Akik elmúltak 22évesek, dolgoznak és a szüleikkel élnek, válaszolnátok?
Adtok pénzt a szüleiteknek? Mennyit? Milyen gyakran? Kajába, rezsibe beszálltok? Hogyan? Mennyivel? És egyébként hogyan segítetek? (nem feltétlen pénzzel)
Előre is köszi a válaszokat! :)
Tőlem sem kérnek, magamnak veszem a ruháimat, a telefonszámlám, az internetem az enyém, ha boltba megyek persze nem csak magamnak veszek joghurtot, hanem akkor úgy, ami kell otthonra, vagy amiből mindenkinek főzünk, de nem kérnek, sőt ha adnék sértődés lenne. Nálunk nem szokás. Se anyámtól, se apámtól nem kértek otthon, apámtól egyszer akart az anyja, de meg tudta az apja és olyan balhét rendezett, hogy a mi az, hogy a fiától pénzt szed van nekik, hogy csak na.
persze, ha szükség lenne rá, akkor adnék is meg elfogadnák, de nincs rá szükség, anyuék a negyvenes éveik elején vannak, nem szegény nyugdíjasok, így is van nyaralásra, hobbira, szaunára tök tudja mire, minek vennék el a pénzemet, hogy meg mutassák ki vagyok, én vagyok? Az értékét már tizenéve megtanultam, nem attól fogom, hogy anyám elveszi.
en vagyok aki azt irta h "jo kerdes kesobb valaszolok"
en is haza adom az osszes penzemet, Edesanyammal elunk ketten, el vannak valva a szulok, a noverem kulon el mar mas csalad, en pedig anyummal elek
neha kolcson kerek a fizetesembol mert tavkapcsolatban elek a baratnommel (egyetemen van mas varosba) de amit keresek pluszpenzt a munkahelyemen kivul az mar az enyem.
25 fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!