Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukák vagy férfiak válaszolná...

Apukák vagy férfiak válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Én lány vagyok.Az van,hogy mikor apukámmal sétálunk, akkor ő szokott olyat csinálni, hogy tőlem több méterre távolabb megy, vagy előttem vagy mellettem srégen.

Én egy ideje kicsit gyengébb vagyok fizikailag, meg ma is szédültem a melegben,plusz úgy vagyok vele,hogy ha már együtt sétálunk,megyünk valahova,akkor beszélgetnünk is kellene, mert miért is töltjük együtt az időt,ha nem ezért?

Ma is megkérdeztem apukámat,hogy miért megy tőlem ilyen távol,mintha egy potyautas lennék,csak lehagy,nem törődik velem?Miért megy mindig más irányba,nem is érdekli,hogy utol érem-e?

Erre azt mondja,hogy férfiuralom van, nem nőuralom,miért nem megyek én utána,miért neki kellene hozzám alkalmazkodnia?

Ez szerintem durva,mert nem esik jól,hogy ezt csinálja,persze nem csinálok belőle vitát,meg ráhagyom,és mondom neki,hogy ja tényleg!De szerintetek helyes ez??????????

Apukák,ti hogy csináljátok ezt???Férfiak!!!!!!! SZerintetek ez okés?

(Ha meg fiúkkal vagyok,barátok,vagy több ilyesmi,akkor is megvárnak,meg tudunk egymás mellett menni,ott miért nem probléma ez???? :/)

2011. máj. 19. 16:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem csináltam ilyet a lányommal sosem. Esetleg mikor kicsike volt, és nem haladt, olyankor az ember előbb megy, hogy lássa a gyerek és érezze, hogy haladjunk is.

Most ha együtt sétálunk, bár már ő is anyuka egymás mellett, vagy belémkarul és úgy megyünk.

Mi a pláne az együtt menésben ha nem élvezi. Nem király ő, hogy mindenki előtt lépkedjen. Öregeeeeeeeem.

Amúgy jóban vagytok ?

2011. máj. 19. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is az volt a problémám, hogy apu már nem akart velem mutatkozni. Szerettem vele sétálgatni kettesben, nagyon apás voltam, de egyszer előállt azzal, hogy ez már nem oké, olyan csúnyán néznek rá az emberek mikor sétálunk a tóparton, biztos rosszra gondolnak. Így kettesben soha nem mentünk többé sétálni és ekkor voltam 16.
2011. máj. 19. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Velem is ezt csinálta apu, amikor ketten mentünk haza az iskolából 8 éves koromban. Pedig akkor ő volt az iskolaigazgató...
2011. máj. 21. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!