Elvigyem temetésre magammal 7 hónapos kislányomat? Nincs kire hagyni.
Meghalt nagymamája az imádott férjemnek. Kicsi a család, nincs kire hagyni a kislányomat. Se barátok se rokonok aki vigyázna. Kisbabam amúgy is elkezdett szeparációs szorongani, szó szerint egésznap rajtam "csüng". Szoptatom is , elég nehéz lenne megoldani azt is mivel 100-ban cicis, cumisüvegbol nem fogad el semmit úgyhogy az sem.megoldás... plusz nagyon hidegek is vannak, most volt beteg is. Így nem szívesen lennék vele kint babakocsival 1-másfél órát.
Mit gondoltok? Ha itthon maradok vele a temetéskor, az milyen dolog? :(
Ne vidd el.
A férjed már felnőtt ember; képes lesz elhordozni egy temetés fájdalmát. Amúgy - szigorúan szerintem - az elvesztés fájdalma és véglegessége nem a temetésen tudatosodik. Hanem amikor a kezünkbe kerül egy régi fénykép, kihull a fiókból egy levél, vagy nyúlunk a telefonhoz, és akkor eszmélünk, hogy a másik oldalon azt már nem fogják felvenni.
De ekkor már otthon lesz és te ott leszel/lehetsz mellette.
Nem lesz tole semmi baja, csak orditani fog az anyja utan,mert meg a cumisuveget se fogadja el.
Szuper tanacs 🙄
Az en kisfiam is szuperul elvan a nagyszulokkel, de nem anyatejes mar es minden feltetel adott hozza, hogy masra hagyjam. De a kerdezoeknel egyelore nem igy van!
A férj válaszától tenném függővé. A temetés fél-1 óra lehet, arra az időre megetetve, felöltöztetve elmehetsz a felérjeddel. A tömegbe nem kell bemenned, de így ott lehetsz, ha szüksége van rád.
Ha azt mondja, megoldja nélküled, akkor nem kéne menned, a babának nem hiányzik a sok ember, a sírás, a hideg.
Mi mentunk 8 honapossal igaz nyaron temetesre. A hatterben maradtam vele, szerencsere aludt. En feketeben voltam, o is sotet kisruhaban.
Csak a hideg miatt gondolkodnek el a nem menetelen, de szerintem ha autoval mentek akkor minden tovabbi nelkul mehetnel, persze ha a ferjed is tamogat ebben, es vag, babakocsiban tologatod a hatterben a gyereket, ha alszik kozelebb mesz ha hordozokendos vagy, akkor meg ugyis rajtad van.
Csak arra digyelj ha sir nyuszog hangos menj el hagyd ott a beszdet. Azt is csinalhatod, hogy az elejen ott vagytok es ahog, a gyerek nem birja hazamentek vagy szolsz a ferjednek szoljon ha mar a sirhoz jarulas van, reszvetnyilvanitas jelezze egy uzenettel vavy valahogy es ti akkorra mentek oda addig meg a kocsiban elvagytok. Ahogy erzed.
ha kicsi es szereto.csalad akkor egyebkent se az nem.lesz gond hog, elmesz vele se az hogy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!