Kértem tanácsokat egy idő utáb ezt kaptam válaszul. Ez család akkor vagy nem?
Figyelt kérdés
Családban valakitől másodvéleményeket kértem. Nem arról van szó, hogy nekem nem lett volna a témában, de kíváncsi vagyok. Egy idő után azt láttam, hogy ez a valaki nem akar álláspontot foglalni, mindig azt mondta: Ezt neked kell tudnod. Teljesen lekezelt. Nem tudom, hát a család nem ezért van?jan. 26. 18:12
31/32 anonim válasza:
Kérdező, Te ezt nagyon rosszul gondolod. Ilyen horderejű kérdésekben, mint munkahely, párkapcsolat, iskola választás, egy 50+ éves pont azért nem fog tanácsot adni, mert van diplomáciai érzéke. Egyrészt nem szeretne befolyásolni, márészt el szeretné kerülni azt, hogy később felhánytorgasd neki, ha mégsem bizonyul számodra jó tanácsnak, amit kaptál.
Jelen esetben kifejezetten Te vagy tapintatlan, amikor a családtagod
vállára szeretnéd áttenni a döntés egy részének súlyát. Tanácsot adni nem kis felelősség, a rokonodnak ezt nem kell felvállalni ilyen témákban.
32/32 anonim válasza:
beszéld meg szüleidel ezeket kérdéseket ők ismernek elméletileg jol.
saját gyerekeim ha kell én elmondom véleményem tanácsom ,de ők az én gyerekeim ismerem őkett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!