Szerintetek túlreagálom?
Az előzmény nagyvonalakban annyi, hogy van egy 4.5 éves kapcsolatom, ebből 2 évet éltünk anyósékkal. Fél éve költöztünk el onnan, mikor betelt a pohár. Ekkor felajánlotta párom tesója meg a felesége, hogy költözzünk oda a tetőtérbe, mivel ők nem használják, legalább rendben tartjuk. Belementünk, 2023 augusztusától ott lakunk.
Azonban nem ment egyszerűen. Az alattunk lakóknak van egy 7 és egy 1.5 éves gyerekük. Kezdetben mindenért is szólva volt. A mosógép miatt is, mert a gyerek nem tud tőle aludni. Igyekeztünk szem előtt tartani, hogy altatás időben ne menjen, 1x fordult elő, hogy muszáj voltam délután 4 órakor elindítani, sajnos nem járt le 6ig, kiakadtak és az utolsó 10 percet kikapcsoltatták velünk. Ezen én kiakadtam, reggelig ázott a ruha a mosógépben, és mivel én is meg párom is reggeltől estig dolgozunk, nem egyszerű megoldani.
A másik, hogy az élet zajjal jár, én megértem, hogy gyerek van, de ha hazamegyek a munka után, nem tudom megtenni, hogy semmit nem csinálok a gyerekek miatt.
Hétvégén végig otthon vagyunk, de akkor se csinálhatunk amit akarunk, mert máris szólnak, hogy hagyjuk abba, zavarja a gyereket. Erre én kiakadva, megkérdeztem tőle, hogy akkor mégis mikor csináljam a teendőimet ha csak ekkor vagyok itthon, annyit mondd, egyeztessünk mikor mit szeretnék csinálni és akkor eltereli a gyerek figyelmét.
Na most ez csak nekem felháborító? Párom még ennyivel együtt tud élni, szerinte emiatt nem kéne idegeskednem.
Köszönöm, ha válaszoltok
(Ui: költözni nem szeretnénk, mert most így esküvő előtt, kell a pénz, de megoldást szeretnénk rá)
Járnak mások nyakára lakni felnőtt emberként, és mindenhol derogál nekik, hogy alkalmazkodni kell ilyen helyzetben ahhoz, akié a ház. És csodálkozik, nem érti, felháborodik.
Menjetek külön lakni, mint más felnőtt emberek és akkor nem lesz ilyen probléma.
De milyen körülmények? Állítólag pénzed van, de mégis kényszerhelyzetben élsz, mert kompromisszumot KELL kötnöd.
Áruld már el, a pasid anyjának és testvérének mi az istennel tartozol te? Mi közöd van hozzájuk, az életükhöz? Melyik gondjuk a te gondod?
Segítek! idegen emberek, nem tartozol semmivel.
Gondozni lehet 8utcával arrébbról is. Meg ha dolgozik éppen, akkor se tud pattani segíteni a munkaidő közepén.
A párodnak ingább ez kényelmes.
(visszaolvastam a másik linket is, vannak ott elegen, akik még tudnak segíteni, nem nektek kell feláldozni magatokat)
Állj a sarkadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!