Akik elmúltak 22évesek, dolgoznak és a szüleikkel élnek, válaszolnátok?
Adtok pénzt a szüleiteknek? Mennyit? Milyen gyakran? Kajába, rezsibe beszálltok? Hogyan? Mennyivel? És egyébként hogyan segítetek? (nem feltétlen pénzzel)
Előre is köszi a válaszokat! :)
14:18-as válaszolónak:
Ha Te keresel 60-at, a párod meg 55-öt, akkor tudnátok bérelni egy egy szobás lakást szerintem. Lehet, hogy szűkösen éldegélnétek, de mégis nyugodtabban.
Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek.
Akkor ezek szerint a családom nagyon jó helyzetben van. Én még ugyan középsulis vagyok, de a nővéreim (23,25) dolgoznak, viszonylag jó fizuval, de nem szoktak pénzt adni. Mármint néha van olyan, hogy elkér anya egy nagyobb összeget, de amint tudja ki is fizeti. Tesóim elmennek a boltba, ott fizetnek, bár nem a nagybevásárlásoknál. A kajajegyet oda szokták adni.
Én csak 70-75ezret keresek.
Ebből szoktam beadni a közösbe 10et, meg a 8ezres kajajegyet.
25/f
én 21 éves vagyok,kb 70ezret keresek,plussz kaja jegy. Ebből 40et adok le meg a kaja jegyet,plussz én fizetem a netet-mert én akartam. Bár már mondtam h le kéne mondaom mert a melo miatt én ugyse nagyon használom,meg most vettem egy tv-t áruhitelre,6 hónapig 10.000Ft.és így alig maradna pénzem. jah,meg előfizus telom is van ami egy hónapba 4000ft(domino mix+ a telefon díja). Tényleg kevés pénzem marad,mert még a maradékból kell megvennem a bérletet h el tudjak járni dolgozni.
de hát ez van,muszáj sajnos ennyit adnom. Mikor munkanélküli voltam akkor is ennyit kellett adnom :S még jó h nem voltam sokéig csak 2 hónapig
Tőlem nem kértek eddig pénzt, elvégre a lányuk vagyok. Miért tőled kértek?
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!