Apukák vagy férfiak válaszolnátok?
Én lány vagyok.Az van,hogy mikor apukámmal sétálunk, akkor ő szokott olyat csinálni, hogy tőlem több méterre távolabb megy, vagy előttem vagy mellettem srégen.
Én egy ideje kicsit gyengébb vagyok fizikailag, meg ma is szédültem a melegben,plusz úgy vagyok vele,hogy ha már együtt sétálunk,megyünk valahova,akkor beszélgetnünk is kellene, mert miért is töltjük együtt az időt,ha nem ezért?
Ma is megkérdeztem apukámat,hogy miért megy tőlem ilyen távol,mintha egy potyautas lennék,csak lehagy,nem törődik velem?Miért megy mindig más irányba,nem is érdekli,hogy utol érem-e?
Erre azt mondja,hogy férfiuralom van, nem nőuralom,miért nem megyek én utána,miért neki kellene hozzám alkalmazkodnia?
Ez szerintem durva,mert nem esik jól,hogy ezt csinálja,persze nem csinálok belőle vitát,meg ráhagyom,és mondom neki,hogy ja tényleg!De szerintetek helyes ez??????????
Apukák,ti hogy csináljátok ezt???Férfiak!!!!!!! SZerintetek ez okés?
(Ha meg fiúkkal vagyok,barátok,vagy több ilyesmi,akkor is megvárnak,meg tudunk egymás mellett menni,ott miért nem probléma ez???? :/)
Ne haragudj,de apukád hülye.Ez nem normális dolog.
1:a nők is egyenjogúak
2:a lánya vagy,beszélgetnetek kéne és egymással foglalkozni,nem úgy kezelni téged mint egy kutyát.
Szerintem ne mond,hogy igaza van,inkább beszéld meg vele.
Az én Édesapám ugyanezt csinálja! De ő még Édesanyámmal is. Én nem tudom miért ilyen....szerintem már nem fog változni, mindig ilyen volt.
21L
Apád egy bunkó. Nekem ilyen apám lenne, szóba sem állnék vele. Amúgy minek kell nektek együtt menni bárhová is? Ha megy előtted, had menjen. Maradj le direkt és nézelődj, stb. mintha egyedül lennél. Vagy megvár vagy elmegy.
Ne legyél már ennyire papucs! Ha szégyell téged ne menjetek együtt, nem kell ebből ügyet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!