Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik elmúltak 22évesek,...

Akik elmúltak 22évesek, dolgoznak és a szüleikkel élnek, válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Adtok pénzt a szüleiteknek? Mennyit? Milyen gyakran? Kajába, rezsibe beszálltok? Hogyan? Mennyivel? És egyébként hogyan segítetek? (nem feltétlen pénzzel)

Előre is köszi a válaszokat! :)

2010. okt. 24. 13:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

14:18-as válaszolónak:

Ha Te keresel 60-at, a párod meg 55-öt, akkor tudnátok bérelni egy egy szobás lakást szerintem. Lehet, hogy szűkösen éldegélnétek, de mégis nyugodtabban.

2010. okt. 24. 14:28
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek.

Akkor ezek szerint a családom nagyon jó helyzetben van. Én még ugyan középsulis vagyok, de a nővéreim (23,25) dolgoznak, viszonylag jó fizuval, de nem szoktak pénzt adni. Mármint néha van olyan, hogy elkér anya egy nagyobb összeget, de amint tudja ki is fizeti. Tesóim elmennek a boltba, ott fizetnek, bár nem a nagybevásárlásoknál. A kajajegyet oda szokták adni.

2010. okt. 24. 14:34
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
14:28-asnak...sajnos a párom velem együtt veszítette el a munkáját,mikor becsődölt a cég a válság miatt!Sajnos itt nagyon nehezen lehet találni...itt kincs a munka! :S
2010. okt. 24. 14:49
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Mivel elég nagy házunk van egyelőre itt lakunk a férjemmel. Én 75 000-et, a férjem 100 000-et keres. Ebből havi 20 000-et adunk a számlákba, és kb. havi 20 000- 25 000-et költünk a konyhára, tisztítószerekre, és amire éppen szükségét érzem. A kertben nem nagyon segítünk, de 95 %-ban mi sütünk főzünk anyuékra és az öcsémre is. Ha délutános vagyok előtte, ha délelőttös, akkor munka után másnapra. Szerencsére a férjem és én is imádunk főzni, ez nekünk hobbi. Hetente egyszer takarítom a wc-t, fürdőt, konyhát, néha mosok, férjem porszívózik. Nagyobb eseményekre (pl. Karácsony, évforduló) szívesen veszünk nagyobb ajándékokat anyuéknak, pl. konyhabútort, tűzhelyet. Igazából nagyon hálásak vagyunk azért a csodálatos esküvőért amit szerveztek nekünk tavaly. Meg egyébként is az a típusú ember vagyok aki ezerszer jobban szeret adni, mint kapni. Kaptam már eleget tőlük az életben, most én jövök. :) 24/N
2010. okt. 24. 14:59
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
25 vagyok. itthon lakunk a férjemmel az én szüleimnél. 25 ezret adunk a számlákba és a kaját magunknak álljuk.
2010. okt. 24. 16:44
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én csak 70-75ezret keresek.

Ebből szoktam beadni a közösbe 10et, meg a 8ezres kajajegyet.

25/f

2010. okt. 24. 19:51
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

én 21 éves vagyok,kb 70ezret keresek,plussz kaja jegy. Ebből 40et adok le meg a kaja jegyet,plussz én fizetem a netet-mert én akartam. Bár már mondtam h le kéne mondaom mert a melo miatt én ugyse nagyon használom,meg most vettem egy tv-t áruhitelre,6 hónapig 10.000Ft.és így alig maradna pénzem. jah,meg előfizus telom is van ami egy hónapba 4000ft(domino mix+ a telefon díja). Tényleg kevés pénzem marad,mert még a maradékból kell megvennem a bérletet h el tudjak járni dolgozni.

de hát ez van,muszáj sajnos ennyit adnom. Mikor munkanélküli voltam akkor is ennyit kellett adnom :S még jó h nem voltam sokéig csak 2 hónapig

2010. okt. 26. 14:46
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
14:46 vagyok még itthon szoktam mosogatni,a közös helységeket takarítani,mega saját szobám. Főzésbe nem tudok segíteni,mert nem tudok
2010. okt. 26. 14:48
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

Tőlem nem kértek eddig pénzt, elvégre a lányuk vagyok. Miért tőled kértek?

26/N

2010. okt. 26. 16:04
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem, már írtam h középsulis vagyok, nem dolgozok, de azt is írtam h a nővéreim, akik dolgoznak, tőlük sem kérnek:D
2010. okt. 26. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!