd kezelni a helyzetet,nem gondoltam volna h szerelmes leszek belé...
Sztem csak nem volt senkije,és gondolta bepróbálkozik... Hát bejött neki... Eleinte minden erőmmel azon voltam h változtassaka kapcsolatunkon,de nem sikerült. Mikor én kérdezem h nem e találkozunk,akkor vmi gagyi kifogással kitér előle. De mikor ő akar,addig ir,meg hív amig rá nem tud beszélni. Jó bevallom nem nehéz neki rábeszélnie...
DE már nem akarom megalázni magam,felejteni akarok. Csak ugy simán kilépni a bűvköréből. Nem akarok neki magyarázkodni sem h miért,mert tök felesleges.
én se mertem megmondai neki,inkább irtam neki egy sms-t... amire aztán jöttek sorban a bunkóbbnál bunkóbb válaszok... A végén azt is mondta h ha nem sms-be vallom be akkor másképp reagált volna.... Képzelem. :S
Msn-ről már letiltottam tegnap este,a számát kitöröltem h még a legrészegebb pillantomba se tudjam felhívni vagy sms-t irni neki... De ma ő irt sms-t h miért megyek fel msn-re,meg mivel nem válaszoltam neki fel is hívott. olyanokat mondtam neki h nincs kedvem gépezni,majd talán később leszek. Kérdezte azt is h nem e talizunk,mondtam neki h talán máskor,ma nem nagyon érek rá aztán elköszöntem tőle.
tel.számot ez miatt nem akarok cserélni :S
Tudod nagyon nehéz volt nem egyből igen mondani a talira :S de az járt a fejembe h tudom miért akarja :S de miután letettem meg már azon gondolkoztam h MI VAN HA most azért hívott mert tényleg hiányzom neki,és nem csak azért mert szexelni akar...
Ez egy ördögi kör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!