Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvigyem temetésre magammal 7...

Elvigyem temetésre magammal 7 hónapos kislányomat? Nincs kire hagyni.

Figyelt kérdés

Meghalt nagymamája az imádott férjemnek. Kicsi a család, nincs kire hagyni a kislányomat. Se barátok se rokonok aki vigyázna. Kisbabam amúgy is elkezdett szeparációs szorongani, szó szerint egésznap rajtam "csüng". Szoptatom is , elég nehéz lenne megoldani azt is mivel 100-ban cicis, cumisüvegbol nem fogad el semmit úgyhogy az sem.megoldás... plusz nagyon hidegek is vannak, most volt beteg is. Így nem szívesen lennék vele kint babakocsival 1-másfél órát.

Mit gondoltok? Ha itthon maradok vele a temetéskor, az milyen dolog? :(

jan. 22. 18:46
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
50es hatalmas inteligenciára utal a kommented, gratulálok
jan. 24. 07:17
 52/52 anonim ***** válasza:

#46: Jó tudni, nem követem ilyen mélységben a témakört. De felírom a momzilla topichoz magamnak, hogy a bébiszetter is a sátán kategória XD

#47: Nem én sarkítottam, a kérdező hozta fel az 1-1,5 órát... Meséket a gyerekednek kreálj az ismert tényekből, ne rólam költs hozzá a tényekhez, nem vagyok se móricka, se nem tudhatod, kit, mit, mikor és hogyan kell előrántanom az életemben. De megint eljutottunk oda, hogy ott a kézenfekvő megoldás, de inkább megmagyarázzuk, hogy nem az a hülye, aki nem gondolkozik előre, hanem aki odateszi az egyértelmű megoldást. (úgy általában, ha semmi segítség még ennyi időre sem, akkor nem kellene talonban lenni már annak a szitternek réges régen? Vagy ha van egy baleset, csőtörés vagy bármi, akkor mi történik? Amikor valóban azonnal reagálni kell, nem 3-4-5 napon belül? És igen, akinek futja gyerekre annak férjen bele, hogy ha nem jön ki egy órára a szitter, akkor kifizet neki 2-3-4 órát. Mert ugye a felelős gyerekvállalás nulladik lépése, hogy megvizsgáljuk az anyagi lehetőségeinket. Amíg ez nincs meg, addig nemhogy a gumit nem húzzuk le, de még a dokihoz sem megyünk el az első előzetes vizsgálatra)

jan. 24. 07:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!