A ferjem naponta tobbszor felhvja az anyjat /folytatas lent (? )
...fel is megy hozza ugy h. nekem nem is szol(egy emelettel fejebb lakik egyedul) sokszor ott is vacsizik...Nem vagyok feltekeny hanem aggodom...Az a gyanum h. egy erzelmileg eretlen ferfival elek aki meg nem nott fel es nem is fog soha.
Nalatok mi a helyzet,esetleg ismertek ilyen esetet?
Az előbb is azt szerettem volna kihozni, hogy ehet, hogy azért ül a mamánál, mert valamiért nem érzi jól veletek magát.
Ennek te is oka lehetsz. Először próbálj magadba nézni, hátha találsz valamit, amit nem jól csináltál.
Nekem is ez volt a gyanúm hogy 1 olyan férfival élek aki még nem nőt fel és nem is fog soha...és be igazolódott a gyanú....
De 10 éve vagyunk együtt és próbálok ezzel meg békülni
igaz néha annyira bánt és unom de ha szeretsz valakit el kell fogadni olyannak amilyen......
10:34es vagyok
29éves vagyok, van 2 gyerekem és nagyon jól megvagyok az anyósommal, úgy tekintek rá mint a barátnőmre.
10:56 vagyok
Szóval úgy viselkedik mint egy gyerek
3 gyereket nevelünk együtt és ahogy a gyerekek panaszkodnak
nekem, úgy ő az anyjának (néha)Valószínűleg bennem is van valami 'baj'de azért vagyunk 10 éve együtt hogy az ilyen 'félreértéseket' meg beszéljük! (Szerintem) Zavar hogy át megy kajálni amikor én is főzők... hisz mindig azt főzők amit ő kér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!