16 éves lányok, válaszolnátok?
Húgomnak szeretnék ajándékot venni, 16 éves. Németországban lakom, már egy éve, és annak ellenére, hogy sokat beszélünk, nem tudom mégis mire vágyna. Én már nem emlékszem milyen igényeim voltak 16 évesen, de hát más kor van.. :)
Örülnék, ha írnátok, hogy ti minek örülnétek, mire van szükségetek, stb.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
21L
ruhák, cipők, táskák, kiegészítők, sminkcuccok, esetleg koncertjegy...
így az átlag 16 éves lányoknál ezeket veszem észre, hogy szeretnék.
ÉN viszont műszakicikk-b*zi vagyok :)
szóval telefon, zene/videó-lejátszók, számítógépalkatrésuzek, stb :)
Nem vagyok 16 éves :-)
Attól függ mennyi pénzből szeretnél gazdálkodni meg hugodnak milyen a stílusa. Lehet poénos fülbevaló, kiegészítő, az ilyenek egy fiatal lánynak mindig kellenek. Ha viszon nagyobb összeget szeretnél rászánni, akkor akár egy telefon is lehet.
hűű hát aminek én örülnék, az valami sminkszer, vagyis .... minél több :D de persze nem minden lány ilyen, de ha ilyen akkor na :) amúgy szerintem ruhát vagy ilyesmit azért ne, mi van ha nem tetszik neki... :) egyébként a parfüm sem rossz ötlet (: vagy tudod mi nagy divat még most.. az ilyen gumi órák :D [link]
mondjuk ez speciel egy fiú óra, de nagyjából látni fogod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!